Inlägg från: Danitra |Visa alla inlägg
  • Danitra
    Anaiah skrev 2009-10-30 22:33:28 följande:
    Jag använder min nyfunna publicitet till att sprida ljus över en väldigt viktig sak, nämligen SEN AVNAVLING! Ni kan läsa inlägget i min blogg: anaiah.blogg.se Välkomna!
    Vilket bra initiativ!
  • Danitra
    Beckah82 skrev 2009-11-01 11:46:31 följande:
    Nu blev jag nyfiken du måste bara berätta när den var roligarw? Alltså vad som gjorde den rolig och framförallt vad som gör den trålkig nu. Skulle vara tacksamt.
    Du får dra på dig en hämndgrundad socanmälan igen!
  • Danitra
    Bonanza skrev 2009-11-02 13:09:38 följande:
    Helt jäkla otroligt. Jag hade trott att Ketchupmamman skulle ta hem det här lätt! Jag vidhåller det jag tidigare sagt.
    Jag har dedikerat fotot i mitt senaste inlägg åt dig. Eller, jag tänkt på dig när jag tog det.
  • Danitra
    Skehamn09 skrev 2009-11-02 13:31:22 följande:
    Kan likaväl avsluta tävlingen nu. Lady D har redan vunnit :)
    2:a och 3:e platsen är långt ifrån bestämda!
  • Danitra
    Lady Dahmer skrev 2009-11-02 15:58:26 följande:
    så... jag är nyfiken; på vilket sätt är min blogg "världens mest överskattade blog"?
    Skulle väl gissa på att det i så fall är antalet läsare i förhållande till kvalitén. Det är ju definitionen av överskattad blogg.
  • Danitra
    Schnauser skrev 2009-11-02 16:57:57 följande:
    Efter att nu ha läst i din blogg Danitrass, hade jag övervägt att rösta på den om den varit med. Mycket bra! Gillar den.
    Åh, tackar!
  • Danitra
    Beckah82 skrev 2009-11-02 23:09:06 följande:
    Inte ens nu i syfte att kolla in konkurrenterna? Jag har kollat in alla i listan ovan, det kändes typ obligatoriskt för deltagare. Eller ...jag tog för givet att alla gjorde det?
    Bonanza ska alltid vara lite speciell och annorlunda. Jag tror faktiskt att nästan alla finalister har kollat in dom andra finalbloggarna.
    Jag har kollat alla flera gånger.
  • Danitra
    Tate skrev 2009-11-03 08:37:48 följande:
    Ska jag vara ärlig så tycker jag väl inte att den här omröstningen avspeglar sanningen riktigt. Elller i alla fall inte min sanning. Jag tycker att Lady Dahmer skriver jättebra, men inte sju gånger bättre än Bonanza och Burriburr. Innan du fanns har tokmånga läsare, men hon har såvitt jag vet inte jagat röster i sin blogg, och ligger därför långt efter. Jag bad mina läsare rösta i förra veckan, men fick till svara av många att de inte var medlemmar - och jag tycker nog att det är roligare om mina läsare röstar på den de tycker är bäst, och det finns ju ingen garanti att de tycker det bara för att jag länkar dem hit. Alla bloggtävlingar blir ju alltid lite konstiga. Man hoppas att någon okänd ska bli upptäck och få chansen, men så blir det ju aldrig. Många stora bloggtävlingar kör ju med att låta andra bloggare nominera sina favoriter - för att få en chans att låta nya bloggar dyka upp. Problemet är ju bara att sedan räknar de vilka bloggar som fått flest nomineringsröster, och då faller de okända bort eftersom bara ett fåtal känt till dem och kunnat nominera. Och så vinner samma gamla bloggar som alla känner till. Lite tråkigt, för tänk så spännande det hade varit om någon upptäckte Sveriges bästa blogg på en undanskymd bloggplats med tio läsare - och sedan kunde vi andra få ta del av den, istället för att matas med bloggarna vi redan läser. Nästa bloggtävling borde innehålla ett urval bloggare som får en ny bloggplattform och bloggar anonymt i en vecka - och sedan får man rösta
    Visst är det lite synd att det är så svårt för nya bloggar att komma fram. Alternativet till att göra så här är antingen ditt förslag eller att man väljer enbart mindre, okända bloggar. Problemet är att det är otroligt mycket färre som då är intresserade av tävlingen. 
    För bloggande handlar om mycket mer än bara att skriva bra. Det handlar om val av ämnen, hur man underhåller relationen med sina läsare, hur man knyter vid till andra bloggar och hur man framställer sin bloggpersonlighet. Och jag antar att den här omröstningen handlar om vem som lyckats bäst med detta hos FLs medlemmar. 
  • Danitra

    GRATTIS LD!


    Inte bara har du vunnit äran utan även den underbara plikten att få komma hem och ta hand om mig.
    39 graders feber och en sådan smärta i kroppen att jag faktiskt ligger och gråter.
    (Om du inte kommer hem till mig så räcker det med ett fint tackinlägg för en bra tävling)
  • Danitra
    Tate skrev 2009-11-03 20:28:47 följande:
     Dock tolkar jag inte beskrivningens "FLs bästa bloggare" såsom att det skulle vara den blogg som var bästa på att underhålla relationen med FL's medlemmar som borde vinna. I så fall borde jag hamnat längre ner. Jag har inte så mycket kontakt med mina läsare på FL.
    Det är ju bara FL-medlemmar som kan rösta så..
    Det handlar om vilken blogg som medlemmarna på FL tycker bäst om, av dom bloggar som är skrivna av en medlem.
    Typ.
    Resten orkar jag inte svara på nu. 
    GRATTIS till den fina placeringen.
  • Danitra
    Beckah82 skrev 2009-11-06 13:18:31 följande:
    Har ettan och trean sett till ngn dekal förresten?
    Jag tror nog att dom kommer samtidigt!
    Hon skrev att dom blev lite försenade, men jag trodde nog att dom ändå skulle bli klara i onsdags.
Svar på tråden Vem är FLs BÄSTA bloggare? - Finalen!