Inlägg från: Tullemi |Visa alla inlägg
  • Tullemi

    Tips på bra flaskvärmare??

    Jag får nästan hålla med inlägg nr 1. Spara dom pengarna, säger jag!!! Häll varmt/ljummet vatten i en termos istället och ha vid sängen. En flaskvärmare är seeeegt att använda. Vi hade en Philips som vi använde kanske 3 ggr, sen var vi trötta på den och den klassas som "mest onödiga pryl vi nånsin köpt" .

  • Tullemi
    Solen73 skrev 2009-11-01 22:01:44 följande:
    men om jag ska ha vatten i termos måste jag ju i alla fall hålla på och mäta upp pulver på natten och tända och så. Det är det jag vill slippa, att det ska gå så smidigt som möjligt¨.
    Man kan ha färdigdoserat pulver tex. Jag lovar: det är INTE smidigt med flaskvärmaren, det tar några minuter och om bebis gråter och du är trött så känns det som en vääääldigt lång tid. Man lär sig väldigt snabbt att blanda ihop en flaska ersättning/välling. Kan ju ha pulvret redan i nappflaskan och sen bara hälla på vattnen (ersättningen löser ju sig, kanske välling e bökigare).
  • Tullemi
    majlinsa skrev 2009-11-02 19:28:34 följande:
    Har du en färdig vällingflaska brevid sängen du tänkte värma på natten? Du skrev att det var bökigt att hålla på med pulver osv..
    Ja just det - det var ju en bra fråga . Så ska man ju helst inte göra anyway. Det borde ju bli till att blanda även om man har en flaskvärmare.....om man inte kör massa tetror till natten.
Svar på tråden Tips på bra flaskvärmare??