• Pemberly

    RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6

    Så bra att du startade en ny tråd Kayla.

    Jag går och väntar på min ägglossning för att göra FET i naturlig cykel. Precis som du Kayla så tycker jag det är skönt att kunna få tillbaka ett embryo utan förberedande medicinering. Jag borde få ägglossning under nästa vecka men har redan testat med ägglossningstest ett par dagar för att vara säker på att inte börja för sent och missa ägglossningen ifall den skulle komma lite tidigare denna månad.

  • Pemberly

    Ägglossningstestet visade positivt aldeles nyss så nu blir det FET senare i veckan (om något embryo överlever). Jag är så glad! Förhoppningsvis blir det ett positivt graviditetstest i julklapp!

  • Pemberly

    Jag har nyss ringt och fått tid för FET på torsdag den 10:e. Det känns så bra!

    Jag hoppas du och din sambo lyckas prata igenom det på ett bra sätt, jeskan. Men allra mest hoppas jag naturligtvis att ni lyckas nästa ivf, så att ni inte behöver bekymra er över vad ni ska göra när gratisförsöken är slut.

  • Pemberly

    Tjing: så bra att det mesta såg bra ut på RUL. Fötterna är ju ingen allvarlig sak, även om det naturligtvis blir lite extra jobbigt för er i början med gipsning och så.

    Jag hoppas jag också får uppleva en graviditet snart. Förhoppningsvis blir det väldigt snart då jag ska sätta in en av våra frysta embryon imorgon. Jag hoppas det går bra med upptiningen. Är det någon som vet hur det fungerar om det de tinar upp inte ser bra ut. Tar de och tinar ett i taget då tills det har ett som ser bra ut eller tar de upp flera samtidigt om man har flera stycken i frysen? Vi har fyra i frysen så det känns som om det borde vara hög sannolikhet att något av dem klarar upptiningen.

  • Pemberly

    Så tråkigt med mens midge.

    Tack Tjing för lite info om upptining. Det är så bra när någonannan ställt de frågor man själv inte kom på då man pratat med läkarna utan kommer på först i ett sent stadium.

  • Pemberly

    Det första embryot de tinade såg bra ut så nu har jag det i livmodern. Det känns så bra att ha fått ett embryo insatt utan att ha behövt gå igenom hormonbehandling. Jag är mycket piggare nu än då jag fick det färska insatt i oktober. Det känns också bra att vi fortfarande har 3 reserver kvar i frysen. Förhoppningsvis blir jag ju gravid nu så att vi inte behöver använda dem förrän om några år till syskonförsök men det känns bra att veta att vi har ett par frysförsök på oss innan det behöver bli en ny hormonbehandling. Det gör det lite lättare att tänka på att detta försöket kanske inte går vägen.

  • Pemberly

    Roligt att höra att det såg bra ut med äggen toksnippa. Det är inte så långt kvar nu tills du får plocka ut äggen!

  • Pemberly

    Vid FET borde man väl räkna BIM som i en vanlig cykel, eftersom de sätter in embryot efter ägglossning så att det är lika gammalt som det skulle varit om man blivit naturligt gravid den cykeln.

Svar på tråden RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6