• Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 19:25
  148840 visningar
  15031 svar
  15031
  148840

  All we want for Christmas is Michael

  BooBoo skrev 2009-11-17 19:23:19 följande:
  Har dina barn kontakt med sin far?Hoppas det är ok att jag frågar...
  Älsta sonens pappa kom som han ville under graviditeten men stack helt nör sonen var 1 månad, först i sommras kom han tillbaka o ville ha kontakt när sonen var 4 år fyllda. Vi träffas nu ungefär 1 gång i veckan men sonen vet fortfarande inte att det är hans pappa, jag vill inte säga något ännu ifall han sticker igen.

  Yngsta sonens är hos sin pappa varannan vecka och han och jag har en toppen relation. Vi umgås ofta tillsammans med barnen, badar, äter ute, lagar mat hemma, gör utflykter osv.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 19:27
  BooBoo skrev 2009-11-17 19:25:20 följande:
  Om jag säger... Rufus?
  Så sjunger jag Halleluljah, halleluljah, halleluuuuuuljah!

  Nu e de nattning av älsta sonen, FINALLY pringles for mama!! BRB!
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 22:14
  mona83 skrev 2009-11-17 22:03:10 följande:
  Hatar att marsvinet ska vara blint. Han får värsta paniken av att bada. Han skrämde nästan ihjäl mig med. När han skulle simma så fick ha sån panik att han inte ens kunde simma upprätt utan låg på sidan och kipade efter luft. Schmpnerade in honom jätte fort och tog upp honnom och sen låg han där på sidan bara. Nu tror jag inte det är nån fara längre iofs. Fär han står/ligger i knät och snackar under en handuk med en flecce filt över och under honom. Varit med om marsvin som varit pigga, man städade buren och sen 10 min senare fått en hjärnblödning och bara legat där och vägra dö... Rambos mamma gjorde så. Hon var nått eller 2 år yngre än vad Rambo är nu. Han går mot sitt 6 år så vitt jag vet. Skulle behöva gojsa in honom med jodopaxen oxå. Kankse lika bra medans hans päls är blött.
  Jag har haft två marsvin, olika gånger. Båda två dog i min famn.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 22:44
  mona83 skrev 2009-11-17 22:21:53 följande:
  Det är inget vidare. Ungefär som man kommer hem och man hittar ett dött marsvin
  Den ena, Max, var min bästa vän. Jag var 16 år och kom hem och fann honom liggandes sjuk. Åkte till jourveterinären som konstaterade skörbjugg och uttorkning, fick vätska insprutat direkt och medicin. Åkte hem och en liten stund senare hörde jag hans sista andetag i min famn. En av de värsta stunderna jag varit med om.

  Vad är det för hudproblem din har? Mitt andra teddymarsvin hade skorv emellanåt, kliade som attans på honom, fick bort det med vanlig barnolja och kam.
 • Småkot­tarna
  Äldre 17 nov 22:45

  Något jag fick veta hos veterinären är att tydligen är marsvin och människor de enda däggdjuren som inte tillverkar C-vitamin och måste få i sig det via mat eller vitaminer.

 • Småkot­tarna
  Äldre 18 nov 10:04

  Mona: Veterinären vi fick komma till är otroligt duktig, han visste nog också om att ett marvin med skörbjugg inte går att botas, men han gjorde vad han kunde och jag satt och grät. Han kände nog också att det var bättre att jag fick ta med honom hem och ta farväl och finnas där när han gick bort, än att ge mig chockbeskedet där direkt och ge honom en spruta.
  När han hade gått bort fick vi kremera honom hos dom, och fick då räkningen. De tog inget betalt för medicinen vi fick.

  Det var precis så mitt andra marsvin såg ut i pälsen. Som mjäll, små vita flagor som lossnade och när flagorna lossnade lossnade också hårstråna som satt på. Till mig sa dom att det var skorv och det behandlas precis som på bebisar med barnolja!

 • Småkot­tarna
  Äldre 18 nov 10:09

  Vilka stora pattar ni har!!! :-O Här sitter plankan som inte ens fyller ut en hel B-kupa. När jag blivit smal och fin ska dom bli fiiiiinaaaaaa.

 • Småkot­tarna
  Äldre 18 nov 10:16
  BooBoo skrev 2009-11-18 10:14:46 följande:
  hahahahaha!! Här har du en till planka Nu börjar dom växa på sig tack vare gravititeten.. Ska NJUTA av TUTTAR Men annars är det inte mkt att hänga i granen, haha!
  Ååååh, typ dag 3 efter förlossningen, runda stora spända tuttar. Såååå onda men ack så fina!
  Sen går de tillbaka o blir platta o fula med form som jag vet inte vad. Bevvan o Brooke, njut ni nu, en dag ser ni också ut som oss!!
 • Småkot­tarna
  Äldre 19 nov 22:53

  Kikar in som hastigast innan läggdags med ett
  -weeeeeeeeeeeeeeimorgonärdethelg!!!!!-
  Äntligen, tiiiiiid!!!

  Vi hörs i morgon!!

 • Småkot­tarna
  Äldre 20 nov 16:15
  mona83 skrev 2009-11-19 23:05:30 följande:
  Dom håller på att uppdaterar sidan nu Wiee
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!
  Sitter som på nålar, undrar när de släpper upp sidan igen! Så nyfiken på vad det ska stå!!!

  Äntligen är det helg. Jag har shoppat en jäkla massa kläder till barnen, solen har skinit hela dagen, en underbar dag som slutade med migrän. Nu har jag dock snortat Zomig och vilat en stund så det känns som att det är på bättringen nu. Snart in mot stan o köpa geisha i lass.
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael
Logga in
Bli medlem