• Barum

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    Är inne här för första gången i mitt liv, blev hänvisad hit från diaper.nu
    Väldigt intressant att läsa alla inläggen, både dom få possitiva och dom många negativa. Jag är en tjej som bär blöjor för jag tycker det är skönt, något som många här har visat sitt avsky över. Jaja, det får stå för dom. Har ett motto, rata aldrig en sak innan du provat. För vem avgör vad som är sjukt eller inte, visst pedofili, neckrofili och tidelag, är saker som inte jag heller skulle prova, där säger sunda förnuftet ifrån. För de sakerna skadar någon annan. Vilket jag avstår ifrån. Men ärligt talat, vilket är väl sjukast, jag som går omkring i mina blöjor, som absolut inte skadar mig eller någon annan, eller en person som mördar någon annan. Valet för mig är mycket lätt. En sak till. Dom som håller på med blöjor, har definitivt inget intresse av småbarn. Så att påstå att detta har med pedofili att göra, den vet inte vad den snackar om.

  • Barum

    En stilla undran. Alla ni negativa, skulle ni skilja er om er partner, skulle avslöja sig som en blöjfetishist? Då är det inte mycket till kärlek.

  • Barum

    Till drömmare 3.

    Du skriver att du tycker det är sjukt att gå omkring i blöja som vuxen, att man lämnade det stadiet som 3 - 5 åring. Är då bögar och flator sjuka? Det skapades hanar och honor, för artens fortlevnad. 2 av samma kön kan inte fortplanta sig, för fortsatt fortlevnad. Inte utan konstgjord hjälp. Är det då sjukt, att ett barn får t.ex. 2 pappor eller 2 mammor, istället för en av var, som skapelsen är avsedd för. Du är född till en speciell läggning. Vissa vill byta kön, andra vill klä ut sig till kvinnor och så vidare. Och andra åter faller för det egna könet. Men dom har från barnsben, också fått lära sig, att världen ska bestå av hannar och honor. Enligt ditt sett att se det. Så får det inte finnas avarter. Så vad gör vi då med alla dessa bögar, flator, transor och så vidare? Jo enligt dig ska dom skickas till en psykolog för att få hjälp. För alla vi "udda" personer är psykiskt sjuka, enligt ditt sätt att se på saken. En person som mördar, den är psykisk sjuk. Men som jag ser det, så ska nog du uppsöka en psykolog, så att du kan lära dig att acceptera, alla olika läggningar, som finns på vår jord.

  • Barum

    Drömare 3. Jag har inte alls försökt styra vad du ska tycka eller inte tycka. Med dina kommentarer, så vill jag bara påpeka, att det finns andra "avarter" som jag ser det. Ska alla dessa ha psykologhjälp? Det finns 2 delar av blöjbärare, den ena kallar sig AB, adult baby. Den andra DL, DiaperLover. Jag är DL, alltså, har jag ingen som helst önskan att bli bytt på av någon "pappa eller mamma". Använder ej heller napp, tummen, eller vill ha babykläder på mig. Utan detta gör jag helt själv. Och för mig är det ingen större sexuell upplevelse att ha blöja på mig, jag gillar bara att göra på mig. Att en person klär sig som barn, och blir kåt av det. blir inte automatiskt pedofil. Pedofil, är en person med sexuell inriktning på BARN. Alltså 2 vuxna personer som är utklädda till barn, och som har 6 har ingen dragning till småbarn. För om jag klär ut mig till en björn, gör mig ite automatiskt till att vilja ha 6 med björnar.

  • Barum

    Kul att läsa, hur det engagerar folk, vad som kan tänkas förekomma i sovrummet, runt om i världen. Alla är i sin fulla rätt, att tycka vad man vill om olika saker. Men att direkt skrika ut, att en i andras ögon avvikande person, behöver psykologhjälp, tycker jag är att gå för långt, jag tycker inte om allt som sker inom det sexuella, men för den skull skulle det aldrig falla mig in att skrika ut, ni behöver psykhjälp. det är juh trots allt vars och ens ensak. Så länge inte någon blir skadad på något sätt. Än en gång, att gilla blöjor, har inget med pedofili att göra.

  • Barum

    Roligt att se, att blöjbärande vuxna engagerar människor, för och emot. Kul att läsa, att alla människor inte är helt insnöade, utan kan se, utifrån varje människas läggning. Det gläder mig som blöjbärande vuxen. Att det som anses sjukt av en person, inte upplevs som sjukt av andra. Det har varit kul att läsa de olika inläggen. Vore roligt att se, hur ni skulle reagera, om er partner skulle avslöja, att han/hon gillar att gå omkring i blöjor. För trots allt så är det en hel del mäniskor som har den läggningen. Skulle ni omgående ta ut skillsmässa då? Ja kanske några av er skulle agera så. Men trot eller ej, inte alla av er skulle göra det. För kärleken är starkare en så.
    Ha en bra dag alla människor.

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?