Inlägg från: IdaVasterflo |Visa alla inlägg
  • IdaVasterflo

    Någon som väntar barn i april? del 2

    mizzvictory skrev 2009-12-05 21:55:14 följande:
    Vad har ni alla bestämt er för, för vagn?
    Vi ska köra på en Baby Travel tvillingvagn från babyproffsen. Väldigt fin, verkar smidig och för ett överkomligt pris. =) Den kommer att kosta ca 8000:- med lite tillbehör.
  • IdaVasterflo
    myran82 skrev 2009-12-10 19:20:51 följande:
    Har ni börjat fundera på vad ni ska ha för säng & skötbord till bebisen? Vi hade nästan bestämt oss för säng & skötbord i serien "Troll" i vitt, men ångrade oss när vi tänkte på att skötbordet är så smalt så man inte får plats med vatten osv brevid skötbädden =/ Nu har vi bestämt oss för ikeas Leksvik skötbord om vi inte hittar ett beg skötbord med byrå från Brio som vi har kikat på men tycker att 2500 kr för ett skötbord är för mycket pengar. Säng är riktigt riktigt svårt tycker jag. Jag vill gärna ha Brio moon lux men har inte sett den i affär på väldigt länge så jag tror inte det säljs längre, utan vi letar på blocket osv men det är jättesvårt att hitta nån, speciellt eftersom jag är kräsen på färgen & skicket.
    Jag ska använda samma som jag hade till dottern. Spjälsängen är tillräckligt stor för att båda småtöserna ska kunna dela säng minst i några månader. Tvillingbebisar som får dela bädd har visat sig vara tryggare och friskare än de som får sova själva. =)
    Skötbordet har vi fortfarande uppe till vår dotter då hon inte har slutat med blöja helt än.
  • IdaVasterflo
    halmstadcarro skrev 2009-12-10 20:04:39 följande:
    Har lagt in bilder på bönan från ul i tisdags om de e nån som e nyfiken :)
    Åh vilken fin profilbild! Man kan ju riktigt urskilja ansiktsdragen. =D
  • IdaVasterflo
    Madde01 skrev 2009-12-11 19:09:21 följande:
    Min var 25 cm ;) Och den var en aning stor då sa hon.. Så nu är man stor då
    H*n kanske har mycket att simma i! Jag är så nyfiken på mitt magmått nu!! =D Jag vill kunna jämföra med förra graviditeten.
  • IdaVasterflo
    Madde01 skrev 2009-12-11 19:15:02 följande:
    Sarita1980 - Jo då , man ser iaf att det är en liten skrutt där inne ;) Tycker om min mage faktiskt, Mycket stolt nu :D IdaVasterflo- Hur stor mage hade du senast nu när du mätte mage? Tänkte du har ju 2 därinne :D
    Jag har ju inte fått varit på något barnmorske besök än, förutom inskrivningen. Har ingen tid förrän 6 Januari.. =/
  • IdaVasterflo

    Oh jag måste bara få berätta.. Jag och min pojkvän satt nyss och tittade på TV och så strök jag mig om magen där jag låg i soffan och Poff! så kom en liten spark som kändes på utsidan!! =D Jag sa detta till min pojkvän så han lade handen på magen, och Poff! så kom en till liten spark så han också fick känna!! =D Såå himla mysigt!

  • IdaVasterflo
    missRockangel skrev 2009-12-12 08:21:46 följande:
    Oki. Ska till BM 21 januari nästa gång. Hon gjorde inte så mycket igår egentligen, mer än att fråga hur jag mådde o ta blodtryck. Trodde de skulle väga mig o ta lite prover också, men det brukar de kanske inte göra?
    Det brukar vara lite olika vad de kommer ihåg och tycker är nödvändigt att göra. Förra gången jag var gravid så fick jag väga mig totalt 2 gånger bara =P En gång på inskrivningen och en gån typ 2 dagar innan dottern är född (Vecka 8+0 och 41+4) haha, men jag vägde mig ju förståss hemma så jag själv hade ju koll. Blodtryck tog de däremot varje gång eftersom det var högt, och urinprov, men järnvärde tog de nog bara två-tre gånger.
  • IdaVasterflo

    myran24: Vad läskigt! Jag är livrädd att åka bil nu när jag är gravid.. Vilken tur att du höll huvudet kallt och klarade dig helskinnad! =D

  • IdaVasterflo
    Humpan skrev 2009-12-14 21:49:36 följande:
    Visst gör det Sambon tittade och konstaterade att "det går inte riktigt att föreställa sig hur det känns att det finns någon därinne."
    hihi, min 18 åriga lillebror håller på att flippa ur varje gång jag säger att det sparkar, för han tycker det är som värsta ailenfilmen eller något. =P

    Igår var jag på ultraljud igen, med glada besked! För två veckor sedan så var det ca. 8 dagars skillnad på bebisarna i storlek och efter gårdagens mätningar så är det nu bara 4 dagars skillnad! =D Det var nästan som att man ville ge läkaren en stor kram innan man gick därifrån. Det är så roligt för vår läkare tycker att det jättekul att titta på bebisarna, så bland annat så fick han in ultraljudsapparaten jättebra på den lite mindres ansikte rakt framifrån och genom att titta på olika saker (typ ögonhålornas form, kindben mm.) så tyckte han att hon var lik min pojkvän! =D "Ja det är ju rätt pappa i alla fall" sa han. haha!
  • IdaVasterflo
    Pluttisen2009 skrev 2009-12-16 07:42:06 följande:
    Myran, vilken pärs! Och skönt att du klarade dig bra, starkt att tänka på detaljerna från din svärfär.. Ida, vad skönt att tjejerna mår bra! Och tur med en sån läkare som tittar så mycket efter detaljer.. Här rullar det på som vanligt, lite jobbigt på nätterna, känner att ryggen värker lite granna, men hoppas bara att det ska vara något som går över snart. Sköt om er, och kör försiktigt ni som kör nu..Det är halt på vägarna i Sverige.
    Jag har också haft svårt att sova. Inatt har jag vänt sida hela natten men hittar inget sätt att ligga på som är skönt. Antingen så är magen för tung och trycker på kroppspulsådern när jag ligger på rygg, mage är ju inte att fundera på och så gör det ont i ryggen när jag ligger på sidan.. Puh, ibland fattar jag inte hur jag ska kunna gå ända till April =P
Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2