• ReRant

    På något sätt är det ju ändå sjukt. En varningsklocka ringer i min skalle när människor behöver förnedras i blöja och domineras av någon som spelar barnskötare för att få sexuell njutelse?

    Jag tror alltså inte att personen i fråga mår helt bra när det krävs ett sådant scenario för att få ut sina lustar. Varför vill personer förödmjukas i blöjor? Skitsamma om ingen annan tar skada av blöjsportarnas påhitt, frågan är om de mår helt bra själva. Och jag tror inte alla gör det.

  • ReRant

    sabina67> Har din man haft en svår uppväxt kantad av problem? Eller kanske en krävande mor? Eller var tror du hans något udda sexuella fetichismer kommer ifrån?

    Jag försöker bara förstå var behovet av att förödmjukas kommer ifrån, rollspel eller ej.

  • ReRant

    sabina67> Ok. Sorry. Såg inte det. Men i ditt tidigare inlägg beskriver du att din man inte haft en "helt okomplicerad" barndom.

    Jag undrar om inte detta är något som följer de allra flesta infatilister..

  • ReRant

    Jag stör mig inte det minsta på att folk vill gå runt i blöjor. Vad jag ville få fram var att jag misstänker att många infantilister inte mår speciellt bra och att man kanske borde uppmärksamma det istället för att göra som majoriteten i denna tråden: helt enkelt skrika på dom som uppmärksammar att det är något som inte är riktigt 100% när man behöver förnedrande rollspel för att kunna njuta sexuellt.

    Jag tror helt enkelt att gå runt i blöja inte är det bästa sättet att bearbeta en knepig barndom. Men jag är ingen terapeut/psykolog så det är klart att jag kan ha fel.

    Men om både du och din man mår bra av bebisrollspelet och du tror att det är lösningen på din mans problem som han har med sig från sin barndom, så njut på!

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?