Inlägg från: Alfonsina |Visa alla inlägg
  • Alfonsina

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Japp, tänkte på det i förra veckan. Ja att det var dags för ny tråd alltså.

    Listan ser bra ut, nu är det spännande veckor för Meadow...

  • Alfonsina

    Halloj i tråden!

    Meadow, vi lovar att inte tjata om BIM.

    Jag håller tummarna för dig också Nallepuhmamma, spännande!

    Jag ser nu bara fram emot jul. Har ont *gnäll gnäll* i "revbenen" så in i vassen så jobbet känns tufft just nu. Men man är ju dum som lider i tysthet, jag berättade idag på ett av mina kontor och vips flyttade en på sig så jag fick tillgång till ett höj- och sänkbart bord. Jätteskönt!

    Nu bokade en kund precis av så jag smiter hemåt nu... Har iofs 9 mil hem men iaf.

  • Alfonsina
    Summer skrev 2009-12-09 15:30:58 följande:
    Men du också? Vad vanligt där är att gravida har ont i revbenen! Jag känner flera stycken som har det bla min kursare. Vad kan det bero på? Jenny, du har väl också det?Härligt att du fick nytt höj-och sänkbart bord, man ska kräva det man kan nu när man är gravid, det är helt rätt! Själv brukar jag be om en sittplats på t-banan när det är fullt och en massa unga sitter ner. Det är inte mer än rätt! ;)
    Jag har haft ont sedan mitten på oktober, alltså långt innan bebisen kunde trycka någonstans. Så BM vet inte vad det kan bero på, skickades till doktorn som tog prover som inte visade något. Antagligen är det trots allt något som trycker på något, för ont har jag.

    Jag kan inte kräva höj- och sänkbart bord på alla kontor jag är på. På vissa är jag bara på varannan vecka ungefär. Låter som om jag har ett konstigt jobb men det är det inte.

    Jenny, min BM sa att man kan få ont av gaser ( ). Tänkte på det du skrev om att du får ont efter att ha ätit...
  • Alfonsina

    Jag jobbar som Placerings- och pensionsspecialist på Nordea. Tillhör inte något kontor utan är anställd på regionsnivå, därför är jag på flera olika kontor i veckan. Som sagt, låter kanske lite trist men är inget konstigt.

    Jenny, min BM sa att det är gaser liksom ovanför magen så det kanske är både det att det är trångt och lite gasigt.

  • Alfonsina

    Har du ringt Jenny? Hoppas att det inte är något på gång, än! Vi har ju inte börjat nedräkningen än ju...

  • Alfonsina

    Jag försöker att läsa ikapp det mesta som ni har skrivit men jag hinner inte med.

    Själv var jag på julfest med jobbet i fredags och stod på dansgolvet och poppade schlager i två timmar, gissa om jag fick sota för det i helgen! Hade ont överallt men det var det värt, jätteskoj hade vi.

    Har också fått lite ont i blygdbenen (ungefär), men det kommer och går och är inte så farligt. Låter konstigt Summer, att de inte hade några krämpor alls för 30 år sedan. Kanske man inte pratade om dem bara?

  • Alfonsina

    Vad roliga ni är som tänker på vad bm har på sig. Jag försöker tänka efter nu men inser att jag inte lagt det på minnet alls. Tror nog att hon hade något vitt på sig...

    Jag som jobbar på bank är ju ganska strikt klädd och maken behöver också vara det ibland på jobbet. Tror att det var på inskrivningen som vi kom dit, han i kostym, och jag i dräkt (kjol) och jag kände mig skitdum! Tyckte att alla tittade på oss och det kändes inte alls som att vi passade in i miljön. Konstigt det där med kläder egentligen.

  • Alfonsina

    Knäpptjejer! Min man är märkesansvarig för Audi så bilsnack är jag trött på!

    Jag har haft en dag med full fart och känner mig helt slut nu. Imorse fick jag ge mig ut och köra 9 mil för jag skulle på utbildning i 3 timmar. Det snöade inte men det kändes ändå lite läskigt att ge sig ut på motorvägen. Tackade sen nej till den gemensamma lunchen för att fara iväg till Ikea, passade samtidigt på att köpa julpresent till chefen eftersom jag erbjudit mig att göra det (varför?). Beställde alla grejer till den nya tvättstugan plus att jag köpte lite smått och gott från "tomten" till oss som passar i vårt nya sovrum sen och så iväg hemåt. Väl tillbaka i stan så körde jag inom en färgbutik för att prata kulör på allt det vita som ska målas, hann också in på Hemköp och så hem en sväng för att dumpa grejer och hämta matlåda till Daniel. Åkte förbi hans jobb på väg till banken där jag landade kl 17. Satt där i ca en timme och åkte sen till huset för dagens inspektionsrunda. När jag nu kom hem vid 19.30 har jag slagit in julpresenten och kvar är att packa till julfesten imorgon.

    Så imorgon bitti är det samma väg 9 mil för att stanna hela dagen. Tror att vi skulle "tura" Helsingborg-Helsingör på lunchen och sedan startar julfirandet kl 17. Känner mig trött redan nu! Och jag måste också ha hjälp med att få upp dragkedjan på klänningen, för den är så tajt över brösten att jag inte klarar det själv... Undrar vem av kollegorna som ska få det nöjet...

    På lördag ska vi ev. ta våra magbilder med fotografen från bröllopet. Det blir inga underklädesbilder utan vi ska vara ute i den fina snön. Tips på vad jag kan ha på mig? Synd att jag inte har någon färgglad kappa, så himla trist med den grå...

  • Alfonsina

    Jag försöker att inte stressa och ta en sak i taget, arbetar med kom-ihåg-lista, då känns inte allt så jobbigt.

    Vi har sagt upp lägenheten och inflytt måste/ska ske i februari. Det är i princip gipsat överallt så nu är det spackel, slipning och målning som gäller för hela slanten. Golven lägget vi sist. Badrummen är nu klara för inredningarna och de sista silikonfogarna, helt färdigkaklade med andra ord.

    Min uppgift är att måla klart i tvättstugan och sedan börja spackla i köket. Har redan dragit ett varv med spackelspaden i bebisrummet och klädkammaren också så där kan jag fortsätta sen. Daniel måste göra taken och slipa. Tänkte mig också kunna skruva ihop skåpen till tvätstugan, sånt är ju kul! Så jag håller mig till roliga saker samt spackel och färg. Inget slitsamt slipande eller klättra för högt upp mot taken...

  • Alfonsina

    Jag skulle bli knäpp utan körkort! Måste få känna att jag kan åka någonstans när jag vill. Tänker sen åka hem till mamma och pappa långhelger med den lille. D får passa på och jobba när jag tar min bil och drar.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3