• Kristina86

    RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6

    Vad tråkigt midge... =(

  • Kristina86

    Grattis pölsan!!!

    Själv tror jag mensen kommer dyka upp snart, känns så, men hade ju lite ställt in mej på det... Vi får se helt enkelt...

    Är bara inne en snabbis har inte hunnit läsa ikapp, gör det imorrn. Ha det bäst allihopa så länge!

  • Kristina86

    RobSab, va tråkigt med minus, men utan mens så finns ännu lite hopp väl? Testa igen om den inte dykt upp om några dagar!

    Kayla, kan du inte testa då? Hoppas, hoppas för dej!

    Hoppas flytningarna slutar snart pölsan, men kan ju tydligen vara helt normalt, men förstår din oro till 100%!

    Själv har jag gått runt och vart förbannad rent ut sagt på mej själv idag. Jag har tänkt redan innan detta försök att det kommer att misslyckas. Ren jävla självförsvarsmekanism bara för det är lättare att misslyckas då, men det kan ju omöjligt gynna prosessen. Dumma dumma jag, så därför har jag gått runt och klappat på magen och bett om ursäkt för mej själv och har börjat hoppas bara ifall det skulle kunna hjälpa. Visualisering ska ju tydligen hjälpa på många sätt i livet. Vilket himla pucko man är. Mensen förväntas komma imorgon lr på tisdag, testdag på onsdag annars, så vi får väl se nu då.

    midge, själv kommer jag (förutsatt att jag inte är gravid vill säga) knäcka en cider lr nått det första jag gör när släktsammandrabbningen kommer i jul bara för att slippa frågor. Men frågor om det snart inte är dax kan ju komma ändå, men ska göra allt för att undvika det!

  • Kristina86

    Usch vad tråkigt pölsan och Trillian77 . Hoppas att ni får en OK julhelg ändå! Ta hand om varandra!

  • Kristina86

    Alltså ni och era män givetvis, va konstigt det lät, ursäkta...

  • Kristina86

    Mens idag tyvärr, men vi försöker igen i januari. Känns helt ok ändå. Nu ska vi julmysa och bara ha det bra tillsammans! Vi är lediga hela två veckor över jul vilket känns fantastiskt skönt!

    Spännande med VUL Kayla, hoppas tiden går fort tills dess!

  • Kristina86

    Grattis Kayla!! Något avis man blir då ;)

    Fantastiskt med 15 ägg Jeskan, håller tummarna att många befruktas!

    Själv väntar jag på mens som borde kommit senast igår och jag som aldrig är sen. Suck, men räknar inte med någon graviditet då vi endast har haft hemmaförsök nu, så den dyker väl upp snart. Kanske kan bli så efter pergotime, vad vet jag.

  • Kristina86

    Stämmer in i grattiskören Jeskan, fantastiskt!

    Själv är jag vansinnigt frustrerad på RPC just nu. Mens i trosdags em, ringer på fredagen = stängt som alla vet. Räknar med att få göra nytt försök med pergotime + insem och måndag var ju dag 5 i cykeln så jag lugnade mej och tänkte ring på måndag och starta samma dag. Ringer på måndag x flera, går fan i mej inte att komma fram, lögn i helvete att ens komma in på linjen så eftersom jag jobbar på ackis så tar jag tidig lunch och går dit ist (snacka om skogstokig jag hade vart om jag hade suttit hemma 5 mil därifrån). Bm ska ringa på em när hon bett läkare skriva receptet. Hon ringer och Nej, jag ska inte starta pergotime för det är tydligen meningslöst enl. Johannes om man misslyckats en gång så jag ska börja spruta ist. Detta görs givetvis på dag 2 i cykeln så denna går till spillo, fuck. Noll framförhållning. Jag fattar ingenting, någon annan som vart med om detta? Vill ju så klart inte äta pergotime om det är meningslöst, men har ju läst om många som ätit det flera gånger.

    Känner mej som en sur liten unge som någon tatt godisklubban av, vi skulle ju starta nytt försök nu, inte i feb... bläsch.

  • Kristina86

    Tack alla för stöttande ord!

    Pölsan, håller tummarna att du får starta!

    Love 2010, ja det har ju uppenbarligen funkat för dej! shit vad spännande att du ska klämma ut den lill* snart! Längtar tills vi får höra vad det blev och hur det gått, Lycka till!

    Jeskan, det var ju verkligen shysst av dem att göra ET när de hade studiedag!

    Jag tycker rent allmänt att allt gått väldigt fort runtomkring oss på RPC sedan vi startade. Missis Greta har ju inte direkt ro att slå sig ner i lugn och ro och prata ordentligt med en, det kan jag sakna. Fast är ju glad att de gör något, men känns ju bättre om man är lite mer välinformerad. Får väl slå näven i bordet, men önskar bara att man inte skulle behöva göra det.

Svar på tråden RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6