• Ruso

    Me&i tråden nummer 13

    Kluvenflicka skrev 2010-02-12 17:09:22 följande:
    Ser att många spekulerar i varför vissa får sina saker snabbare än andra och varför det fortfarande står att Schenker inväntar paket på vissa. Jag fick mail från Meandi idag och de förklarar att det ju (givetvis ) tar ordrarna i turodning samt att anledningen till att vissa får paket tidigare(senare) beror på att de restnoterade kläderna kommer in i omgångar (nu har dock allt kommit som inte är slutsålt så att säga) Sedan i tisdags så jobbar de för högtryck och hoppas att allas ordrar ska bli klara idag (dock hoppas de tydligen inte tillräckligt eftersom min order fortfarande är "väntar på paket")och att vi som väntar/har väntat länge kommer att få en avisering i nästa vecka..Ingen går före i kön bara för att de betalar med kort..Spännande ska det iallafall bli..som vanligt handlar man alldeles för mycket
    Tja... jag vet inte om jag köper detta i alla fall... varför skulle jag få mina kläder innan någon annan som beställt innan mig och vi har beställt samma saker? Det finns ju dem som la beställing nr 2 som kom innan den första... fast allt var inne i måndags. Tror helt enkelt inte de har _hela_ kontrollen över "turordningen"...

    Och detta med att gå före i kön... det kanske är missvisande att säga så, men det är ju i praktiken det som händer när man betalar med kort tycker jag ändå. Ordren låser sig på en gång och går vidare i systemet och börjar packas _innan_ de order som var beställda före och väntade på samma saker. I mina ögon blir det ju att gå före då....
  • Ruso
    jojoa75 skrev 2010-02-12 17:45:29 följande:
    Tycker iaf att det är tråkigt att vänta.. Varför kan man inte ha hela kollektionen hemma till säljstart?? samma med HM ju.. Förstår fullkomligt hur mkt de har att packa mm, men såå svårt borde det ju inte vara att ha alla kläder hemma till säljstart egentligen.. då hade man ju kunnat packa allt eftersom.
    Det positiva med Hm är ju att de i alla fall skickar det som finns på lager direkt, och sedan får man besked om när nästa leverans kommer, så man behöver inte gå och undra...
  • Ruso
    snigelinan skrev 2010-02-12 18:44:44 följande:
    Vad tror ni om krontunikan, håller färgen? Är lite skeptisk och har sagt till tjejerna att den är no no Men ändå är jag sugen på den... Hur är den i strl, bör man gå upp en strl?
    Det tror jag absolut, den är ju svart rakt igenom, inte vit på baksidan som har varit det som varit problemet. Förra året ferrarri var ju svart rakt i genom och en är lika fin!

    Och för de plagg som är vita på baksidan har de gjort på ett annat vis denna säsong, så även de kläderna skall hålla färgen bättre än förrut!!
  • Ruso
    Theina skrev 2010-02-12 19:23:01 följande:
    den har svart baksida.. buhuu, håller den då inte färgen tro?
    Jo - den håller!!!! Det tror jag helt säkert!!
  • Ruso
    snigelinan skrev 2010-02-12 18:44:44 följande:
    Vad tror ni om krontunikan, håller färgen? Är lite skeptisk och har sagt till tjejerna att den är no no Men ändå är jag sugen på den... Hur är den i strl, bör man gå upp en strl?
    och ja - man kan lätt gå upp i storlek om man vill, det gjorde jag till min tjej, gillar när tunikan är lite längre i modellen.
  • Ruso

    lillronya:

    Fina kort!!! ♥

    Lite frågor... orkar du mäta bredden på buss-tshirten? Jag är så tveksam på hur jag skall göra... Och så var det svettisjackan, har du bara vikt upp en gång på ärmen? Den sitter ju bra på min lille, men tänkte att den kanske sitter bra i 98/104 (gör ju på din son...) och den har man ju längre, de är ju inte så billiga... vet du hur storleken är jämfört med förra vårens jackor? Har en i 98/104 som jag i så fall kan leta fram och prova på min lille...

  • Ruso
    ChokladMoshin skrev 2010-02-12 19:38:00 följande:
    Men om min order då låstes samma dag som din så borde jag väl då haft mina kläder i alla fall idag.Tror dom är lika snurriga vad gäller allt, dvs noll koll på i vilken ordning dom packar.Plaggen är ju säkert reserverade oavsett.
    ja, det borde ju ju, eftersom min order låstes i måndag och jag fick mina kläder i går... tror också de är lite snurriga Men allt kommer ju!
  • Ruso
    snigelinan skrev 2010-02-12 19:47:44 följande:
    tack! Då får nog lilltjejen en sån ändå Hon har bara valt fjärilsklänningen.. och ja, äppleklänningen också, men den får hon inte
    Den är så fin!! Min 5,5 åring fick en nu, och så tänkte jag sno den andra ur PK till min 3.5 åring Fjärilsklänningen hade jag tänkt till min minsta tjej, men jag snålar och väntar på PK, den var jättefin som tunika åt min lilla!!!
    Äppelklänningen är så fin, gillar du den inte?
  • Ruso

    Hm... min 5,5 åring har börjat läsa rätt så flytande nu, så man kan inte skriva hemliga saker här om hon är hemma, står och läser över min skulder och ställer en massa frågor

  • Ruso
    GränslösKärlek skrev 2010-02-12 20:00:23 följande:
    är det bara jag som tycker det är tråkigt att meandi har fallit i genus gropen.. Nästan bara en massa rosa till "tjejerna". Jag valde att börja sälja för meandi pga att det inte var så, hösten 2007.. Sålde bara 2 säsonger då bebis nr 2 kom 15 månader efter ettan så jag orkade inte mer.. Men jag äslkar fortfarande kläderna till kvalite och modell. Men jag vill se mera i still som fjärilsklänningen denna säsong, som förövrigt självklart hamnat i lilltjejensgadrob :)Modellen på medaljong klänningen är såååå fin.. men alldeles för rosa :( Skulle själv också viljat ha den.. Ge mig en turkos kanske ;)
    Tja... det kanske är helt enkelt så att det säljer, vad än alla säger? En övervägande majoritet av flickor i tex 3-6 års åldern älskar rosa, en del vill bara ha sådanna kläder.... det är mer vi vuxna som absolut vill att det skall bli mindre sådant...
    Men Me&I har ofta något turkos, brunt och nu svart och blågrå... inte "tjejiga" färger alls... och mycket rött  och förra året orange till killar också fräscht!. Och den t-shirt som är mest tjejig förutom kanin är ju en kakifärgad!

    så nja... vet inte om jag helt håller med, tycker det har varit en hel del rosa åt flickorna varje säsong, men också mycket annat att välja på.
Svar på tråden Me&i tråden nummer 13