• MrsNash

    2:a barnet i November! SLUTSPURT!

    Jag väntar andra barnet 30 november! Har en dotter redan som är tre år! Jag ska jobba tre veckor till är det tänkt, men det börjar bli tungt nu. Har foglossning.....Tycker andra graviditeten var tyngre i början, men sen vecka 26-27 nångång har det känts lättare än första. Denna gång har jag sluppit bli så svullen och så tog jag tag i saker och ting och började simma samt gå på akupunktur som har hjälpt mot mycket värk.

    Nu har jag börjat komma in i "boa" fasen och vill egentligen bara vara hemma och pyssla och vila!

  • MrsNash

    Jag har faktiskt inte vägt mig många gånger denna gång, gick upp 35 kg med dottern och hade konstant dåligt samvete och ångest. Denna gång vägde jag mig vid vecka 28 och nu börjar det väl bli dags snart när det är dags att föda! Denna gång har jag klarat mig från en massa svullnad, peppar peppar.... Och karpatelsyndrom hade jag första vändan med, sov med skenor och hade jätteont. Denna gång hade jag lite känningar under sommaren men sen inget mer. Däremot gör fogarna ondare och ondare och förvärkar har kommit i ryggen som f-n sista veckan......

  • MrsNash

    förresten, ska vi göra en liten lista på när alla ska ha?! Kan alltid vara kul och ha lite koll på ifall nån saknas i tråden ett par dar!

    BF-lista 2:a barnet i november:

    30/11 MrsNash, har en dotter sen tidigare på 3 år.

  • MrsNash

    Jag har oxå ett sug efter att fixa och dona, MEN orken är inte samma sak som mina ambitioner, de går inte ihop! Jag påbörjar nått men så blir jag bara trött. Och man kan inte röra sig ordentligt och humöret tryter!
    Längtar tills imorgon då jag har min tid för akupunktur för ryggen, hade aldrig överlevt utan denna akupunktur denna gång, det har hjälpt mig mycket.

    Ska till MVC idag, går in i vecka 36 nu, funderar på om jag ska väga mig eller fortsätta låta bli....e ju nyfiken men samtidigt vet jag hur ledsen jag blir oxå.... Här e en till som inte känner sig fin vad man än gör....

  • MrsNash

    Dovey - min sambo är oxå på mig litegrann om de onyttigheter jag stoppar i mig. Jag blir både ledsen och irriterad, MEN jag vet ju innerst inne att det är av omtanke. Men de borde fatta bättre ändå, som höggravid vill man itne bli kommenterad varken om det, sin viktuppgång, sin mages storlek eller nånting!

    2 ska bli 3 - tar gärna oxå pirogreceptet, kanske man ska ta sig i kragen och fylla frysen lite....med annat än sötsaker alltså

    Mogirl - förstår verkligen din rädsla, låter himla traumatiskt det du och ditt barn gick igenom....

    Sasan - jag har iaf lyckats få vår dotter att somna i egen säng men hon kommer ALLTId in till oss på nätterna, och trött som man e så låter man ju henne sova där, mycket enklare och smidigare. Men nu kommer då bebis nr två snart.....problem!!! Fick ett tips om att låta henne sova nere vid fötterna sen när bebis kommit om nu alla trängs i samma säng....
    Men för att få henne att somna i egen säng köpte vi en växa-säng och betonade vikten om att hon var stoooor tjej nu etc etc. I början satt jag med henne tills hon somnat men nu äter hon välling i sängen och vi läser en saga och sen somnar hon rätt omgående då hon precis som ditt barn slutat sova middag på dagis. Men sen vaknar hon som sagt allt mellan 00-05 och kommer in till oss.

    Idag var jag på MVC och bebis ligger fortfarande i tvärläge.....ska tillbaka om en vecka och kolla om bebis vänt sig nedåt, annars blir det vändningsförsök.

  • MrsNash

    Usch har två veckor kvar på jobbet...vill gå hem nuuuuu!!! Men bebis får ju gärna vänta då så den vänder sig rätt, så här kan jag ju inte föda, med fötterna neråt. Men så fort den vänt sig (om den nu gör det) får den gärna ploppa ut!

    Jag tänker oxå mer på förlossningen denna gång. Hade en jättebra förlossning sist men nu vet man ju oxå hur ont det stundtals kommer att göra! Blev igångsatt sist så nu är jag nervös över att klocka värkar och när man åker in etc om det nu blir på "vanlig" väg! Har hört att andra förlossningen oftast går mycket fortare och min dotter var ute på 3½ timme efter vattnet gick, och då krystade jag typ en timme....

  • MrsNash

    Jag fick aldrig några mackor ! {#lang_emotions_yell} Min moderkaka lossnade aldrig så jag blev sövd och opererad och när jag vaknade hade sambon redan ätit och jag fick inte äta för jag mådde så dåligt av narkosen. Snacka om snuvad!!! Jag fick äta först tio timmar senare......

  • MrsNash

    Dovey - har en kompis som födde sitt första jättetidigt, redan i vecka 34 och andra gick hon över en vecka! Hon var helt knäckt mentalt alltså för det blir ju liksom nästan två månader längre hon var gravid. Så jag förstår din frustration! Jag hoppas verkligen inte att det stämmer att man föder ungefär lika eftersom jag blev igångsatt och var helt omogen och hade jag inte blivit igångsatt hade nog min dotter legat där bra länge till!
    Så där känner jag med på nätterna när jag överansträngt mig dagtid, det är hemskt alltså, så jag känner med dig.

  • MrsNash
    Ny BF-lista 2:a barnet i november:

    BF Namn Tidigare barn BF tidigare barn Kön nytt barn
    3/11 AngelinaJo, dotter 17 mån
    6 /11 Maleka, son 3år
    9/11 SuneSol, dotter 2 år
    12/11 Tihilina, dotter 4 år
    14/11 Dovey, son 16 mån v. 37+1 Son
    15/11 Dama, dotter 2 år
    15/11 2 ska bli 3, dotter 2 år född i V41+5 (igångsatt)
    20/11 Mogirl, dotter 19 mån
    30/11 MrsNash, dotter 3 år född i v.41+2 (igångsatt)
    30/11 Nr One, dotter 3 år

    Nr One, min sambo jobbar oxå kvällar och nätter, så jag är lika osäker som du.... Bara hoppas han hör telefonen och skyndar sig hem! Dessutom har vi ingen släkt i den stad vi bor i så vi har två olika vänner på stand-by, men jag är ändå orolig för hur man ska hinna få hem nån som kan passa lillfia och samtidigt få fokusera på sina smärtor..... Vi får väl se hur det går!
  • MrsNash

    Vi kanske ska skriva vart vi bor, de som vill?!


    Ny BF-lista 2:a barnet i november:

    BF Namn Tidigare barn BF tidigare barn Kön nytt barn, Stad

    3/11 AngelinaJo, dotter 17 mån
    6 /11 Maleka, son 3år
    3/11 Marybluestar, son 2 år
    9/11 SuneSol, dotter 2 år, v.38+6 (snitt)
    12/11 Tihilina, dotter 4 år
    14/11 Dovey, son 16 mån v. 37+1 Son
    15/11 Dama, dotter 2 år
    15/11 2 ska bli 3, dotter 2 år född i V41+5 (igångsatt)
    19/11 Sasssa, son 2 år 9 mån född i v.39+4
    20/11 Mogirl, dotter 19 mån född i v.41+5
    23/11 Sasan, Son 2,5 år född v.39+5
    30/11 MrsNash, dotter 3 år född i v.41+2 (igångsatt), Halmstad
    30/11 Nr One, dotter 3 år, v.40+4
Svar på tråden 2:a barnet i November! SLUTSPURT!