• DaCiss

    såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?

    Det är nog konstigt hur folk väljer att vara då dömande och tro sig veta saker och ting. Eller tro sig vara så frisk själv att man kan högt kalla någon annans känslor för sjuka.

    Jag vill bara fråga dig drömmare3 hur det skulle kännas för dig om jag satt och funderade högt på vad månne hänt i din barndom och kalla det för "snett". Vad månne har gått snett i din barndom som gör att du tycker detta är sjukt? Eller vad har gått snett som gör att du så lätt kan kalla andra för sjuka för att dom inte tycker som du om vissa saker?

    Tycker du jag har rätt att undra som jag gör? Känns det bra? Känns det som att jag är helt ute och cyklar och har ingen aning om vad jag talar om för du har ju haft en så fin barndom och inget är då vidare "onormalt" med dig eller nått? Ja, jag vet ju inte hur du känner och tykcer, vissa bryr sig inte alls om vad andra änker och tycker.

    Jag blir bara ledsen då jag ser såna här trådar och speciellt såna här utformade rubriker. Sånt fördömande. Inser inte folk att alla är olika och alla har olika åsikter och DET är naturligt om nu något kan kallas för det.

  • DaCiss

    drömmare 3:

    Det jag vill säga är att om man nu verkligen bara undrar över något, vill diskutera något, varför i hela världen skriva "såg något SJUKT: vuxna med blöjor!" Vad gör det med alla dom som bär blöja? Hur reagerar människor som inte alls tycker att dom är sjuka då någon med stora bokstaver kallar dem det? Hur månne det uppfattas och känns för dem? Är det inte uppenbart att man inte skriver på det viset?

    Vad jag förstått finns det många som bär blöja som inte gör det just för att kunna kissa och bajsa i dem och leka mamma-pappa-barn lekar heller. Vad jag förstått finns det dom som bär blöja helt enkelt bara för att känslan bärandet av blöja ger. Som ett rus, ett ordentligt lyckorus. Kiss och bajs är oväsentligt, en mamma som tar hand om en likaså. Bara att få ha på sig en blöja i sig ger ett lyckorus för vissa. Vad är det sjuka i det?

    Jämför med att jag t ex kan få ett riktigt lyckorus av att få ha en chokladbit i munnen, det är bara så gott

    Jämför med att jag kan få ett riktigt rus av att ha på mig väldigt sexiga underkläder, sk raffset och eller då jag är helt rakad. Andra kan tycka det är sjukt.

    Så, om du ser med mina ögon på detta med blöjor, då skulle du väl inte kalla ALLA som bär blöja för sjuka, att något måste gått snett i barndomen? För annars, enligt mitt sett att se det, bör alla som tänder på att bära sexiga underkläder vara sjuka, eller alla som tänder på att vara helrakade vara sjuka. Vad har gått snett i min barndom då mån tro?

    Förstår du, jag tror att helt klart kan det finnas dom som varit med om något tragiskt, att blöjan är ett resultat av något som gått "fel". MEN tror helt klart INTE att alla som gillar att ha på sig en bläja nu som då är sjuka på något vis alls. Lika lite som jag är sjuk för jag vill vara helrakad ibland. Säkert finns det även dom som varit med om något tragiskt och som resulterar i att de vill vara helrakade.

    Ska man verkligen så snabbt koppla ihop blöja-sjuk? Ska man samtidigt koppla ihop allt annat då som skulle kunna uppfattas av någon som onaturligt? Rakat-sjuk, raffset-sjuk, dildos-sjuk, smink-sjuk, personer som gillar att leka, har barnasinnet kvar-sjuk osvosv

    Funkar det att göra så? Det var DIT jag ville komma, hur placerar man alla i ett fack så där bara, stämplar facket med stora bokstäver "SJUK" och sen kastar ut det för alla att se?

  • DaCiss

    Jag kan ju även tillägga att jag väldigt gärna skulle uppleva känslan man hade som barn igen. Då man inte ännu visste vad ansvar var, att få känna sig totalt trygg och säker och lycklig. Vem skulle inte vilja uppleva den känslan?

    Jag tänker på detta:

    "jag tror inte att ngn födds till att vilja vara bebis som 30-åring. det har hänt något under utvecklingen varför man måste gå tillbaka till det stadiet. "

    Jag fattar inte varför man skulle anse att det är sjukt att vilja vara bebis? Hur många gånger hör man inte hur folk säger "tänk att vara barn igen?" eller "Åj om jag också skulle få sitta i vagnen sådär och bli runtskjutsad?" osv.. Hur många har inte tänkt tanken "tänk att vara barn igen?"?

    Tänk då om man hitta ett sätt att få uppleva den känslan igen? Rätt fantastiskt skulle jag kalla att det var då. Jag har då själv inte känt på den känslan igen, av absolut trygghet, att inte veta ens vad ansvar heter osv men tänk om man fick det? Vad skönt!

    Är jag sjuk? Är alla mänskor sjuka som skulle vilja slippa känslan och stressen av ansvaret ibland? Är man sjuk då man bara en gång tänkt tanken på att man skulle slippa vara vuxen, slippa alla räkningar, slippa allt och vara barn igen? Alltså jag tror att över hälften av alla mänskor tänkt den tanken någongång i livet.

  • DaCiss

    "jag tycker det är sjukt !!! många gånger har jag sagt det nu.. annars kan folk ha vilka fetischer de vill men att göra bebis till ngt sexuellt är ngt som inte är friskt o acceptabelt.."

    Reagerade på det också. Tycker konichiwa girl skrev det bra:

    "TS: Infantilism handlar inte om att sexualisera spädbarn, lika lite som det handlar om att sexualisera djur när någon tänder på att ikläda sig hundhalsband och koppel och dricker vatten ur en skål på golvet; eller att hylla det sexualiserade våldet när en annan tänder på att lägga sig över ett knä och få smisk"

    Även om du nu sagt att du tänkt vara tyst här i tråden så läser du hoppeligen vad folk än vill säga dig eftersom du startade tråden och den är ditt ansvarsområde. Annars kan du väl lika bra fråga om att få den stängd om du tänkt lämna den till sitt öde.

    Det här handlar ju inte alls om att göra bebisar till sexuella varelser! Det är ju VUXNA mänskor som gillar blöjor. Det är INGEN här som pratat om folk som tänder på bebisar och blandar in bebisar i leken. Du har ju missat en stor poäng och det är ju väldigt kärnkande för personer med denna läggning att du kopplar ihop dem med sexualisering av bebisar tycker jag.

  • DaCiss

    wozzgirl:

    Vad menar du? Att folk försvarar infantilismen eller utdömande av andra?

    Jag kan svara för att jag i alla fall är jätte glad åt att se att det är en hel del som försvarar denna läggning! Det är ju helt fantastiskt att det finns dom som lever och låter andra leva!

  • DaCiss

    wozzgirl:

    Hade du helst sett att alla höll med ts? Att tråden hade fått ett hndratal inlägg som löd ungefär:

    "Ja så sant, så otroligt vidrigt och äckligt! FY jag kräks!"

    Vill du leva i en sådan värld? Det låter ju som tiden då folk jagade "häxor" och brände alla på bål som ägde en örtgård.

  • DaCiss

    wozzgirl:

    Funderade lite till, tycker du verkligen det är ok då för vuxna mänskor att gå omkring och peka finger på andra och säga "SJUK"?

  • DaCiss

    Jag tycker man klart har rätt till sin åsikt man rår ju inte för hur man tänker och tycker om saker och ting. Men jag tycker det är stor skillnad på att säga att man inte själv riktigt gillar en grej eller att man inte förstår och att kalla något sjukt och fruktansvärt.

  • DaCiss

    Det är ju din tråd drömmare3. Du får ju själv känna efter hur du vill göra med den. Jag säger bara hur jag själv skulle göra. Jag skulle vilja få den bortplockad helt och hållet för jag skulle inte vilja riskera att jag gjorde någon mer ledsen om jag hade uttryckt mig lite klumpigt eller nått i trådstarten. Eller skriva i trådstarten någon sorts ursäkt och vad jag egentligen ville med tråden eller nått. Det är bara hur jag själv skulle göra.

  • DaCiss

    ReRant:

    Säkert gör inte alla det, lika lite som alla till synes "normala" mänskor, som håller på med "normala" saker i sovrummet mår bra. Det är ju självklart att det i alla grupper, av alla slag av mänskor finns de som mår dåligt.

    Däremot handlar ju inte all infatilism om att vilja bli förnedrad i blöja! Jag vet inte hur stor procent det är av de som har denna läggning som vill bli förnedrade med blöja på men jag har för mig att det inte är en så himla stor procent som är ute efter just förnedring under tiden de har blöja på sig.

    Men det finns ju bra många som gillar att bli förnedrade i sängkammaren iklädd lite vad som helst. Ringer det varningsklockor också då någon gillar att bli förnedrad iklädd läderkläder? Eller är det just bara då en blöja är med i bilden det ringer mest?

Svar på tråden såg något SJUKT: vuxna med blöjor! Kan någon förstå?