• Blomman

    Vi som har BIM i Januari - Prattråden

    Hej!

    Jag är gärna med här!

    Vilket försök är ni inne på? Detta är mitt andra. Blev besviken i morse när fröken röd kom på besök, men skall nu ta nya tag och se positivt på nästa!

    Skall ni använda ägglossningstest?

  • Blomman

    Hej!

    Ja, vi tänkte nog testa ägglossningstester igen. Senast kom den en vecka efter förväntat. Har lite stressigt på jobbet så det kan nog påverka. Ägglossningstester känns dock lite som ett stressmoment i sig, men vill inte missa den. Jag längtar verkligen på ett plus i januari! Skall försöka koppla av denna månaden, tror att det är det viktigaste...

    Jag har tänkt lite på hur jag skall göra med alkohol på nyår. Någon annan som har funderat kring detta då vi har BIM efter nyår? Jag har tidigare tänkt att jag inte skall dricka någon alkohol mellan äl och bim, men det känns som folk kommer att börja undra och spekulera om man inte dricker vin till maten eller bubbel...

  • Blomman
    2små2stora skrev 2009-12-06 10:59:30 följande:
    Är ingen storkonsument men något glas vin och glögg kommer det att bli, svårt att dricka en massa med småbarn hemma
    Jag hade inte heller tänkt att storkonsumera.. Nåt glas vin och ett glas bubbel... Det kan väl inte skada?!
  • Blomman

    Hej tjejer!

    Hur går det för er med väntan till äl? Själv tycker jag att det känns lite segt att vänta...

    Läst runt i en massa trådar och beställde nyligen CB digital ägglossningstest. Hoppas de är bra?! Förra månaden testade jag äl stickor med streck, men kände att en gubbe ger mer klart resultat. dyyyyrt.. men men..

  • Blomman

    Åh va spännande att ni har äl.. hoppas verkligen att det tar sig nu, skall hålla en tumme!!!

    Misstänker starkt att min äl kommer bli sen denna månaden om den kommer. Stressat nåt så otroligt på jobbet.. Ledig några dagar nu, så jag skall försöka koppla av...

  • Blomman

    Tänk så glad man kan bli av en stegring.. Testade äl idag och en glad gubbe =).. Lite tidigare än förväntat till och med..

  • Blomman

    Hej!

    Grattis Izagirl!!!! Är med i några trådar här på fl och det verkar som att det är många som fått plus på stickan nu till nyår! Skoj!!!!

    Tyvärr tillhör jag antagligen inte en av dem. Testade minus idag på ett känsligt test, är på äl+10. Har inga symptom heller! Så jag får nog ta nya tag till nästa månad!

    Skall hålla en tumme för er andra!!

    Janna84?
    Vilken dag är du inne på? äl + ???

  • Blomman

    Fick du svagt på äl stickan? Inte gjort nåt vanligt gravtest?

  • Blomman

    Hej!

    Igår kväll försvann allt hopp och den röda damen kom på besök. Min cykel har varit flera dagar kortare än vad jag hade tidigare månad. Kanske hinner ett BIM till i januari. Skall köra cb äl test denna månaden också!

    Lycka till ni andra!!!

  • Blomman

    Gakken.. trist!! Såg att vi har BIM samma dag och tredje försöket för oss båda! Nu hoppas jag verkligen att det är tredje gången gilt!

Svar på tråden Vi som har BIM i Januari - Prattråden