Inlägg från: Lilla fröet |Visa alla inlägg
  • Lilla fröet

    Clearblue's Fertilitetsmonitor tråd #9

    det bidde inget denna månaden iaf..den dök upp 7 dagar för tidigt..tröttsamt!

  • Lilla fröet
    Hellre för tidigt än för sent. Då är ni ju snart på gång igen!
    visserligen sant, men jag ska gifta mig om 4 veckor o kommer med andra ord att få den då...så jag hade gärna sett att den kom sent..denna gången iaf men men..nya tag, har inga större förhoppningar, ska ringa min läkare igen o se vad hon säger!!
  • Lilla fröet
    USB skrev 2009-10-22 19:41:04 följande:
    Jag har äntligen fått tid på gyn. Ska dit den 9:e. Hoppas min mens behagar att dyka upp snart. Är på dag 90 eller nåt nu. Jobbigt att vänta...
    ja, det e riktigt hemskt att bara gå o vänta...bättre att få den o köra igen.
  • Lilla fröet
    Lilo75 skrev 2009-10-22 23:25:34 följande:
    Det här är helt otroligt!!!! Jag plussade svagt imorse, tog 2 testlagret och 1 cb och alla visade svagt positivt.....Tog även 2 till ikväll och de visar oxå på svaga plus, är på bim -3....Håller mina tummar att cb digital visar GRAVID på Söndag....Kram och godnatt!!
    grattis
  • Lilla fröet

    jag har en fråga...
    jag är idag på dag 9, men glömde min monitor hemma, har inte sovit hemma..hur gör man nu då? e det bara att slå på den i mon o se vad den säger?

  • Lilla fröet
    Rasmusnalle skrev 2009-10-25 18:45:46 följande:
    MCH: Jag skulle ha haft mens kring den första den här månaden så det är ett tag sen.kul med pluss i tråden..stort grattis!!
    oj..vilken resa du har vart med om..va inne o läste på din sida. Har inget tröstande direkt att säga, mer än lycka till.. det e så fruktansävrt när det verkligen inte går vägen..maktlöshet!
  • Lilla fröet

    ja, det låter ju inget vidare, hoppas på att provsvaren blir bra o att man kan ta det vidare sen om ni själva vill.. lycka till

  • Lilla fröet
    Lilla Fjun skrev 2009-11-23 09:10:02 följande:
    Min monitor kommer förhoppningsvis inte användas mer de närmsta 9 månaderna. Plussade precis på BIM-1 Men med tanke på hur det slutade sist så vågar man ju knappt vara glad.....
    grattis grattis, hoppas oxå att du år lägga undan den, spännande att du hade sex på låg oxå, va det dagarna innan max eller?
  • Lilla fröet
    Lilla Fjun skrev 2009-11-28 19:41:03 följande:
    Lyckan blev kortvarig även denna gång. Tidigt MF igen Är i princip helt säker. Blöder mycket och har krampsmärtor i magen precis som sist.Det enda positiva är att MF kommer tidigt så man slipper gå runt och vara glad och sedan få MF efter flera veckor.Hoppas nu snabbt få negativt på stickan så vi kan börja om igen. Fast just nu känns allt drygt....
    fy va hemskt för er, men som du säger..bättre att det kommer tidigt än att man ska gå o va glad o sen bli nertryckt i skorna igen.
  • Lilla fröet

    hej..jag måste bara fråga, har läst fram o tebax i "manualen" jag testade max i lördags morse, vi hade mys fredag o lördag..men fick inte riktigt till det igår.."behöver" man göra det mer, dom små rackarna har väl lite överlevnad?

  • Lilla fröet

    haha...det va ett nytt ord för mig!!
    Ja, det e ju tyvärr så, när man hållt på i flera dagar så börjar ju orken ta slut, o inte alltid mannen kan prestera heller på 4 dagen på raken, men jag har beställ tid för ny utredning nu så vi får se vad hon säger annars får vi söka privat, jag behöver troligtvis en operation igen, men frågan e om dom gör det privat? Nån som vet??

  • Lilla fröet

    visst e det hemskt, helt ofrivilligt kan jag nästan bli lite "arg" då han inte kan prestera, å det e så viktigt just då..
    men håller med om att två timmar va bra jobbat

  • Lilla fröet

    jag har nu kört 4 rundor o än har det inte tatt sig...suck
    men det e väl bara att fortsätta..

  • Lilla fröet

    va kul för er rasmusnalle, håller tummarna stenhårt på att det ska gå vägen, när e det planerat?

  • Lilla fröet
    Rasmusnalle skrev 2009-12-23 08:57:37 följande:
    LIlla fröet: Jag är bara i v 5-6 så det är så tidigt än. Plussade i måndags för en vecka sen. Jag va på vul igår eftersom de stänger inför jul och då såg de en hinnsäck på 9 mm och att det låt rätt i livmodern. Eg för tidigt för att se nåt..ska in i jan oxå.
    klart att det e tidigt, men om man fått se att allt se bra ut så är det väl lovande ändå
  • Lilla fröet

    hur va det nu tjejer..måste köpa nya stickor nu..mina tog slut när monitorn visade hög 2 dagar i rad..
    fanns det inte ett ställe där man kunde köpa fraktfritt o billigt? Har kollat billiga tester o där kostar dom 279:-

    hur går det för er annars? Har nog haft 5 omgångar nu, ska på en ny utredning i mitten på januari iaf, nu e man ju inte högsta prioritet direkt..


    Mamma till världens finaste tjej (vill du kolla hos mig så säg till
  • Lilla fröet

    ja, jag tor att det va det billigaste, men va jag kunde se så ingick nog frakten, men fullgjorde inte köpet, stod nåt om att det kostade 150 kr med frakt, med det måste vara fel..


    Mamma till världens finaste tjej (vill du kolla hos mig så säg till
Svar på tråden Clearblue's Fertilitetsmonitor tråd #9