• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    BebisiFebruari skrev 2009-12-27 12:27:48 följande:
    Bara köra med knip övningarJag har haft massa problem med detta att jag liksom läcker när jag reser mig upp, nyser, hostar eller dyl.. Lite äckligt man får byta kläder men vad ska man göra, det är ju nånting där inne som väger en hel del som pressar neråt, jag försökte se till att gå och kissa så fort jag kände mig minsta lilla kissnödig.
    Tack för råd! Sitter här och kniper för fullt! ;)
  • Summer
    mithrandil skrev 2009-12-27 12:29:35 följande:
    Meadow: Ja du gjorde ju det. Är så otroligt glad att det funkade. jag mår som en helt ny människa! Jag är så glad att du är gravid. kan sitta här hemma och kolla på tvn och så slår det mig. det bara bubblar i magen. tur iaf att du har lätt att bli gravid så det slapp ta år och dar. denna gången ska de gå super ska du se!summer: Vi hade en jättehärlig jul, mina föräldrar var här och andreas mamma och minsta syster. gjorde inte så mycket bara umgicks och åt gott. Jag fick en bärbardator av andreas, trots att vi lovat varandra att inte köpa för mer än 500kr till varandra nu när vi har alex. men jag är superglad i min dator ändå. jenny: Ja jävla skit! Packa var det ja. Vi flyttar in den 6e och jag har hittills bara hunnit med att packa 2 kartonger. har ni kommit nån vart?jag har redan gått in i v15, vart tar tiden egentligen vägen denna gången?
    En bärbar dator! Woow! Nu kan du också ligga i sängen och surfa ;)
  • Summer
    smoolan skrev 2009-12-28 11:57:49 följande:
    God fortsättning alla!Meadow - Stort grattis! Vad roligt med ett plus igen!Kittycat - Grattis till ett lyckat UL!Är mitt i v.18 nu och bebisen lever om som tusan i magen. Kände första rörelsen utanpå häromdagen. Så coolt! är dock väldigt förkyld och kunde inte gå och jobba idag, så det är trist. Får sitta här och surfa lite istället. Kan tipsa om en jättefin mammatunika som kommit in på HM.com och som är hemklickad av mig idag
    Mammatunika låter fint! Är det den vita eller ljusbeiga? Båda var jättefina. Ser att de fått in en hel del nytt :)
  • Summer

    Vad har ni haft för er idag tjejjor?
    Jag har varit på universitetets bibliotek och lånat ny kurslitteratur och sedan har jag pluggat. Inte så kul men nödvändigt.

    Imorrn ska Johans och mina föräldrar träffas för första gången, det känns lite nervöst. De ska hem till mig på fika och ikväll ska vi baka Leilas kärleksmums :)
    Rätt passande och supergoda!

    Vad ska ni alla göra på nyår?

    Vi ska fira med syrran och hennes man i hemmets lugna vrå (i deras hus). Det blir mysigt och passar mig bra med lite lugn tillställning...ZZZzzzzz... :)

  • Summer

    Bebisi feb: Just nu mest nervöst :)
    Jag förstår att du inte är sugen på någon större nyårsfest, jag känner likadant.
    Lycka till med flytten och se till att koppla upp dej bums så vi slipper sakna dig i tråden!

    Meadow: Hihi! Johan och jag träffades ju som grannar och har inte hunnit flytta ihop ännu (får inget nytt lånelöfte eftersom båda pluggar) så vi bor kvar i våra lägenheter tills vidare. Vi hoppas kunna flytta till hösten då han är klar.
    Vi bor i varsin 2:a på 55 kvm (min ligger precis ovanför hans så de ser typ likadana ut ...men har en trappa imellan :)

  • Summer

    Bebisifeb: Vad bra att bm-besöket gick bra, låter som din bebis redan fixerats. Skönt att den ligger åt rätt håll!

    Alfonsina: Mysigt det låter med bebisshopping! Jag längtar såååå men vi ska inte köpa något innan RUL då vi vet könet. Tycker det finns så lite unisex grejjer. Tips tas gärna emot! :)

    Åhhhh jag är sjuk idag :(
    Vaknade med yrsel, rethosta och kräktes massor. Dessutom har jag fått någon typ av förkylning och det susar i öronen. Så det blev till att ställa in fikat för våra föräldrar och Kärleksmumsen får vi frysa in :(
    Som tur är har jag Voddler som kan underhålla mig med filmer hela dagen och dessutom så tröst-shoppade jag på HM Home. Snygga påslakansset, kökshandduk och duschhanduk.
    Bilder finns på bloggen :)

    www.detsannalivet.blogspot.com

    Kram på er & håll tummarna att jag blir frisk innan nyår!

  • Summer
    mithrandil skrev 2009-12-31 20:37:23 följande:
    ett litet tips är ju att inte köpa alltför mycket könsinriktade kläder ändå. de kan vara svårt att se rätt på rul. vet några som stått där med kill- eller tjejkläder och ut har det kommit det andra könet. jobbigt läge. När har du rul?Gott nytt år på er!!!hoppas ni får ett fantastiskt 2010
    Hej! Jo, det är sant. Vi har RUL den 15 januari.
    Tyvärr är jag ännu sämre än igår. Dunderförkyld, hosta och allmänt hängig så vi fick stanna hemma ikväll. Johan har lagat en fantastisk trerätters och jag fick Billabongs sparkling så jag har fått bubbel jag med :)
    Trist att vara sjuk en sådan här dag men man har ju hela livet på sig att fira nyår.
    Nu hoppas jag bara bli frisk tills på lördag då vi åker på vår lilla romantik-trip :)

    Gott Nytt År & vi hörs igen 2010 ;)

    Kram {#lang_emotions_cheers}
  • Summer
    Hallå! Jag behöver stöd och pepp. Jag har inte orkat säga något tidigare men jag har varit sjukt orolig i 2-3 dagar över bebis.
    Innan dess har magen växt så det knakat, jag har haft växtvärk och tyckt ibland att jag känt små rörelser där inne (fladder) men sedan 2-3 dagar tillbaka så har magen blivit MINDRE! Brösten ömmar inte längre och är inte svullna, jag känner varken rörelser eller växtvärk längre.
    Nu är jag SÅ orolig att bebis har dött. Har så svårt att koppla av...{#lang_emotions_cry}

    Jag går in i v. 18 i övermorgon...

    Hoppas ni alla hade en bra nyår!

    /S
  • Summer
    Meadow skrev 2010-01-01 18:36:10 följande:
    Men vännen!Det är alldeles för tidigt för att du ska känna bebis varje dag! Och förm är det så att dina tarmar osv lugnat ned sig, vilket gör att din "svullenhet" blir mindre. Även om det skulle hänt ngt med bebis, så blir inte magen mindre på ngn dag. Kan inte tänka mig det... Växtvärk osv kommer och går i vågor, du kanske har massor med växtvärk när du sover, likaväl som bebis kanske rör sig när du sover. OM du fortfarande är orolig, så ring gyn och be om att få komma in, men glöm inte att du har gått förbi den kritiska tiden, har känt rörelser till o från, så jag tror inte det är ngn fara.Kram på dig.
    Tack för ditt svar. Jag vill tro att du har rätt och jag hoppas det verkligen, tycker bara att det är konstigt att från att magen har varit rätt stor, hård och spänd blivit mjuk och liten, har inte hört någon annan berätta om samma sak...

    Jag vill inte göra fler VUL " i onödan" så jag får väl helt enkelt hålla huvudet kallt tills RUL om 15 dagar.

    Kram
  • Summer
    Tack snälla för stöd och pepp! Jag börjar bli övertygad om att ni har rätt. Det är säkert mina tarmar som inte är lika svullna längre dessutom har ju jag varit sjuk nu i tre dagar och ätit mindre mat eftersom jag inte haft någon större aptit.

    Nu på kvällen har jag dessutom haft svag molvärk vilket jag inte haft sedan några dagar tillbaka, det känns tryggt!

    Smoolan, hoppas att jag också börjar känna regelbundna rörelser snart! Jag har tom läst om bebisar som klarat sig from v. 23 men det är inget vi hoppas på.
    Du minns kanske också hur min graviditet var i början (akutgyn), vilket har skadat mig för livet. Jag kommer nog ständigt vara en smula orolig efter det.
    Ang Billabong så bad jag Johan köpa det till Nyår eftersom du rekommenderade det. Tyckte också att det var smaskens och har kvar en halv flaska i kylen! :)

    Tack för lugnande ord {#lang_emotions_flower}
    Kram S
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3