Inlägg från: drömmare3 |Visa alla inlägg
  • drömmare3

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    det här togs bort i känsliga rummet.. vi fortsätter här.
    skulle du acceptera i en relation att din partner skulle börja använda blöjor?
    www.diaper.nu
    gå dit o titta.. bilder o berättelser..
    jag tycker d e fruktansvärt!! va tycker du?

  • Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?
  • drömmare3

    mera åsikter.. i känsliga rummet hade vi en jättelång tråd igår men d togs bort imorse..... för d ska inte vara anonymt.. d tycker jag inte heller men men.. tråkigt att missa allas inlägg.. kom igen nu....
    d finns faktist såna i familjeliv så skulle jag veta deras åsikt..

  • drömmare3

    de tydligen sitter i blöjor o bajsar i de.. de stod i en novell att personen får inte gå på toan för "mamman" (partnern) förbjuder.. så måste bajsa i blöjan..
    e d normalt??? va hände i deras barndom egentligen?

  • drömmare3

    från sidan www.diaper.nu : "Att få vara någons flicka. Någon tar hand om mig ibland och bestämmer över mig. Kanske får jag inte gå och kissa utan istället får jag sitta i hans knä och bli pussad och smekt över håret när jag kissar ner mina vita trosor. Sedan får jag skämmas och visa honom hur blöta mina trosor är. Han säger att jag är en stygg flicka men bli ändå kåt och så får jag suga av honom och sedan kysser han mig när jag har hans sperma i munnen. "
    JAG TYCKER D E PEDOFILVARNING I SÅNT HÄR???? man tycker att d e ngt sexuellt o upphetsande med barnen.. man ska inte sammankoppla ngn sexualitet alls med barnen..!!!!
    FÖrlåt är bara såååå upprörd..

  • drömmare3

    NokGroda: egentligen inte sexuellt nej men de sammankopplar d ju med deras sexuella fantasier.. o de blir kåta av sånt här...
    jag skulle tycka att obehagligt att en sån här "blöjavuxen" tittar på mina barn eller ngt.. ifall de skulle tycka att d e upphetsande då...

  • drömmare3

    hmm.. va ska man säga?
    ni ser d inte som besvär längre? ni vill inte söka hjälp? Eller jag menar.. du har accepterat d redan totalt så du inte tänker på sånt?
    Hmm.. hur var hans barndom? behöver ju ej svara men..

  • drömmare3

    jag tycker att det är bara sjukt.
    man kan undra va som har hänt i de här personernas barndom? var har d gått snett ngnstans?
    att vilja vara bebis o att någon tar hand om en.-.. det känns som att människan måste gå tillbaka dit för att uppfylla det som inte har blivit så som d skulle när man var bebis.
    I psykologi Freuds psykoanalytiska teori pratar man om olika stadier. I anal fas vid 1,5-3 år förväntas barnet lära sig renlighet o GLÖMMA BLÖJAN o BÖRJA MED TOALETTEN. har det gått snett med det här på något sätt?
    jag tycker inte att man behöver börja acceptera allt möjligt som finns i världen. att det inte skadar ngn annan är ingen bra förklaring. de här personerna har blivit skadade och skulle behöva hjälp...
    kan en vuxen man vara helt frisk när han vill klä sig i en blöja och låta någon förbjuda honom att gå på toaletten?
    jag tycker inte det här har något med sex att göra. det berättar bara personens sjukdom och är nödrop att allt är inte så som det ska. jag tycker att det är ju så självklart!
    att lämna sin partner? hmm.. jag tycker det är otroligt att någon orkar stanna vid sin man/fru i en sån här situation. det är ju sjukdom och då behöver man stöd. men att själv gå med på det .. nej.. d skulle jag aldrig göra. personen måste få hjälp och få kärlek men tycker inte att man behöver ställa upp i sånt här.
    varför ska man ha sex inblandad i det här? man har gjort sexuellt av en sjukdom.

  • drömmare3

    Daciss: va försöker du säga egentligen? jag säger inte att ngn person är helt frisk. jag sätter inte mig själv på högre plats. jag säger att det här beteendet är sjukt. och jag har läst o pratat med vissa personer och de brukar erkänna att de har inte fått tillräcklig kärlek som barn eller har hänt något annat som orsakat detta. jag är förvånad att sånt här finns och tycker att det är fruktansvärt. ifall du inte förstår varför så läs nedan min förklaring igen. du får jättegärna undra och fråga. de här sidorna är för att diskutera och ingen behöver svara på inläggen ifall man inte vill. man behöver inte ens läsa. jag ville diskutera med andra för jag blev så chockad.

    varför tycker jag att det är sjukt?

    att som vuxen klä sig till en bebis och tända på "mamma-pappa" som tar hand om en och fantisera sexuellt om "mamma-pappa" personen, att bajsa på sig och kissa på sig i blöjan och allt detta i sexuellt syfte är så ONORMALT att ... hmm.. hittar inte ens ord..

    det handlar inte om att definera ordet NORMAL på ngt sätt.. man förstår väll annars också att sånt är bara inte friskt?

    jag vet inte ord till det vad det kan vara men det liknar någonstans incest-pedofili känslor fast inte har något med de egentligen att göra.
    att blanda i bebisar och mammor/pappor till sexlekar.. där går gränsen va som är acceptabelt i mina värderingar iaf! att göra bebis till en sexuell varelse är PEDOFILT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • drömmare3

    Barum:
    Jag har inget emot flatar eller bögar. Jag anser att de är födda till det. Det här är helt annan sak o tycker inte att jämförbar med homosexuella!!! jag gillar inte att du försöker gissa vad jag tycker o tänker.

    va du gör i sovrummet är din sak. men va jag tänker o tycker är min sak. du får göra det va du gör. men jag får ändå tycka att det är sjukt. o jag tycker att jag tillräckliga förklaringar till det!!!

    jag tror inte att ngn födds till att vilja vara bebis som 30-åring. det har hänt något under utvecklingen varför man måste gå tillbaka till det stadiet.

  • drömmare3

    MammaAnna: Bra där, klok tjej som ställer frågan!!!

    Det där är just problemet att man gör BEBISEN till en sexuell varelse. o att man leker mammaroll som kan tex. suga av sin bebis...
    Undrar bara vet de här personerna var gränsen går. de kan ju påstå att de vet.. vem skulle erkänna det...

    Jag tycker sex är vackert men blöjor o bebisar har inget med det att göra!!! o kommer aldrig vara i mitt liv.

  • drömmare3

    avslutar gärna diskussionen från min del för jag mår dåligt...

  • drömmare3

    collarColl: jag förstår inte ens hälften av din text men säger bara att jag har ABSOLUT INGENTING emot homosexuella!!!!!!!! NEJ! d e en helt annan sak.

    och varför jag hittade sidan? här i familjeliv ngn hade en sån man o jag blev så CHOCKAD.hade aldrig ens hört om sånt här. jag var inne o kollade o blev sååååå spyfärdig.

    jag tycker det är sjukt !!! många gånger har jag sagt det nu.. annars kan folk ha vilka fetischer de vill men att göra bebis till ngt sexuellt är ngt som inte är friskt o acceptabelt..

    NU kan jag lämna diskussionen... Ha det bra..

  • drömmare3

    Roloc: för att jag vill inte veta mera. JO VISST det var JAG som startade den! men skitsamma va??? jag tycker det blev äckligt!!!
    vill inte höra , se eller läsa mera...
    jag trodde fel jag trodde att det skulle bli lättare genom att prata om det här men tvärtom.

  • drömmare3

    och ebben: det här är absolut sista jag säger till det här ämnet o det är bara så att ALLA FÅR HA SÅNA FANTASIER SOM DE VILL ... Jag är ingen sån som inte har såna. MEN EN SÅN PERSON SOM HAR NÅGOT MED SMÅBARN O SEXUALITET ATT GÖRA ÄR FEL!!! jag vet inte varför det är så svårt att förstå???
    En vuxen person blir en bebis i de här lekarna o sexuell...
    sen kan de här personerna själva gå runt o kolla på sidor i nätet var finns tjejer/killar med blöjor o nappar.. de kan vara unga tonåringar... eller helt vuxna..
    MEN VAR GÅR SEN GRÄNSEN??? JAG TROR INTE PÅ DET ATT DE HÄR PERSONERNA SKULLE INTE TÄNKA ATT DET ÄR SEXIGT MED BLÖJOR ÖVERHUVUDTAGET PÅ BEBISAR även äkta såna.
    ni missförstår mig jag har inget emot sexuella fantasier o fetischer men i det här fallet blir det kring bebislekar... o incest.. att "mamman" håller på att leka med sin "bebis" i sexuellt syfte...DET ÄR DET ENDA VARFÖR JAG ÄR EMOT DET HÄR!!!!!!!!!!!!

    nu kommer jag inte skriva något annat....

  • drömmare3

    okej. jag är all onda.. jag är trådstartaren.
    det är jag som hoppade på "vuxnabebisar".. eller inte personer men hela grejjen.
    jag visste inte vad det var ens och hade aldrig hört om det men tyckte att det såg sjukt ut. jag blev chockad o gjorde inlägget.
    jag ber om ursäkt!!! må alla vara det va de är.. jag hoppas att det är sant va ni säger att det har verkligen inget med pedofili att göra..
    vill ni att jag stänger tråden?

  • drömmare3

    jag har försökt stänga tråden men moderator sa att det inte går att göra det bara så där.. Ledsen ...

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?