Inlägg från: The Kittycats |Visa alla inlägg
  • The Kittycats

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    smoolan skrev 2010-02-23 13:18:12 följande:
    Får väl göra det Typisk killmage tror jag, står rakt ut. Det enda som syns bakifrån är min numera betydligt större rumpa. Har bara mätt magen en gång hos BM och då låg måttet på 25 vilket är på kurvan. Men det hade varit roligt att höra ett "expertutlåtande" från dig
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Summer skrev 2010-02-23 21:08:30 följande:
    Ja, jag har haft värk, smärta, ilningar och allt möjligt i livmodern men jag tror det bara är växtvärk, det intalar jag mig iallafall.Imorgon ska vi till BM och dessutom göra UL för att se hur min Endometrios ser ut nu. Hoppas allt är som det ska och att lilla skruttan vill visa upp sig 15 veckor kvar idag. Tjohoo!
    Kul med ett till UL så att ni får se lilltejejen igen Det är säkert bra med henne!
    Vad är det de ska kolla ang din endo?

    V 20 (19+0) idag för mig, det kan man ju nästan räkna som halvtid Eller jag hoppas ju att det är halvtid nu, våran tjej får gärna komma då. Det kommer att vara vaaarmt i sommar förutspår jag

    Var ju hos sjukgymnasten igår och fick rekommenderat att jag bör överväga deltidssjukskrivning. Men jag hoppas att smärtlindring och vattengympa ska hjälpa så jag avvaktar lite. Tycker ju verkligen om mitt jobb och mina arbetskamrater, så jag hoppas ju kunna fortsätta heltid några fler veckor iaf.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Summer skrev 2010-02-24 16:41:25 följande:
    Inte på en överviktig person, utan en normalviktig så är det så. Vår bm sa att bebis väger omkring 3,5 kg + moderkaka ca 1 kg och fostervatten resten (om man inte samlar på sig extra mycket vatten förstås). Så mer än 6 kg behövs inte.Hur som helst så ska iallafall jag försöka att inte gå upp mer än dessa 6 kg pga min övervikt. Man kan ju alltid försöka
    Vet du vad du hade för bmi innan du blev gravid? Frågar eftersom jag själv är lite överviktig.
    Mysigt med både ul och få höra hjärtljuden
    Skönt att allt såg bra ut också.

    Idag var jag på akupunktur, ska väl gå 2 ggr i veckan enligt planen. Men jag "fegade" ur och vågade inte sätta nålar på de värsta ställena eftersom jag var rädd att det skulle göra för ont. Men han sa att det blir smärtlindring ändå, så att det var helt ok att mjukstarta.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Summer skrev 2010-02-24 20:25:28 följande:
    Nej jag vet inte vad jag har för BMI men jag har mycket övervikt (mer än 20 kg) trots att det kanske inte ser så ut (kilona säger mer än vad som syns). Jag vill absolut inte starta någon bantningshets här på tråden och du kan släppa det där med vikten helt. Det blir ju som det blir :)Varför var du på akupunktur? Var har du ont?
    Nej det blir ingen bantningshets här Men jag försöker ändå tänka på vad jag äter och inte äta allt sött jag är sugen på. Det hjälper ju inte foglossningen att bli onödigt tung. Men det är ju individuellt, man får ju lyssna på sin egen kropps signaler.

    Pga foglossningen. Ja du, jag har väl ont runt hela bäckenet, ner i benen, rumpa, höfter, ländrygg, svanskota typ.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Blä! Känner mig allmänt gnällig och grinig idag. Så jag hoppas ni kan ursäkta? Men jag blev så ledsen igår när sjukgymnasten redan började prata om sjukskrivning, jag har ju bara gått halva tiden   Vill inte! Har varit tillräckligt sjukskriven i mina dagar.
    Och dessutom blev jag så trött på min muppiga kollega igår, som vet att jag har ont och ska till sjukgymnasten. Först får jag en kommentar om att jag går så sakta, och sedan måste han kommentera att jag ska ta hissen istället för trappan (en våning upp) Försöker förklara varför, och vad får man för svar: Hö hö, önskar att jag hade din diagnos så jag också hade medicinsk anledning att åka hiss. Sedan går vi in i hissen och då kommer en till kollega. Då måste han kläcka ur sig till kollegan att vi har "medicinsk rekommendation" att åka hiss, ha ha..... Blev så jävla trött så jag orkade bara inte säga något {#lang_emotions_demon}
    Han och hans j-la ölmage ska bara vara tysta.....


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Tack för peppningen tjejer! Var bara tvungen att spy ur mig lite galla....   Mitt humör blir inte det bästa när jag går runt och har ont hela tiden, känner mig rätt grinig. Men jag upplever att jag blir så myckete tröttare av att ha konstant ont, det är energislukande.

    Nej jag ska försöka att inte bry mig om min puckade kollega, men jag hade redan en dålig dag och det var liksom droppen.
    Hatten av för er som har stått ut med eran foglossning! {#lang_emotions_flower} Inte för att man har något val, men ändå!!!!

    Jo jag ska försöka att fortsätta och ta det lugnt så att det förhoppningsivs inte blir så mycket värre.  Jag hoppas att vattengympan kan hjälpa, och kan bara snön försvinna så kan man ju ta lite korta promenader. För som jag fick förklarat för mig så är det inte bra att bli för orörlig.


    Summer skrev 2010-02-24 22:37:32 följande:
    Men stackare! Hoppas att du får den hjälp du behöver och att akupunkturen kommer hjälpa dig. Jag har hört att akupunktur ska vara bra. Det finns ju sjukgymnaster också som kanske kan hjälpa dig. Jag går ju hos en som hjälper mig att träna skonsamt och stärka rygg och bäcken. Var bor du nu igen?
    Tack Jag går hos en sjukgymnast, det är han som också ger akupunktur.
    I Sörmland (nära länsgränsen mot Stockholm)
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    mithrandil skrev 2010-02-24 21:39:30 följande:
    Något roligt förresten som jag glömt att tala om, alexander har börjat gå. som mest har han gått 8steg och de blir bara fler och fler varje dag. Så otroligt kul, han abra skrattar och skrattar varje steg han tar.
    Åh vad härligt!
    Längtar verkligen efter att få uppleva alla de här milstolparna tillsammans med våran lilla tjej i framtiden {#lang_emotions_heart}
    Kommer fortfarande ihåg när min yngsta syster tog sina första steg. Jag var 11 år då, och jag tyckte det var helt fantastiskt.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Idag är det fredag! Kick-off med jobbet i em som innebär god mat och fika {#lang_emotions_tongue_out} Och på söndag dags för nästa barnbasar och fortsättning i jakten på en spjälsäng {#lang_emotions_laughing} Hoppas det blir en lika bra helg som jag tror.


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    smoolan: Bra att den andra bm:n iaf hjälpte dig med en tid till SÖS.
    Tycker också det låter klokt att byta bm! Finns ingen anledning att du ska behöva ha en bm med ett sådant bemötande.
    Kramar {#lang_emotions_flower}


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Meadow skrev 2010-02-27 10:44:38 följande:
    Hej tjejer!Hoppas ni har en skön helg. Jag måste bara berätta att jag har världens underbaraste snällaste sambo!Igår ringde han och frågade vad jag var sugen på till middag. "SMÖRGÅSTÅRTA!" utropade jag förtjust, var toksugen på det hela dagen. "Eh, okej, ja det var ju lite annorlunda" och så pratade vi vidare om mat osv.Vad tror ni han kom hem med??? Så vi åt smörgåstårta och päroncider till det nästan sprutade ur öronen till middag, så jävla jävla gott! Tog en till bit på kvällen och även till frukost imorse med te till.Förstå så gulligt va? For runt på 2 konditorier innan han hittade en, och stor var den. 2,2 kg! Ha ha
    Så sweeet! {#lang_emotions_heart}
    ♥ bf 2010-07-20
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3