Inlägg från: MrsNash |Visa alla inlägg
  • MrsNash

    2:a barnet i November! SLUTSPURT!

    Åååååh suck. Just hemkommen från BM och vad tror ni hänt? Jo bebisen har vänt sig på tvären IGEN. Ligger precis som innan vändningsförsöket, med huvudet till höger, rumpa till vänster och fötterna nedåt. Nu blir det ett andra vändningsförsök imorgon bitti och så tar man ställning till sen hur man gör. EFtersom man vet att det gick att vända bebisen sist så gör man ett försök till, men sen då? Jo sen blir det antigen igångsättning, inbokad kejsarsnitt eller så chansar man att bebis ligger rätt när värkarna väl drar igång och gör den inte det då så blir det akutsnitt. Suck. Blev så himla stressad, inte för att man kan ha full kontroll när man ska föda barn men detta känns inte alls bra. SÅ, nu blir det att packa bebisväskan färdig och ta med oss den morgon så får vi se vad som händer......

  • MrsNash

    Hej tjejer, nu e jag hemma igen. Nu hade bebis lagt  sig rätt igen!!! Helt otroligt. Väldigt rörlig bebis jag har. Hade rätt gott om vatten med så troligtvis därför den kan röra sig så bra. Det diskuterades igångsättning på plats, planerat snitt eller bara att vänta ut det och tillsammans kom vi fram till att försöka vänta ut det hela, coh att jag ska åka in direkt när jag får värkar. Ligger bebis fel då har man fortfarande chans att försöka flytta den, eftersom min bebis som värst ligger på tvären och int ehelt i säte. Däremot om förlossningen startar med vattenavgång kan detta bli svårt och då blir det troligtvis snitt.
    Jag bara kände att jag inte mentalt var beredd på varken snitt eller igångsättning men nu känns det mycket bättre bara att ha varit där och pratat med läkaren.
    Jag fick en liten blödning efter de undersökte mig och jag hoppas att de retat tappen tillräckligt så att de tkommer igång nu i dagarna!

  • MrsNash

    SuneSol -  grattis till sonen!!! Hoppas det inte är nått på proverna utan bara var nått tillfälligt.

    2 ska bli 3 - jag hängde inte riktigt med varför det skulle bli snitt och inte igångsättning för dig, e det för att du blivit snittad förut eller?

    Sasan - va spännande, du ligger säkert och snusar bebis just nu!

    Jag har idag faktiskt suttit och klockat värkar, men nu har det klingat av helt igen, bara små sammandragningar, så det var nog bara falskt alarm. Jag har ju åtta dagar till bf så det var nog lite för bra för att vara sant!

  • MrsNash

    Grattis AngelinaJo . stackars dig bara som hade en sån lång förlossning!

    2 ska bli 3 - okej då e jag med. Hoppas på att de kanske vill försöka denna gång med induktion iaf då, förstår att du hoppas på det.

  • MrsNash

    Förrresten, ni som fått kan väl fylla på i vår lista med våra nytillskott så vi har "koll" på varandra!!!

  • MrsNash
    2 ska bli 3 skrev 2009-11-24 07:44:54 följande:
    Om jag kommer bli igångsatt/snittad så blir det runt 1/12... BF+8 idag. :-S Dottern kom på +14 så jag är väl egentligen härdad. Fast det har varit mycket tyngre graviditet denna gången. Har INGEN ork kvar alls. Skulle åkt och handlat för veckan idag när dotter är på dagis hade jag tänkt men har ändrat mig och ska gå och lägga mig ist. Kan inte ens planera mer än ½ dag framåt. Får dra med mig hela familjen till affären sen ist.
    Det gör du rätt i, vila vila vila!!!! du vet hur mycket krafter och ork som behövs sen!

    Jag har ju inte nått BF än, men jag har själv satt datumet till nu i helgen, det är mitt mål iaf. Haha! Imorgon ska jag kolla om bebis lagt sig på tvären ige, har den det blir det ju igångsättning och då siktar jag på helgen. På fredag kommer våra vitvaror till vårt kök ( som förövrigt är helt utrivet och mitt hem är KAOS!) så då går det inte, men lör el sön känns bra!

    Miu - välkommen till tråden!
  • MrsNash

    Grattis Mogirl!!!! Skönt för dig att du fick ditt snitt. Du får berätta mer sen när orken finns!

    Jag var på koll hos Bm idag och min bebis ligger numer iaf "någolunda" rätt. Huvudet är neråt bikinilinjen till höger, så det är bara att avvakta nu. Hade nästan ställt in mig på att den låg på tvären igen coh en igångsättning, haha, nu känns det plötsligt snopet!!

  • MrsNash

    Barbone - va spännande för dig! Kanske du är inne på förlossningen nu då!

    2 ska bli 3 - härligt! Jag blev igångsatt med gelé, och har enbart positiva saker att säga om min förlossning. första dan hände ingenting, men andra och då gick det rätt fort!

  • MrsNash
    2 ska bli 3 skrev 2009-11-27 13:43:52 följande:
    Trodde det va förvärkar jag hade i morse men nu börjar jag undra... oregelbundna och sällan men känns heeelt annorlunda. Alvedon funkar inte. Tensen tar bort dom men när jag stänger av kommer det tillbaka. ska ta ett bad nu och se om det stannar av eller fortsätter. Hoppas hoppas!!!
    Håller tummarna!
  • MrsNash

    Åååååh en bekant som skulle ha sitt första barn i mitten av december fick nu häromdan fick jag just reda på. Jag blev typ irriterad!!!! hahaha, här sitter man med jättemagen och inget händer och så går hon och föder tre veckor för tidigt!!! Va f-n!

  • MrsNash

    här var det lugnt.....e jag ensam kvar nu eller?! Idag har jag tokstädat och fixat och donat här hemma, men inte händer det nått för det. Blev mest trött och irriterad! Ska gå och sova en stund nu tänkte jag....

    2 ska bli 3 - hoppas du är inne på förlossningen nu!!!

  • MrsNash

    Grattis Miu!!! Det var verkligen snabbt jobbat! Hade du en snabb första förlossning med?

  • MrsNash

    Miu - vilken härlig känsla! Min dotter kom oxå snabb när det väl satte igång, tre timmar från vattenavgång, så jag är lite nervös inför denna gång. Speciellt eftersom min bebis fortfarande snurrar runt, de har ju bett mig komma in omgående!!

    Nr one - känner igen det där jag med....Hoppas för din skull att värkarna blir intensivare och du har din bebis snart!!!

  • MrsNash

    Inte här, här blir det decemberbebis...... bf+4 idag. Var hos BM och bebis ligger iaf med huvudet neråt nu, äntligen!! Dock ej fixerad.

  • MrsNash

    E jag ensam kvar nu som inte fått ännu?????! Bf+6 idag.....

Svar på tråden 2:a barnet i November! SLUTSPURT!