Inlägg från: IdaVasterflo |Visa alla inlägg
  • IdaVasterflo

    Någon som väntar barn i april? del 2

    Nu har jag lagt upp några bilder på magen. Jag ser lite trött och sliten ut men de må väl vara! =P

  • IdaVasterflo
    Madde01 skrev 2009-11-24 22:45:22 följande:
    Jäklar, v.18 och redan så stor :) Hur länge till orkar du jobba då som väntar 2? :)
    Max till vecka 22 eftersom mitt jobb blir så mycket tyngre vid jul, så vi får se hur länge jag pallar med! =) Haha, jag satt faktiskt och tittade på bilder sedan jag väntade min dotter och magen är större nu än när jag var i vecka 27 med henne =P
  • IdaVasterflo
    Madde01 skrev 2009-11-25 05:33:37 följande:
    Ja, för det måste ju bli dubbelt så tungt sen ;) haha, det kan jag tänka mig ;) Du kan ju inte ha döljt denna magen länge ;) Så fall måste människorna vart blinda.. ;p
    Pluttisen2009 skrev 2009-11-25 06:32:28 följande:
    Åh så fin du är!! Ut med den vackra magen, den innehåller faktiskt 2 underbara mirakel!!
    Tack! =D Nej speciellt länge hade jag nog inte kunnat dölja den! I vecka 12 så kände jag ju livmodern tydligt uppe vid naveln, och så läste jag någonstans att där ska den inte vara förrän i vecka 20 ungefär så jag tänkte ju att kan man verkligen känna så fel? Men det är precis som att jag har hoppat över den där söta kulan jag hade i mitten av grav. förra gången och gått från ingen mage till nästan högravid på en gång. =)

    Jag tycker att det är så roligt att titta på allas fina magar och ultraljudsbilder. Det syns ju verkligen att vi har kommit en bit i väg nu! Och är det fler än jag som börjar få julkänslor (trots brist på snö) ? Jag vill bara börja pynta, lyssna på julmusik och ut och handla julklappar nu!! haha, men jag är ju som ett barn fortfarande när det gäller julen. Och så har jag ju sagt att jag skulle köpa de första små kläderna till småttingarna när vi fick reda på kön, men det har jag inte gjort än heller. Känns som att jag bara går och håller andan till på måndag då vi ska göra ul igen och se så att den ena lilla inte har halkat efter ännu mer i storlek..
  • IdaVasterflo
    missRockangel skrev 2009-11-25 14:26:28 följande:
    Hur känner man sin livmoder egentligen? Jag har en muskelknuta på moderkakan o den ligger i framvägg. Så läkaren sa att jag troligtvis kommer kunna känna den. Knutan alltså. Ja, nu längtar man efter att få hänga upp julstjärnorna i fönsterna! Och på söndag är det ju julskyltning!
    Om man trycker upp ifrån bröstkorgen och ner på magen, där det slutar vara mjukt och blir som en liten rundad kant då är det livmodern man känner. =) Lättast att känna på morgonen om man ligger på rygg, oftast har ju bebisen/bebisarna åkt upp lite när man sovit och om urinblåsan är fyllt så puttar den upp den lite också. Nu är min livmoder ändå uppe vid bröstkorgen så det finns inget mjukt ställe kvar, och en jääädra halsbränna har jag också.. Ska bli kul att se om det blir två tjejer med mycket hår. Förra gången hade jag också massor av halsbränna, och de säger ju att barnet får mycket hår då. Och mycket riktigt så vart det en liten tjej med mycket, nästan svart hår =)
  • IdaVasterflo
    mizzvictory skrev 2009-11-25 19:13:46 följande:
    Ni har fått så fina magar allihopa, min är inte så där rund och fin! Har ni oxå fått världens sämsta kondition, jag flåsar som en jag vet inte vad i trappor och backar...
    Ja men det sjuka är att ibland så kan jag springa tio varv upp och ner för trappen utan att det känns och ibland känns det som att man ska kollapsa av att ta några steg. =P
  • IdaVasterflo
    missRockangel skrev 2009-11-25 21:05:44 följande:
    missrockangel.blogg.se/ 
    Ja, spännande! =)
    Gud vad jag avundas dig som har tålamodet att ha en sån snygg blogg! =D Jag vet inte hur många gånger jag tänk att jag ska börja blogga, men jag kommer liksom aldrig någon vart med det. Och ibland önskar man ju att man hade en, när man har något roligt att skriva ner liksom. =)
  • IdaVasterflo
    myran82 skrev 2009-11-26 22:09:33 följande:
    NU känner jag av bebisen i magen varje dag sen ett par dagar tillbaka. Innan har det varit lite då & då bara, men nu känns det väldigt ofta. Jättekul är det, men jag tycker inte det är vidare trevligt. Tycker det känns obehagligt och jag blir illamående om det rör på sig en längre stund. Samma om jag eller nån annan håller på magen, då mår jag också illa =/
    jag har också börjat känna varje dag nu, bara den här senaste veckan. =) Jag känner igen det med illamåendet faktiskt, men jag tror att man vänjer sig efter ett tag.
  • IdaVasterflo
    Madde01 skrev 2009-11-26 23:29:24 följande:
    och jag som tycker det är super mysigt när den rör på sig ;)
    Ja det är ju en sådan otroligt trygg känsla ändå! All oro blir ju som bortblåst bara man har kännt ett par gånger på en dag. =D
  • IdaVasterflo
    missRockangel skrev 2009-11-27 09:53:59 följande:
    Ja så tolkar jag också det. Min mamma tyckte bara jag va löjlig. Hon tyckte det lät konstigt att jag skulle få ont i magen vid ansträngning. Jag borde få ont i ryggen tyckte hon.
    Hm, får man ont eller det jobbigt överhuvudtaget så är det ju ett tecken på att man ska ta det lugnt och vila!
    Det är så jäkla jobbigt på mitt jobb nu för nu före jul så finns det inte en chans att kunna sätta sig ner en stund, bortsett från 30 min lunch och 15 min fika. Jag måste verkligen se till så att läkaren sjukskriver mig i alla fall fram till jul, för jag pallar fasen inte med den här stressen nu!
  • IdaVasterflo
    missRockangel skrev 2009-11-27 11:34:10 följande:
    Ja, min mamma misstror mig hela tiden. Jag har ett riktigt skitjobb. Jobbar som städerska. Och det är inte lätt nu när man är gravid. Starka dofter på rengöringsmedlena, man ska flytta möbler, man ska klättra på pallar för att nå upp ovanför köksskåp bla, sen ligga o kräla på golvet för att komma åt att dammsuga under sängar o soffor. Önskar såååå att jag hade ett annat jobb just nu.
    Blä för jobb och städning! =) Jag måste ta tag i vårt hus och städa det efter veckor av renovering. Burr...
Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2