• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    BebisiFebruari skrev 2010-01-26 20:51:27 följande:
    Jo tack... ligger i sängen och gör INGENTING så tråkigt men vad gör man inte.Har dock haft huvudvärk i princip hela dagen så jag tror jag ska ringa och prata med dom  på förlossningen för dom sa åt mig att återkomma om jag började känna mig sämre. Vill bara att det ska vara torsdag nu så jag får komma till spec. mvc och ta nya prover och se hur detta utvecklar sig. Tips om en annan fin låt är: Älskade barn, sök på den på youtube :) jag gråter så fort jag hör den, inte alls känslig nu... Johan ska snart skruva ihop spjälsängen ska bli kul att se hihihi... han har inte så mycket tålamod med sånt :)
    Men du...är alla förlossningsserier slut nu? Isåfall kan du kika på Paradise Hotell Danmark på tv6 play hihi! Jag veeeet, man blir inte särskillt smart av det programmet men det har faktiskt underhållit mig några dagar nu då jag vart ensam här uppe i min lya {#lang_emotions_smile}

    Så du lyssnade iallafall på mina låtar? Vad kul! Jag ska genast söka upp Älskade barn och snyfta lite till den jag med. Mysigt med era förberedelser, det måste kännas så mycket verkligare när man har allt på plats.

    Hoppas huvudvärken går över. Kram!
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 20:55:52 följande:
    jag tror också att det är en flicka. Hade inte tänkt köpa några kläder förrens mycket längre fram och jag är inte heller mycket för rosa. Men kanske om man får en liten tjej att det blir annorlunda. alex har mest blåa kläder och jag som inte tyckte man skulle klä sina barn i könsinriktade färger. HAHA. det gick inte hålla sig, nu tycker jag könsinriktade kläder är urgulligt.men nästa bebis får hålla tillgodo med alexanders avlagda med vissa nya inslag.Han använde ju inte ens alla kläder och allt är i nyskick.
    Om du inte tänkt skaffa fler och tjejen inte passar i pojkkläderna så rekommenderar jag Tradera. Har massa tjejkompisar som både säljer och köper bebiskläder därifrån (om man nu kan tänka sig begagnat).
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2010-01-26 21:00:52 följande:
    Hihihi.. hade jag med ett tag :DVa tvungen att gå upp mitt i natten och skala morötter som jag sen låg i sängen och åt... behöver jag säga att jag hade en smått irriterad sambo som gnällde att det lät för mycket :P
    Hihi! Jag får passa på nu när Johan bor hos sig {#lang_emotions_wink}

    Älskade barn - är den gjord av Karin Green? Eller vem sjunger?
  • Summer
    Bebisifeb: Ha ha jag antar att det inte är Älskade barn med Karin Green iallafall! {#lang_emotions_laughing}
    Om du har Spotify så sök på den ha ha! Det är typ en samba/rumba-låt med en medelålders kvinna som sjunger...dansbandsstuket..
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 21:06:24 följande:
    Jag kan mycket väl tänka mig begagnat. ifall de är hela och rena och ser hyggligt nya ut. Har tittat lite på tradera men tycker inte jag hittar något.alex har mycket brunt, beige och vitt (så inte bara blått) och så så det är bara vissa grejer man behöver kompletera med. vilket är skönt.Vi ska bara ha två. Hoppas jag iaf. Hur många barn vill ni andra ha?
    Kika på min blogg, där la jag upp mina klipp jag gjorde idag på Lindex och Åhléns. Det var rea på rean. Bodysarna kostade 45 kr st och en jättesöt tröja köpte jag för 25 kr!

    Jag önskar mig också två barn (med tre års mellanrum) {#lang_emotions_heart}
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 21:16:13 följande:
    Jättefina grejer! Men vill du ha ett litet tips?Köp inte allt i rosa bara för dom sa på rul att det var en tjej.De har ju säkert rätt men det händer att de har fel och det är nog inte så kul att stå där på bb med bara tjejkläder och man står ligger med en liten grabb på bröstet.
    Hihi! Jag vet, men de allra minsta kläderna i strl 45-50 ska jag köpa i vitt. Däremot är jag bombsäker på att det är en flicka eftersom vår bm var det och kom upp underifrån på RUL så vi har en UL-bild utskriven med en pil som pekar på hennes kön {#lang_emotions_wink} 
    Bm pekade och sa " där är blygdläpp, blyggdläpp och klitoris"...så om det blir en pojke borde hon nog byta yrke {#lang_emotions_smile}
  • Summer
    Det svider lite när jag kissar {#lang_emotions_undecided}. Hur vet man om man har UVI som gravid? Känns det på samma sätt som annars? 
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 21:32:01 följande:
    ska ni köpa kläder i stl 45? har ni andra också gjort det?
    Jag har 2 bodys i strl 50 och så har jag tänkt höra med min bm vid sista träffen hur stor Tilde är och vad hon tror om storlek på kläder (om hon behöver 45). De mäter väl bebisen hela tiden eller? Johan var en liten bebis och jag en större...
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-26 22:11:25 följande:
    De kommer aldrig mäta bebisen om det inte blir något avvikande med magmåtten tyvärr. Man gör ju inga fler ul i vanliga fall efter rul.
    Är det sant? Inga fler UL?! {#lang_emotions_surprised} Neeeeej, det kan inte vara sista gången jag såg Tilde på 19 veckor! *besviken*

    Ang bok så måste du läsa El choco, sjukt bra!
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3