Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    All we want for Christmas is Michael

    BooBoo skrev 2009-11-27 11:23:58 följande:
    haha! efter ca 2-3 månader hade jag glömt smartan o ville föda på nytt Jag ser fram emot nästa förlossning Men jag tycker inte att det är så farligt att föda. Jag tycker att det är en.. trevlig upplevelse Jag har inget "skrämmande" att komma med
    Nej, mina förlossningar har också varit väldigt lätta och utan komplikationer. Men ONT gör det. Så in i helvete! Men självklart är det ju inget man vill avskräcka folk för, eftersom smärtan är en del av själva upplevelsen. När man sedan fött ut sitt barn, själv, från sin egen kropp. Ja den adrenalinkicken finns det inget som kan jämföra sig med! Det är sååå värt smärtan!!

    Med älstingen hade jag eda o allt tog 12 timmar, krystade 20 minuter. Med minstingen som hade väldans brått tog det 2,5 timmar allt som allt. Krystade 90 sekunder. Han vara på sjukhuset 5 minuter. Födde i undersökningsrummet. Hann varken ta blodtryck eller ens skriva in mig! Självklart hanns ingen bedövning med heller. Han var stressad redan då, som nu.
  • Ogabinne

    BTW! Hämtade ut min Moonwalk idag... Den har legat på posten ett par dagar men jag har inte hämtat ut den eftersom jag inte skulle få något annat gjort isf. Men, nu är den hemma, o jag är så otroligt glad att den äntligen är min..

  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-27 11:32:52 följande:
    det funkade inte på en sida där jag skulle beställa ett linne ska pröva mj-boxen nu. ska det funka även på amerikanska sidor?
    Ja det ska funka! Det finns dock Visakort som inte kan betalas med på internet. Säg till om du behöver hjälp så kan jag hjälpa dig!
  • Ogabinne

    Är det någon som vet varför Moonwalk tillägnades Fred Astaire?

  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-27 11:38:01 följande:
    När jag ska välja mellan"VISA"och"VISA Electron only"Vilken tar jag då?För på mitt kort står det "Electronic use only"
    Jag vet inte. Prova båda! För du får ju veta direkt om köpet går igenom eller inte.
  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-27 11:42:08 följande:
    vad ska jag skriva på "credit card holder"? är det jag eller?
    Ja det är du!

    Det kommer stå direkt efter du tryckt på genomför eller köp eller vad det står om köpet gick igenom eller inte.
  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-27 11:50:35 följande:
    Nej nu skiter jag i det här! Är så trött på kort som inte fungerar. Jag ska få låna mammas kort ikväll (om pappa tillåter det för hon anser tydligen att hon behöver ha hans tillåtelse av någon underlig anledning. får de hur det går för han hatar att betala med kort på nätet jag lär väl aldrig få mina grejer).
    Men jag skrev ju att jag kunde hjälpa dig om du vill?
  • Ogabinne
    BooBoo skrev 2009-11-27 13:45:05 följande:
    haha! Fan vad bra
    Så underbara! O så klockrent! En och annan flashback!
  • Ogabinne

    Åh, snart är det läggdags för killarna, o jag ska krypa ihop i soffan med Moonwalk och umgås med Michael hela kvällen. Som jag har väntat!

Svar på tråden All we want for Christmas is Michael