• toksnippa

    RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6

    Kommer in jag med, annars glömmer jag nog bort det nu om tre dagar då tråden igenbommas.

  • toksnippa

    Kayla: Det kan nog vara så, hoppet ska du inte ge upp ännu för lite rött än så länge. *blåhåller för dig*

    jeskan: hmm.. jag var inte påstridig ett dugg i detta fall, ringde bara in när jag väl fick min mens så de skulle veta om det - hade förväntat mig att de skulle be mig återkomma nästa år. Sköterskan bad mig vänta i luren och så kom hon tillbaka efter drygt 10 minuter och sa att jag skulle börja spruta på kvällen, blev chockad - hade ju ställt in mig på helt annat därför var jag inte ens närheten av tanken att vara på och bestämd i min sak.

    Förstår att du är låg, jag hoppas han ändrar sig iallafall tids nog. Chanserna är väl inte så stora och försöka på eget manér för er?

  • toksnippa

    jeskan, ja hoppas han tar sitt förnuft till fånga. Han kanske inte inser hur pass liten chans ni har på eget bevåg?

    GAAAH! Blir knäpp på alla missförstånd. Nu måste jag fråga er som går på RPC och bor en bit ifrån, hur ni gör med blodprover o vul vid stimuleringen? Måste ni åka till RPC eller får ni remiss så ni kan ta det hemma?

    Tyckte det lät så underligt när sköterskan från RPC svarade när jag ringde dit i Torsdags att jag skulle "sköta mitt blodprov själv". Ifrågasatte vad hon menade och hon sa att jag skulle till något sjukhus i min närhet och få resultatet faxat, mailat, nedringt. Ett E2 prov var det. Det var allt.

    Provtagningen imorse, de stod konfys att jag inte hade remiss, och fått så dålig info. Något E2 hade de aldrig hört talas om så det var väl något kodnamn för de blodprover som skulle tas. Jag fick snällt gå ut och försöka nå RPC själv.. Telefonkö. telefonkö..

    Så, missförstånd helt enkelt. Men tycker det är lite konstigt att JAG ska posta provrör ner, det tar väl ändå fler dagar och hur gör man med doseringen tills dess? Ja den infon fick inte jag av Johannes alls så därför tänkte jag inte ens att jag skulle göra så utan blodprovet skulle skötas av sjukhuset och ringas till RPC.
    Jag får åka ner på Torsdag för blodprov och vul. Happ.

    Känns galet att man ska behöva pendla som en jojo fram och tillbaka när man bor så långt ifrån. Det blir ju inte EN gång man ska ner isåfall under ett försök.

    Så hur är det för er andra som bor en bit ifrån?

  • toksnippa

    midge: välkommen in hit!
    Jaha, så du postade det själv? Och hur gjorde du med sprutorna så länge då tills du blev uppringd av barnmorska från uppsala?

  • toksnippa

    midge: tack för att du svarar, blir så konfys! Ja ska absolut kräva mer info på torsdag, om inte annat till en ev. nästa gång.

    pölsan: var glad för det! Tycker det här låter väldigt krångligt.. E2 prov är något kodnamn för hormonprover de tar i samband med stimuleringen.

    jeskan: ja missförstå varann är ju också lätt att göra, hoppas det bara är det, annars så får du allt upplysa honom om ett och annat hos läkaren sen när det finns läge för det.

  • toksnippa

    Någon som sprutat med Orgalutran?
    Känner ni något efter ni sprutat? Tycker det svider rätt bra en lång stund efteråt, minns inte om sköterskan sa något om det.

  • toksnippa

    Dåså, då kan det vara så med andra ord. Tycker det svider mer o mer efter varje spruta man tagit, och håller i sig längre. Nåväl, är väl inget farligt iofs men intressant o höra av er andra.

  • toksnippa

    Tjing: Men sådant är ju lätt att ordna iallafall, skönt att det såg bra ut i övrigt! Kommer gå finemang det där, men förstår att det känns i hjärtat redan nu att de kommer ev. göra mindre ingrepp när bebis är så liten.

  • toksnippa

    trifolium: hoppas det blir ett ägg som är fint för dig idag!

    midge: fy va tråkigt Har du aldrig fått progesteron förut under dina försök?

    Lena1979: det var ju väldigt märkligt att inte de på provtagningen i Gävle visste vad det var för något, de tar ju även proverna åt de som kör IVF i Falun så..

    jeskan: hua! men tack och lov är det övergående svid, roligt är det dock inte när man vet varje gång man ska ta den att det känns såpass efteråt.

Svar på tråden RPC, Akademiska sjukhuset - Del 6