Inlägg från: finskaflikkan |Visa alla inlägg
  • finskaflikkan

    Men allvarligt! -Hur rädd är ni för svinflunsan???

    Jag e rädd för själva vaccinet... Vad de ger för biverkningar osv...
    Själva flunsan verkar inte vara sååå farlig som media gärna säger att den e... men de e väl så media funkar antar jag...

  • finskaflikkan
    meic skrev 2009-11-09 14:53:30 följande:
    fast så funkar de ju när de skriver om vaccinet med...
    Jo de e klart... Men jag hade ändå inte tänkt vaccinera mig eller mitt barn på 1år oavsett vad dom skrivit i media... För jag vill inte det själv av olika orsaker..
  • finskaflikkan
    Newbride2008 skrev 2009-11-09 19:34:24 följande:
    Det är visserligen sant, men jag kan som du säger inte isolera mig för alltid. Ett krav är att de tagit sprutan för att få träffa min bebis och också att de spritar händerna innan de tar på bebisen, vilket vi tillhandahåller härhemma. Ju fler som vaccinerar sig, desto mindre chans är det att man går och får viruset på händer osv.
    Men du kan väl inte kräva av din omgivning att dom ska vaccinera sig för din skull.. Isf för deras egen skull och inget annat..
  • finskaflikkan

    Förut va jag HELT emot sprutan och de mkt tack vare just media och allt svammel hit och dit...
    Men så fick jag en kallelse hem där min son på 1år fick ta vaccinet om vi ville ge han de förstås... Och de va en självklarhet för jag skulle ALDRIG förlåta mig själv ifall nåt hemskt skulle hända om han fick svininfluensan och vart jättedålig...
    Samtidigt va jag livrädd hur han skulle reagera mot sprutan...Om han skulle få allvarliga biverkningar...
    Så efter typ 2dagars betänketid, råd av nära och kära så tog både jag och lillen vaccinet på bvc här hemma... Och de en vecka sen idag..
    Och varken jag eller lillen vart dåliga på nåt sätt...
    Enda biverkning om man nu kan kalla de för de va att jag va ganska öm på stickstället i dryga 2dgr... Inget mer... Och lillen verka inte reagera mot de alls..

Svar på tråden Men allvarligt! -Hur rädd är ni för svinflunsan???