Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    All we want for Christmas is Michael

    Bevabus skrev 2009-11-28 20:42:34 följande:
    näe slutet var jobbigt :/ min lärare som satt bredvid mig under bion stortjöt i slutet jag lyckades hålla mig, men det brände bakom ögonlocken...Madison County har jag länge tänkt se för jag har hört talas om den så mycket, men det har aldrig blivit av! Vad handlar den om?
    Den tycker jag absolut att du ska se! den handlar om en hemmafru spelad av Meryl Streep som en dag när hennes man och barn är iväg på en resa möter en fotograf spelad av Clint Eastwood, de blir förälskade och man får följa deras kamp. Filmen utspelar sig i nutiden, då kvinnan avlidit och hennes barn går igenom hennes saker och får reda på allt detta. Den är lite seg, eftersom den i stort sett utspelar sig i hennes kök, men gode tid så bra den är, och så gripande och sorglig.
  • Ogabinne

    Det ser lite kul ut att äta kebab o dricka cola ur kristall vin-glas... men, är alla glas i disken o man är lat så är man!

  • Ogabinne
    mona83 skrev 2009-11-28 20:53:13 följande:
    Jag har en 2-3 st klänningar efter mig som hänger. Väldigt stora åt Leah ännu. Men jag måste säga vilken kvalite det måste ha varit på kläder förr, dom ser ju inte ens använda ut och då är det en hel hög med barn som använt dom efter mig....
    Ja men visst är det!
    Min farmor kommer nog inte vara kvar så länge till, så jag är glad att jag iaf har denna klänning som minne kvar av henne. Tyvärr har jag inget annat eftersom när jag flyttade från min pappa fick jag inte en pryl med mig. Så hela min barndom blev kvar där. Servisen farmor samlat åt mig sedan jag föddes, silverbesticken farfar samlat, min släktforskning, alla foton, skolsaker, födelsedagspresenter, allt.
  • Ogabinne

    Åååh vad jag älskar google translate! Så jävla dåligt!!
    Kikade på bilderna i Sandras bdb och var tvungen att kolla vad texten på MJ affischen du hittade i Spanien betydde... Tjaaa... Ni ser ju själva!

    Bra fetter organisera ett möte för Michael Jackson den 30 augusti i Spanien torget kl 6:30. Jag hoppas att du kommer många människor uppriktigt hälsningar fan club mallorca aktiva arbetsmarknadspolitiken

  • Ogabinne

    Jag fick min första 1 vecka efter jag fyllt 19. Det är för ungt om man tänker på hur mkt man går miste om, men mentalt kunde jag inte vara mer redo. Jag var 20 år när jag var 2 barnsmamma, och det är de bästa valen jag gjort. Jag kommer aldrig bli en gammal tant till mamma. När jag gick i mellanstadiet hade jag klasskamraters vars mammor var över 50 år. Som min mormor! Nu är min mamma bara i tidiga 40 årsåldern och har 2 barnbarn. Att få barn tidigt verkar ligga i generna.

    Nu pluggar jag, jag är färdig med barnafödandet och kan fokusera på vad jag ska göra med mitt liv. Och när mina barn är stora är jag fortfarande ung, det kan inte bli mer petrfekt!

  • Ogabinne
    Brooke skrev 2009-11-28 22:05:54 följande:
    Ohh står det så på planschen ?? :P Coolt haha.. Jag visste inte att du satt och kolla egenom min bdb :O har du kollat alla bilder :O?

    Jag kan inte räkna i huvudet, kan inte ens gångertabellen, och ibland om det är riktigt illa så kan jag inte 5+5 ibland.. Måste räkna på fingrarna eller med mobilen/räknare
    Nej jag kom in på den för första gången nu när jag skulle kolla din julstrumpa, så jag kollade igenom lite bakåt. Kul att se alla ju!
  • Ogabinne

    Usch Mona, vad jobbigt för dig... Men vad skönt att det gick bra med de andra graviditeterna. Jag ville inte ha min minsting, jag hatade honom när han låg i magen, jag önskade många gånger att jag skulle få missfall. Alla sa att det skulle gå över när jag väl födde honom, att när jag väl fick se honom skulle alla sådana känslor försvinna o jag skulle älska honom. Att det var ganska vanligt att känna konstiga känslor med andra barnet. Så jag stod ut och födde honom. Det tog mig 1,5 år, nästan 2 år, att känna att jag älskar honom. Idag älskar jag honom över allt, men många gånger under denna tiden har jag känt att visst skulle det vara tråkigt om något hände honom men det kanske skulle vara det bästa... idag förstår jag att jag hamnade i en fet förlossningsdepression när jag fick honom, men det visste jag inte då... hade jag vetat det hade jag kunnat få hjälp att hantera det.

    Jag har dock aldrig gjort skillnad på barnen, alltid pussat och kramat minstingen lika mkt som stora och jag har överröst honom med "Jag älskar dig". Så han har inte tagit skada av det, men jag måste leva med att ha hatat mitt barn... Usch o fy, idag kan jag gråta floder när jag tittar på honom och tänker att hur fan kunde jag känna så om denna underbara kille som älskar MIG mer än allt annat..

  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-28 22:13:11 följande:
    Det är så jag ser mitt liv hoppas bara att jag hittar en fin kille snart som vill ha mig, så bebisverkstaden kan börja
    Hoppas att ditt liv blir som du hoppas!
    De säger ju också att de som får barn i 20 årsåldern blir de bästa föräldrarna. Just för att deras kroppar är starkare, graviditeterna går bättre med färre komplikationer, och man är ung, frisk, stark och pigg och orkar mer med sina barn.

    Ta oss tex när vi är i lekparken. jag gungar, åker rutchkana och bygger sandslott med mina barn. De andra barnens mammor står vid sidan om och glor på när deras barn leker själva. Vill man inte leka med sina barn kan jag undra då.
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael