• Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 10:24
  149029 visningar
  15031 svar
  15031
  149029

  All we want for Christmas is Michael

  Bevabus skrev 2009-11-21 10:06:13 följande:
  tvbloggen.tvplaneten.se/2009/11/20/exklusivt-.../TV4 HAR KÖPT IN DOKUSÅPAN OM JACKSON-BRÖDERNA!
  God morgon tjejer!!
  Jag sov till 10 idag. Haleluja!

  Ang dokusåpan - kul! Självklart ska jag kolla!
  Men va roliga de som skrivit kommentarer inne på denna länken är.
  1 - Lämna dom i fred. (Tror nog ingen tvingat dom till dokusåpan, de har ju själva gått med på det.)
  2 - Lämna MJ i fred. (Det handlar inte om MJ, någon liten intervju om hur de mår nu kanske som det står)
  3 - Lämna barnen i fred. (Barnen ska inte vara med, det har de ju redan varit väldigt tydliga med alla Jacksons.)

  Ja, folk är roliga...

  Idag blir det en tur på stan, sedan middag på restaurang med lite familj och släkt. Solen skiner, och det är lördag. - Jag mår bra.

  Vad hittar ni på idag?
 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 10:32
  Bevabus skrev 2009-11-21 10:29:42 följande:
  Jag tänkte exakt samma saker när jag läste kommentarerna Ja visst är det schyssst väder! Igår var det rätt bra också, inte lika ljust men det blåste ljummet och var jätteskönt! Precis min typ av väder Idag ska jag gå på stan med syrran och leta julklappar, utöver det så blir det inte så mycket...chilla hemma, kanske göra några plugguppgifter...
  Vas mysigt! Julklappar ja... jag har inte börjat ännu. Jag tänkte jag skulle vara duktig o börja redan nu, men det lär väl bli att jag är ute i sista stund med alla andra o panikshoppar dagen innan som vanligt.

  Jag är så dum så jag vill ge bort direkt när jag köpt. Som igår kunde jag sparat en del kläder o grejer till killarna i julklapp tex, men nej, de fick allt direkt när vi kom hem.
 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 10:36
  Bevabus skrev 2009-11-21 10:34:41 följande:
  haha jag brukar vara ute väldigt sent, men nu är jag ju helt ledig om dagarna så jag tycker det är jätteskönt nu att ta det i lugn och ro..Syrrans julklapp ligger redan i garderoben, undangömd. Och så har jag en lång lista på saker som jag har bestämt att folk ska få
  Oj, har du till o med planerat vad alla ska få! Jag ligger långt i lä märker jag.
  Jag har inte ens handlat småpaketen till killarnas adventskalender ännu. När är det 1 december? Jag har ju 9 dagar på mig, all tid i världen!
 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:09
  Bevabus skrev 2009-11-21 10:59:07 följande:
  Just ja, jag måste köpa chokladkalendrar till mig o syrran tack för påminnelsen Än så länge har jag bara sett en massa kalendrar med Hello Kitty och Spiderman på! :S.......vart är tomtarna? Hoppas det kommer snart.
  Tomtarna är på Lidl! Mormor har redan proppat kidsen fulla med chokladkalendrar!
  Detta är första året jag ska fixa adventskalender med småpaket i ist till barnen. Ska bli kul o leta smågrejer till den.
  Det är skönt att kidsen är så små, i julklapp blir de överlyckliga för lite pussel o en bil typ. Värre är det med 14 åriga lillasyster, hon vill väl ha pengar kan jag tro, men jag tycker det är såååå tråkigt att ge bort pengar!

  Ang Oprah känner jag inte så mkt... sorligt eftersom hon hållt på så länge... men sedan hon uttalade sig om MJ och visade att hon inte tror han var oskyldig så känner jag inte mycket för henne.
 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:10

  BooBoo: 00.30 en fredagnatt låter okej. Själv vaknade jag natten till igår kl 02.20 och upptäckte att båda barnen var uppe och lekte för fullt!

 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:16
  BooBoo skrev 2009-11-21 11:14:10 följande:
  Nämen  vadå.. Berätt lite närmare om dina små paket? Oprah tycket jag verkligen om att titta på. Intressanta repotage, intervjuer o sådant.. Visst, många gånger har man bara tyckt att hon ska hålla snatran...
  Vi har en slags tabla kan man säga, i tyg, med de olika datumen på, vid varje datum finns en ring där man knyter fast ett litet paket med något litet kul i. Så varje dag får man öppna en liten klapp ist för godis. Där kan man lägga allt möjligt skoj. Strumpor, kritor, målarbok, lera eller vad man vill.
  Den har hängt med sedan jag och lillasyster var små, o nu när älsta är 4 tycker jag det är lagom att börja med det här också.
 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:20

  Bevvan: Jag har inte klippet sparat men kollar gärna efter det ikväll när vi kommer hem. Dels har vi intervjun hon hade med LM och P efter skilsmässan, där de mer eller mindre satt och vrålmobbade honom, skrattade och var otroligt elaka.

  Sedan är det intervjun hon hade efter hans död där hon uttalar orden "wich we never will now if its true or not" ungefär. Trots friande dom i domstol har hon tvivel.

  Sedan har vi den gången hon själv sa i sitt program att hon inte kommer nämna MJ fler gånger i sin show, o trots det skulle hon visa sitt minnesprogram om MJ, vilket var en repris på den gamla intervjun och ett jäkla massa babbel om henne själv.

  Jag har alltid varit ett stort fan av Oprah och jag älskade henne så mycket. Hon har gjort så otroligt mycket för andra under sina år, men efter detta mår jag illa av henne, hon har förstört min bild av henne och det är jag ledsen för. För hon är en klipsk kvinna, hon hade kunnat undvika att förlora så många "fans" som försvann med mig i samma veva hon började visa sina egna tycken om MJ, ist för att fortsätta vara professionell och opartisk on camera, och hålla sina åsikter för sig själv om hur hon egentligen tycker.

 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:22

  BooBoo: Ja visst är det! Och har man ingen sådan kan man lätt göra en egen! Spänn upp en lina mellan två spikar, sätt dit 24 stycken klädnypor med datumen skrivna på, och vips har du en egen kalender!

 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:24

  Mona: Ja, nu får de gärna vänta med biljettsläppet tills den 25, onsdag, så jag hinner få påfyllning på kontot igen! Jag måste ju köpa TVÅ biljetter. Måtte de inte kosta mer än 500 styck... då blir det en fattig jul. Aaah!

 • Småkot­tarna
  Äldre 21 nov 11:42
  BooBoo skrev 2009-11-21 11:37:30 följande:
  Intervjun med LM o P kommer jag ihåg. Minns att jag blev lite ilsk..
  Lite... Hon som professionell "intervjuare" ska vara opartisk, absolut inte ta någons parti. Väldigt oprofessionellt.
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael
Logga in
Bli medlem