• Ruso

    Me&i tråden nummer 13

    Startar nu en ny me& eftersom den andra stängs ner om några dagar...Här diskuterar vi underbara kläder, erfarenheter av me & i och förstås annat vi vill ha svar på och funderar över Glad.
    Me & i ´s hemsida har du här:

    www.meandi.se

    För att förtydliga reglerna från familjeliv:

    "Raka svar på direkta frågor är tillåtna. Tex lagerstatus, priser, hur man går tillväga för att kontakta en lokal säljare etc. Däremot får säljarna inte smyga in erbjudanden, framställa produkterna i positiv dager eller ens berätta vad de själva använder ur sortimentet.

    Att flagga för att en rea eller nytt sortiment är i antågande är reklam om inte någon i tråden har efterfrågat ett startdatum, för att ta ett exempel mellan svar på fråga och reklam.

    Det här gäller alla säljare (barnkläder, kosmetika, husgeråd, etc) som hänger på sajten privat."

    Bildtråd:


    Slut-tråden:


    Schenker paketsök: (skriv in ditt kundnummer under "Referens" låt "Paketid" vara tomt)

    http://www.schenkerprivpak.se/servlet/se.ementor.econgero.servlet.presentation.Main?data.node.id=9829&data.language.id=1
    Prov-kollektionen H-09 (om du är nyfiken på storlekarna som finns att prova...)


    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m46395156.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-28 21:52
    PK Vår 2010
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m50371769.html
  • Svar på tråden Me&i tråden nummer 13
  • Ruso
    {#lang_emotions_flower} Välkomna till nya snacktråden!!!

    Det blev lite konstigt i länkarna...tyckte det såg fint och prydligt ut när jag skickade iväg...men måste ha missat Hoppas ni fattar ändå.

    Behöll den gamla Prov-kollektiontråden även om den är stängd, för nu är snart säsongen slut och man kan få börja köpa från PK, och då kan det vara bra att titta någon stans vad de flesta säljare har i sin PK.
  • Ejin

    ställde min fråga i fel tråd så nu frågar jag här istället

    Jag vill över allt annat ha ett par sådana där plysch overall byxor.. kan man köpa meandi i någon affär eller vad hittar man dom kläderna.. har sett på tradera men skulle hellre köpa dom i en affär så man kan kolla längden och sådär innan

    Såg på deras sida att man skulle kontakta en säljare men jag har för mej att jag har hört att dom ska finnas i affär oxå nämligen.. någon som vet??

  • Vikingakvinnan

    Inte i affär vad jag kan tänka mig.
    Vilka är det du letar efter, det finns några att välja på.


    Ejin skrev 2009-12-01 11:21:12 följande:
    ställde min fråga i fel tråd så nu frågar jag här iställetJag vill över allt annat ha ett par sådana där plysch overall byxor.. kan man köpa meandi i någon affär eller vad hittar man dom kläderna.. har sett på tradera men skulle hellre köpa dom i en affär så man kan kolla längden och sådär innanSåg på deras sida att man skulle kontakta en säljare men jag har för mej att jag har hört att dom ska finnas i affär oxå nämligen.. någon som vet??
  • Livet e toppen

    Någon som vet om me&i ska ha julkalender detta året via deras hemsida?

  • Ruso
    Livet e toppen skrev 2009-12-01 13:07:49 följande:
    Någon som vet om me&i ska ha julkalender detta året via deras hemsida?
    Nej...ingen julkalender i år.
    Det blir dock än större rea snart, tror det var den 14 december, 40%!
  • Ruso
    Mysaaan skrev 2009-12-01 12:37:58 följande:
    Hej på er i den nya tråden! försöker få svar på min fråga igen..... Den här me&i-mössan, brun/turkoswww.meandi.se/Upload/Docs/kundkampanj_nov_091...någon som vet vad den kostar i vanliga fall och hur den är i storleken? hoppas verkligen någon kan svara eller vet var jag kan få svar på frågan?
    Det borde väl din säljare veta i alla fall!?
    Den går ju inte att köpa, är en mössa från tidigare år - snygg, min säljare har en sådan till sig själv, har för mig att hon sa den var stor i storleken. Vet att den fanns nu enbart i storlek 1, men inte vad det betyder...
  • barbamor
    Ruso skrev 2009-12-01 13:55:33 följande:
    Det borde väl din säljare veta i alla fall!?Den går ju inte att köpa, är en mössa från tidigare år - snygg, min säljare har en sådan till sig själv, har för mig att hon sa den var stor i storleken. Vet att den fanns nu enbart i storlek 1, men inte vad det betyder...
    Tror att den minsta är ungefär som 48/50. Upp till 2,5 har jag för mig......
Svar på tråden Me&i tråden nummer 13