Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Någon som ska ha i juni 2010, som vill följas åt?

    Oj, vad jag lät som en viktigpetter.. det var inte meningen.. hihi

  • GrönaDruvan
    ocg skrev 2009-11-25 17:25:01 följande:
    Mina killar är 11år,10år, 7år, 4år, 2år och 1år Hur tätt kommer det bli mellan dina barn?
    Oj, bara killar!!! Men vad mysigt ändå
    Är fortfarande väldigt imponerad måste jag säga!! Du måste vara en stålkvinna
    Det blir 16 mån mellan mina.
  • GrönaDruvan

    Mizz Turko skrev 2009-11-26 20:57:04 följande:


    zippo- jo gomspalt är jag väldigt säker på att de tittade på rUl och Ul jag gjorde fr vecka 23 och framåt tittade de på det också (de använde 3D/4D bl a). ocg - 7 barn. Oj då är det full rulle. Ska ni vara med i kommande omgångar av "Annorlunda familjer" ? . Och bara killar! tufft... hoppas på en tös då denna gång Var på inskrivningssamtal idag och gud vad jobbigt det var att dra upp alla mf/ma igen. Ska på VUL och samtidigt diskussion med spec-läkare den 10:E december. Så kul. Har någon av er fått tiden för rUl? Min remiss är skickad idag så inom 2 v kommer jag att få reda på när rUL är även om det är i slutet av januari så längtar jag redan dit.
    Va konstigt, för på mitt RUL med sonen så sa hon att gomspalt kan de inte se..
    Känns ju jätte konstigt att de kan se det på ett vanligt ul, för så bra ser man ju inte. Kan däremot tänka mig att de kan se det om man använder 3d/4d.
    ja, ja.. inte så noga
  • GrönaDruvan
    Svärdlilja skrev 2009-11-26 22:07:45 följande:
    Jag vill hoppa in med!Har inte läst i tråden, men jag kanske hinner det snart!
    När har du bf?
  • GrönaDruvan

    Det var verkligen ingen action i denna tråden
    Hoppas att de flesta stannar kvar iaf, för det är kul att följas åt tycker jag!

    Hur mår ni? Nu börjar väl de flesta gå in i trimester 2, vissa har väl varit där ett tag..
    Jag mår så mycket bättre sen jag började äta postafen. Så skönt!

  • GrönaDruvan
    SC11 skrev 2009-11-29 20:38:19 följande:
    Hej hej! Hoppar in (igen?) är i vecka tolv och har offentlig gjort min graviditet :D Känns så härligt! Är det någon i vecka 12 som kan känna lovmodern ovanför venusberget?Jag känner nog inget än, men tycker magen är sten hårdjust där!Mår fortfarande illa, men inte lika mkt. Och den extrema tröttheten har försvunnit :)På tisdag är det inskrivning, så spännande! :)BF 15 juni.
    Jag försöker också känna livmodern, och tror kag börjar känna den, men är lite osäker om det är den... kan ju lika väl vara urinblåsan känns det som, haha
  • GrönaDruvan
    SC11 skrev 2009-12-02 10:47:39 följande:
    Hur kommer det sig att så många får göra VUL? Jag fick inte göra det, trots att jag hade en extrem oro för att foster inte levde. (var dock bara i vecka 10 då)Men ändå. Läser på många ställen att "idag har jag gjort VUL"Är det så olika i olika landsting, eller har ni gjort VUL privat? (nu syftar jag inte på dom som haft blödning och smärta..)Anyway, igår var jag på inksrivning och den 13 januari ska jag på rul!!!Jag känner mig SÅ lycklig!!Och man vill börja inhandla saker redan nu. hur tidigt kan man börja egentligen, haha! Jag är i vecka 13 snart.Kram på er och lycka till!P.s ingen som är från fbg, halmstad, varberg?
    I min första graviditet fick jag göra ett vul pga blödningar i vecka 7, betalade ett själv privat i vecka 10, och fick göra ett i vecka 20 för att kolla så att jag inte öppnat mig något pga mycket sammandragningar.

    Denna graviditet gjorde jag ett ul i vecka 10, betalde privat... var på inskrivning 4 dagar senare och berättade att jag gjort ul, då sa bm att jag hade fått göra ul där om jag bett om det. hon sa att det är inget dom frågar, men har man en önskan så brukar dom lösa det... kul att höra när man pungat ut med 500 spänn några dagar innan...

    Handla du saker när du vill tycker jag! Jag handlade första kläderna i vecka 17 sist, för jag trodde det va otur att handla för tidigt, hihi
    Jösses, jag var verkligen ett nervvrak den graviditeten... denna hinner man knappt tänka att man är gravid...
  • GrönaDruvan
    CrazyMum skrev 2009-12-02 18:56:14 följande:
    vet man inte hur långt gången som i mitt fall borde man få ett VUL.. jag ska ju planera min förlossning.. pga blödar sjuka å hjärt fel
    Låter ju konstigt att du inte får göra det då... fast samtidigt så är det svårt att få ett exakt datum på vul, är svårt att mäta exalt när det är så litet allting. Datum får du ju på RUL, och då kan du ju planera
  • GrönaDruvan
    CrazyMum skrev 2009-12-02 19:22:13 följande:
    det löjliga är att jag är SÅÅÅ förlossnings rädd.. lite därför dom vill planera oxå.. ifall det blir nå komplikationer med mej.. men hoppas på ett VUL i morgon ;)
    *håller tummarna*
  • GrönaDruvan

    Ja, usch... vad är det med humöret? Jag har noll tålamod. Är arg typ hela tiden. Har precis skrikit åt sonen för att han inte somnade fort nog fastän han var jätte trött... nu har jag så dålig samvete
    Det är inte första gången jag skriker åt honom det senaste, stackarn, han är ju så liten och förstår väl inte varför jag blir arg.
    Men jag känner bara att jag behöver MIN tid... han gnäller, skriker o drar i mig HELA tiden känns det som. men han är underbar ändå..
    Fy, vad jag är elak känns det som. Tycker inte det är ok att bli så arg. Blir arg på sambon ofta också, och efteråt undrar jag varför jag brusa upp så..

Svar på tråden Någon som ska ha i juni 2010, som vill följas åt?