Inlägg från: Wilowa |Visa alla inlägg
  • Wilowa

    Campingtråden övervintrar 2009

    Mikah skrev 2009-10-19 14:41:07 följande:
    Jag ahr försökt skicka länken till många men har klart inte hunnit med alla.
    Tackar så mycket!

    Jag är så sugen på att åka iväg med vagnen en sista gång innan vintern slår till (och vagnen fryser fast. ) Fast nu är det hockeyträning för sonen och "Lek på is" för dottern på helgerna, ishallen börjar bli mitt andra hem. Svårt att komma iväg när man ska vara i ishallen både lördag och söndag och inte blir det lättare av att maken är engagerad i det hela heller. Vi får väl se hur det blir.
  • Wilowa
    jmmm skrev 2009-10-23 08:47:05 följande:
    rosaid: du gör mig bara liiiiiiite avis njut för mig oxå. ja vi skulle ju kunna åka ut, men de e inte roligt med en vagn som e kapputt Blir nog att inse att vi varit ute för sista helgen för året o kanske sista för alltid med den vagnen. får tömma den sen skall den till handlaren som tar den på transport till karlstad för total renovering...... Skall didkutera ikväll om vi skall kämpa för o häva köpet eller få den vidgjord o sälja, får kolla listan vad den är listad i för pris, min handlare ville ha de till att vi skulle få ut typ samma som vi gett..... medlem 2: Tack Risk finns ....
    Karlstad! Då ska den ju nästan hem till mig. Inte för att jag visste att de totalrenoverar husvagnar här i krokarna...annat än i Kristinehamn. Hoppas att det löser sig till det bästa för er.
  • Wilowa
    jmmm skrev 2009-10-23 13:15:22 följande:
    rosaid: va underbart! jag har betsämt mig att min lön nu när jag skall extra jobba ska få gå till våa be kort mikah: ja de e kasst Tolta: innan kabe köpte adrias rättigheter så fanns adria tydligen i karlstad så deras specialister finns kvar där uppe tydligen. dit åker vagnar med konstiga fel --- inte en krock eller fuktskada utan knepiga grejer.... o sån e vår vagn tyvärr
    Aha! Adria i Skåre. Har hört andra som fått köra sina mysko vagnar dit.
  • Wilowa
    rosaid skrev 2009-10-29 14:06:39 följande:
    idag har jag varit inne o gjort teoriprovet för be kortet..jag klarade det...så nu körningen kvar
    GRATTIS!!!
  • Wilowa

    Man ska ha husvagn: Vi har ännu inte vintercampat, men en helg utan förtält för några veckor, fick oss att inse att vi inte ska göra det heller innan vi köpt ett vintertält. Det är ju just detta med vinterkläder och skor som är problemet. Jag såg framför mig en snödriva mitt i dörren av alla kläder och skor.

  • Wilowa

    Är det någon av er som varit över till Danmark med era husvagnar? Vi funderar på att åka över dit sommaren som kommer. Jag mottager gärna tips om vad som skiljer sig från camping i Sverige och naturligtvis även tips på trevliga campingar och besöksmål förutom Legoland. Jag måste börja drömma och planera så jag står ut i detta otroligt gråa höstrusk.

  • Wilowa
    elegi skrev 2009-12-01 10:01:39 följande:
    Hej alla i tråden Har inte haft tid/ork att vara här i tråden...vagnen står ju uppställd här på garageuppfarten så det blir ingen camping för oss förrän i vår.
    Har ni hittat någon camping än? Vad tyckte ni om den ni var och tittade på?
  • Wilowa
    rosaid skrev 2009-12-04 12:36:22 följande:
    nu har jag kört upp..klarade det..nu har jag be kort
    GRATTIS!!!
  • Wilowa

    Aja 75 skrev 2009-12-12 22:00:21 följande:


    Vill bara tala om att vi lever men det är dåligt med tid vid datorn när man har en liten bebis. Grattis till alla som fyllt år, tagit körkort, köpt nya vagnar mm Blir ingen vintercamping för oss iår. Bokade stuga i Branäs istället.
    Vad kul att få åka till Brann-nääs...ja det är så det ska uttalas egentligen. Brant näs alltså, men de var inte så noga med stavningen.
  • Wilowa

    God Jul & Gott Nytt År till er alla!

    Tyvärr så kan vi inte ta med oss vagnen till mina föräldrar, så vi får åka fram och tillbaka över dagen. Vi har inga vinterdäck till vagnen och vågar inte ta några risker i rådande väglag. På grund av att mina föräldrar har djur, så kan vi heller inte sova inne hos dem. De timmarna på dagen kommer att vara tillräckligt för våra allergiska barn, men jag tror att det kommer att bli bra ändå. Skönt att få komma hem och barnen vill ju leka med alla saker de fått.

Svar på tråden Campingtråden övervintrar 2009