Inlägg från: LillaÄlskadePyret |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2
  • LillaÄlskadePyret

    Maria Nyckelpiga skrev 2009-11-09 11:20:04 följande:


    Då fyller jag i direkt.BF-lista27 april - Maria Nyckelpiga (2:a barnet)
    Länken till BF-listan ligger i trådstarten, jag tar din info och ligger in den! I denna tråd kan vi snacka vidare så har vi listan i andra tråden =)
  • LillaÄlskadePyret
    Camilla85 skrev 2009-11-09 11:55:00 följande:
    Igår kände jag pyret röra på sig för första gången, är i vecka17! Alltså med stor säkerhet!! hahaåååhh så glad jag blev! =) Jag låg och tryckte på magen och så hoppade h*n till med världens kraft så det gjorde ont!! Stort och runt kändes det, så antar att det var rumpan eller huvudet jag kände! ;)
    vad häftigt!!! Ja, man blir så glad när det rör sig i magen =)
  • LillaÄlskadePyret
    MissSindra skrev 2009-11-09 15:05:46 följande:
    Snabbt jobbat med ny tråd... :)
    Tänkte att det var lika bra innan alla sprids för vinden om den andra stängs =)
  • LillaÄlskadePyret

    Måste bara skriva av mig lite...är sååå glad !!!! Skrev i andra apriltråden också, men jag vill liksom hoppa runt i stolen och tjuta...=)

    För att försöka göra en lång historia kort så har vi fått en extrafamilj!!!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Mamma har inte träffat sin pappa sedan hon var nio år, vi har alltså aldrig sett eller träffat vår morfar. Han gifte sig med en kvinna och fick två barn till efter mamma. Dessa barn (alltså mammas syskon, en kille och en tjej) har aldrig vetat om mammas existens, då morfars nya fru motsatt sig det från början. Mamma har i hela sitt liv saknat både sin far och sina syskon som hon aldrig fått lära känna.

    Min syster sökte upp vår morfar för ca 8 år sen efter mkt efterforskningar. Mamma och morfar pratade i tel för första gången på 50 år (han bor i danmark sedan 70-talet) och båda sa hur mkt de saknat varann etc men han sa också att hans barn inte vet om henne och han inte vet om han klarar att berätta det nu när han är så gammal...sedan hörde han inte av sig mer...och mamma var såklart förkrossad..

    Jag och min syster har länge velat ta kontakt med mammas syskon för både deras och mammas skull. Mamma har aldrig gjort det för att hon inte vill tränga sig på. Jag har deras adresser hemma, men vi har aldrig vetat hur vi skall göra.

    Igår fick mamma ett handskrivet brev från sin bror där han skrev att hans mamma berättat att de har en syster, min mamma. De har aldrig vetat det och morfar vet inte om de vet nu. Men de vill ha kontakt och de skall nu, för första gången, på 50-60 år, träffas i veckan!! Vet inte vad som fick deras mamma att ändra sig, men jag är glad att hon gjorde det...=)

    Jag är så lycklig för mammas skull, och jag har nu på köpet fått en morbror, en moster och två nya kusiner!!!...Häftigt!

    Förlåt om det blev långt iaf, men jag är så glad...att det händer liksom...=)

  • LillaÄlskadePyret

    Åhhh..idag svävar jag på moln...

    Precis kommit tillbaka till jobbet från RUL...bebis mår toppen, BF flyttad en dag bara så 7 april kommer Pyret enligt beräkningarna....

    Fick fyra fina bilder med oss hem, de som är nyfikna kan kika in i galleriet så kan ni gissa kön...;)...

    Åh, lyckliga lyckliga dag!!!!!

    KRAM till er alla

  • LillaÄlskadePyret
    Pluttisen2009 skrev 2009-11-10 11:13:32 följande:
    Vad härligt, jag har mitt på måndag, längtar som bara den..Ska in i kika på dina bilder
    Du har nåt härligt att se fram emot!!! Sitter med ett fånigt leende på läpparna jag...;)
  • LillaÄlskadePyret
    CA81 skrev 2009-11-10 17:28:30 följande:
    Då har vi varit på ul och allt såg bra ut, en liten pojke blir det. Nytt förlossningsdatum är 15 april istället för 12 april. Nu är det beräknat till makens födelsedag.
    Grattis till lillkillen!!!! =)...min bror fyller också 15 april, så det är ett bra datum!! =)
    MrsQuitaz skrev 2009-11-10 17:54:33 följande:
    jag ska också boka på mama mia och med köpt bild blir det totalt 500kr, suck! jag tycker precis osm du att dem borde berätta om dem vet/har sett och vi vill veta. jag förstår att dem inte letar efter könet, men oftast (enl en annan bm) så ser man könet när de mäter lårbenet. orättvist att olika landsting ska ha så olika policy på det där.
    BM som gjorde UL på oss såg när hon mätte lårbenet, men då fattade inte vi ett jota av det hon pekade på på skärmen...hon sa själv att hon var osäker men GISSADE på kille...sen slog hon på 3d-UL och visade bebis i helbild och då låg han PRECIS rätt - hon frös bilden i rätt sekund och vi skrattade alla tre...hon sa själv "Ja, nu är det som ni ser, ingen tvekan om vem som bor i din mage - ni ska få en liten kille"...man såg hur tydligt som helst då....häftigt! =)
  • LillaÄlskadePyret

    Madde01 och mamie - krya på er !!!

    Gevalia - vad kul med lyckat RUL! Då får ni hålla nyfikenheten i schack lite till då..;)

    Aprilbebis 2010 - grattis!!! Då har du och jag samma BF - 7 april =)...Ni kollade inte kön?..

  • LillaÄlskadePyret

    Aprilbebis 2010 skrev 2009-11-12 13:46:28 följande:


    Nej vi kollade inte kön.Jag tycker att det känns som att öppna sina julklappar på sommaren ungefär.Den som väntar på något gott!Ni då, vill ni veta kön?
    Vi bestämde oss för att ta reda på det om det gick, vi var för nyfikna..=)..och jag ångrar inte att vi nu "vet" att det blir en liten pojke, för mig känns det lite lättare att kunna säga "han" istället för den/det ibland..=)
Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2