Inlägg från: Hjartesjalen |Visa alla inlägg
  • Hjartesjalen

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11

    Nu ska jag duscha, o ta en kopp tea o mysa med ljus o maken framfor tv'n lite, ma sa gott ni kan alla sa hores vi sakert imorron el senare . Kramar till alla!!!!

  • Hjartesjalen
    pågmamman skrev 2009-11-15 22:22:07 följande:
    Tittade in i flera av era "profiler" - har ej tänkt på att göra det innan - då jag knappt ens kom i håg att jag själv hade en.... Stämmer det att de flesta av oss är mellan 35 - 40 år?! & att flera oxå haft en hel del strul med fertilitet/graviditeter?! & i & med det (&/eller av andra skäl) mycket stress ...hm... i så fall - kanske är det ett samband...?..!... Eller vad tror ni?Hjärtesjälen: Vilka fina hantverk du har i din profil!
    Tack snalla! Va roligt att du tycker det o att du kikade in till mig!

    Japp, sjalv e jag 37 ar gammal, o min make ska gora en ny vasectomyreversal den 3dje Dec, sa det e inte langt kvar nu. Forra aret i April misslyckades den forsta o vi var forkrossade. En lakare ljog ocksa for mig om mina aggledare....ja en hel harva...

    Men nu hoppas vi sa innerligt att detta kommer o funka sa jag kan bli gravid sa smaningom i alla fall, far vi bara en liten bebis e vi saaaaaaa nojda, kunde jag saga att vi nojer oss med en halv hade jag sagt det men det gar ju inte haha!

    Hur gammal e du Allasval?
  • Hjartesjalen

    Ni kan val alla skiva hur gammla ni e? Nyfiken i en strut.....jag?? Tjaaaa, e jag val

  • Hjartesjalen

    Gud va kul o veta mer om varandra, da kan vi ju prata om lite allt mojligt har aven om det e "hjartat" som ligger till grund for oss

    Jag vill bara meddela att idag var vi ivag pa ett litet mote pa sjukhuset o pratade med skoterskan o det togs prover pa maken, nu innan han ska in pa operationen (vasectomyreversal)...allt gick bra o det pratas sa otroligt gott om lakaren, o vi har kannt sa anda sedan vi traffade honom i Augusti, o det kanns valdigt positivt.

    Nu e det inte langt kvar tills det ska ske.....

    Allasval, jag forstar precis hur du kanner dig, o jag hoppas att du ska fa ma battre snart, o att ditt hjarta lugnar ner sig, allt blir som en ond cirkel o det e sa svart o veta hur man ska ta sig ur o vilken ande man ska borja i.......for o bara tala om hur man ska veta hur man ska gora....
    Skickar dig stora varma styrkekramar!!

    Skont vi har varandra har sa vi kan alta o vanda o vrida pa vara liv tillsammans!

    Ni som ska gora ablation, vilka datum ska ni in el har ni kallelse o inte vet nagot datum annu?

  • Hjartesjalen
    Solstrimma skrev 2009-11-17 12:00:39 följande:
    Hej på er alla fina vänner! Jag tycker den här tråden är så trevlig, det känns så bra att "vara" här med er. Själv är jag 37 år och kämpade länge med att bli gravid. Efter 5 år lyckades jag med IVF och fick tvillingflickor, som sorgligt nog inte klarade sig efter förlossningen som satte igång för tidigt. Att se sina små barn kämpa för sina liv och inte kunna göra något för att hjälpa... det går inte att beskriva den känslan och ångesten. Mina flickor somnade in framför mina ögon, och det tog mig lång tid att återhämta mig och komma tillbaka till livet. Därefter gick jag igenom 3 tidiga missfall, och mitt hopp om att lyckas få ett litet barn började mer och mer rinna ut. Men så plötsligt gick det, och jag klarade hela resan med stort stöd av sjukvården som kollade mig varje vecka. Allt som allt så kämpade jag i 14 år med att få min högsta önskan uppfylld. Och det gick, till min stora lycka. Det blev kejsarsnitt i vecka 36, och min lilla dotter är idag 3 år och det bästa jag har. Det jag har fått lära mig är att allt är möjligt, även om man kanske inte tror det. Bara man har orken att kämpa.
    Ja josses vad du har fatt ga igenom, men sa kom din lilla undebara tjej till slut, o som du sager, bara man orkar kampa o ha hoppat kvar..
    Jag trodde allt mitt hopp var borta, men nu har jag det tillbaka igen efter en langre tid.....kanns skont o possitivt att i alla fall ha det i alla motgangar som susar forbi en. Kraaaam!!
  • Hjartesjalen
    snartvår skrev 2009-11-20 18:03:12 följande:
    Hej på er!Då är det fredag igen:) jag förstår inte vart veckorna tar vägen. Det känns som det bara är måndag och fredag.Hur är det med er alla? Jag har peppar peppar varit riktigt skaplig igen och det är så skönt. Har ni börjat stöka inför julen än? Jag tänkte faktiskt börja skriva ner lite vad det ska köpas för klappar. känns lite vemodigt att ungarna är så stora att de inte vill ha några direkta leksaker längre:( tänk vad tiden går fort.) Härtevännen du har inga goda jul recept?Ha en bra helg alla!!!!Kram
    Ja tank, nu e det snart Jul....igen Tiden bara rusar ivag o jag kanner ocksa att man star har o undrar vad som hande med denna veckan som just gick forbi sa fort..nar man var barn sa var ju ett ar en hel evighet o sommarlovet osv....underbart!

    Jag har kannt av mitt hjarta en hel del dom senaste dagarna, men skillnaden nu ar att jag inte blir sa radd som tidigare, o att jag inte far samma angest nar det hander o tror att jag ska do, o nastan borjade planera min egen begravning tidigare.. sa det ar skont mitt i det otrevliga anda..

    Vi har fixat dom flesta Julklappar redan, men har nagra kvar o allt annat som ska fixas ocksa.

    Jag kan absolut komma med lite julrecept forslag till er som vill ha, onskas det mat el godis recept el bada delarna?

    Sander massa varma helgkramar till er alla!! Var radda om er!
  • Hjartesjalen
    pågmamman skrev 2009-11-20 23:27:51 följande:
    Här ska det först firas födelsedag - sonen fyller 5 år 27/11 - så det blir alltid lite snävt för oss - för känns ju inte riktigt som man kan planera julen innan vi klarat av hans födelsedag & det där med första advent och i lign och ro plocka fram adventsljusstake & så - det finns inte riktigt tid till det... Men man kan oxå se det som att hana födelse dag är startskottet inför jul För mig e det fortfarande hög ångest nivå generellt - även om hjärtat inte beter sig så farligt - & dålig sömn Längtar till januari för då åker vi på solsemester Tror solen kommer göra MKT gott!
    Ja, en solsemester komme ro gora gott, det komme ro pigga upp lite i host/vintermorkret i Svea.
    Ohhh sa din lille fyller 5 ar, va roligt o sa nara julen ocksa, harligt for honom hihi Mycket presenter blir det da.
    Att inte sova e fruktansvart, bara det gor ju att man mar fullkommligt pyton alltsa.....hua...
  • Hjartesjalen
    LiBä007 skrev 2009-11-24 16:23:46 följande:
    Hej på er !Hoppas ni mår bra.Jag mår själv sådär, känner mig lite krypig i kroppen.. ororlig men vet inte varför..Tränar ni mycket ?Jag har promenerat rätt hårt och bättrat min kost för att tappa de sista envisa kilona efter sista förlossninge.. (är bara snart 4 år sedan.. men de sitter som gjutna)Är ni alltid symptomfria när ni tränar eller känner ni extraslag då också ?Jag har inga rusningar utan "bara" extraslag, har ni andra en kombination eller bara rusning/extraslag ?Ni som har extralag har ni något varje dag, i perioder eller mer sällan ?Jag känner nästan något var dag, men ibland kan det gå någon eller några dagar emellan också ??Många frågor o säkert ställda förrut men jag behöver uppdatering !!Kram
    Ja, jag kanner ocksa att det e sa bra med uppdatering, for nar man kanner nagot sa vill man prata om det, jag kanner i alla fall sa..

    Jag har extraslag, kanner det varje dag, o nu sahar efter mitt ingrepp sa kanner jag att jag har ont i brostet o halsen, men jag tror att det maste vara for att dom varit inne med elektroderna pa 3 stallen o kanske rispat sonder lite.....vet inte men det kanns konstigt, o jag kannde inget alls efter ingreppet utan det kom en vecka efter ca.

    Jag har tydligen rusningar, men jag kanner dom inte alls, utan kanner bara mina extra slag, o kanner av mitt hjarta mycket, o en massa annat knepigt i brostet som pagar hela tiden, vette sjutton va det e , o det e banne mej inte latt o inte oroa sig aven fast lakaren sagt att jag inte har nagot livshotande, men jag e ratt sa trott jamt, men jag sover ju inte heller om natterna o vet inte om det e det till 100% eller vad..

    Kanske kanner du dig krypig i kroppen efterom detta pagar o du kanner av det sa ofta o da blir orolig..det e ju otrevligt o kanna saker handa i brostet.

    Sander massa kramar!!!
  • Hjartesjalen

    Jag kikar in en snabbis fran hotellet (min man har gjort en vasectomyreversal for andra gangen...)

    O sa skickar jag styrke kramar o lycka till kramar till ER!!!!

    Allasval,Later jattejobbigt, just detta att inte veta om det ar psykiskt el om hjartat spelar en spratt, men just stress, o tex stress fran att man e orolig over det gor inte saken battre, o jag tanker pa dig!!! massa kramar!!!

    snartvar, Nu jaklar ska det ske, Va bra att det ar redan pa mandag, efterat maste du skriva har o beratta for oss om dina upplevelser om ablationen. Det kommer att ga saaaaa bra, jag LOVAR!!!
    Massor med lycka till o kramar!!!!!

  • Hjartesjalen

    snartvar, hur har det gatt for dig gumman? Har tankt pa dig hela dagen idag o undrat sa hur du mar o hur allt gatt pa sjukhuset. Hoppas allt har gatt jattebra o att du skart orkar komma in i traden o skriva lite.

    Allasval, klart vi ska ha en fika igen, bra ide!! Peppisar som e sa gottis, jag tar garna nagra, sjalv bidrar jag med hemgjord kola fudge o kaffe....mmmm ska bli gott o ha cyberfikat snart!

    Kramar tjejer!!

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 11