Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    All we want for Christmas is Michael

    BooBoo skrev 2009-11-27 22:22:46 följande:
    haha jaaaaa Du kanske har några tomma vita sidor.. .. Fast.. de har iofs jag med.. Knas!
    Mmm, några blad har ena sidan vit, men inga helvita blad har jag... Kanske något med bilderna?
  • Ogabinne
    BooBoo skrev 2009-11-27 22:22:46 följande:
    haha jaaaaa Du kanske har några tomma vita sidor.. .. Fast.. de har iofs jag med.. Knas!
    Beskriv alla bilder du har, från ritade, till autografer, till foton, från början till slut. Du? Sova? Nähe!!
  • Ogabinne
    BooBoo skrev 2009-11-27 22:33:59 följande:
    sambon blir galen på mig som sitter här, haha Först är den en bild som MJ ritat.. Nästa sida hans autograf.. Sen en cool bild på fred. en siluettbild på mj..sid4. bild på jackson57. bild på mj i soffan10. bild på mor o far16. bild på janet o mor25. bild på jacksons plus en annan. stor trumma i mitten..27. bild på deras hus o en skylt som välkomnar dom hem30. tidningsutklipp och en bild när dom tränar42. en skiva. big boy45. naacp awaed och på scen52. jackson5.. mj har hatt på sigdet var första kapitlet
    Den stämmer med mitt första kapitel... Hmmmm...
  • Ogabinne
    BooBoo skrev 2009-11-27 22:43:38 följande:
    då går vi vidare 66. söt bild på mj med afro. fint leende71. mj med två av sina bröder74. motownbild på brödernafärgbilder:. bild på mj i rödvit jacka o brillor. looking cool sidan efter mj och stevie, thrillerbild,mjshandske, we are the world bild, mj i svart skjorta, håller i mick o stativ.80. mj på framsidan av rolling stone82.  mj uppträder.. vita brallor93. bill cosby o bröderna
    Japp, det stämmer!
  • Ogabinne

    God morgon tjejer... Fan vad jag är arg... jag är så trött på dessa jäkla hyss som sker här på morgnarna när lillebror är hemma. När han är hos sin pappa gör storebror INGENTING dumt, men så fort lillebror är hemma så gör de hyss... idag har de hämtat en stol till skafferiet o plockat ut mjöl, oboy och pärlsocker som de blandat med cola i stora bunkar o hällt över sig själva o köksbordet.
    Jag blir så arg, så arg att jag verkligen har lust att SLÅ någon, eller slå sönder något, eller skrika och slänga saker omkring mig. SÅ arg blir jag!!! Så istället slängde jag undarna i badkaret o där vill jag att de ska sitta hela dagen... suck... Hela bord, golv, stolar, köksbänkar o vägg är fulla med detta gojset...

    Mona: Vad är det med moderatorerna du inte förstår? Alla idiotinlägg som kom in igår plockades ju bort? Fick du någon skit eller?

  • Ogabinne

    Just det... Klockan 5 vaknade jag första gången av att de tänt alla lampor o var uppe o lekte...

    O när barnen gjort något dumt vill man ge dom konsekvenser, få dom att bli ledsna över vad de har gjort, ångra sig och inte vilja göra om det. Så jag sa rätt och slätt att nu kommer nog ingen tomte till oss på julafton, sånt här blir tomten jättearg för. O vad säger storebror då?
    "Nästa år får jag väl vara snällare då"
    Han över huvud taget brydde sig inte... sån är han, han blir liksom inte ledsen om jag plockar bort roliga saker för honom... Gaaah!!! Blocket nästa ungefär!!

  • Ogabinne

    Jag som hade tänkt julpynta idag, efter jag plockat undan lite o dammsugat o så... o nu sitter jag bara här o har inte alls lust att ta itu med detta griseriet här... O nu verkar de ha ihjäl varandra i badkaret så det är väl dags o resa på sig... hörs sen!

  • Ogabinne

    BooBoo: På TV? Oj, nej, detta är en bagatell mot vad jag utstått de senaste 3 åren... som den gången så jag fick hela rummet, inkl väggar, lister, möbler, textiler, leksaker och barn nedmålade med soya, mjöl, ägg, vatten, mjölk mm... Fick slänga hur mkt som helst och måla om rummet. Eller den gången hela lägenheten var full med fotspår i röd och grön karamellfärg. Eller den gången jag vaknade och var nersminkad i mascara, så också mina barn och mina väggar. Eller den gången de åt ketchupsmörgås i sängen, med 1 del smörgås och 10 delar ketchup. Eller den gången lillebror smetade bajs på hela sängen, sägkläderna, sig själv, väggen. Eller den gången de hade oboykrig i hela lägenheten. Eller den gången de bestämde sig för att klippa sönder sina splitt nya meandi kläder. Eller den gången de bestämde sig för att tejpa hela väggarna o dra loss tejpen så tapeterna åkte med. Eller eller eller... Huga, funderar på att göra som Al Bundy, ge dom en räkning när de blir vuxna.

  • Ogabinne
    Brooke skrev 2009-11-28 13:26:42 följande:
    Kan du inte säga åt barnen att dem får hjälpa dig med att städa upp det dem har orsakat, då kan dem lära sig att det är fel. Du kanske skulle köpa grejer så dem inte kan öppna kyl, frys, skafferi, och andra dörrar? Det kan ju vara en idé, eller ha en grind vid köket om det går...
    Åååå, om du visste hur gulligt det där låter. Tro mig, jag har försökt allt. Lås, grindar, låsta dörrar, hänglås på grejer. Min son är smartare än jag, vill han åt något så kommer han åt det, oavsett.
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael