• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    mithrandil skrev 2010-01-26 22:25:26 följande:
    Nej det är sant. Iaf inga som "ingår"vissa får göra ett ul i v32, men bara om det är något "fel" eller annat som behöver kontrolleras. Annars får man betala privat för att få göra fler ul.vad handlar den om? El choco?
    Jag tror att jag kommer göra ett till UL kom jag på nu för jag ska träffa en läkare på Ultra Gyn i samband med nästa bm-träff för att kolla om hon ser om min Endometrios påverkar graviditeten. Jag antar att hon kollar med UL..

    Ang boken:

    http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/rappt-berattad-historia-om-fangslad-svensk_35125.svd
  • Summer

    Halloj!

    Idag har jag varit och rekat nya träningsanläggningen. Känns riktigt lyxigt att få träna gratis med en sjukgymnast, lite som en PT juh...
    Poolen var liten och rymde bara 8 personer men var tydligen riktigt varm och skön så detta kan nog förena nytta med nöje. Jag känner mig peppad!

    Har just lagt upp en ny magbild för den som är intresserad hihi!

    Kram


  • Summer
    The Kittycats skrev 2010-01-27 18:38:25 följande:
    Jättefin mage summer
    Tack tack! Rumpan är fortfarande rundare än magen men snart växer den nog ikapp {#lang_emotions_wink} 
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2010-01-27 19:12:55 följande:
    Jätte gullig mage Summer :)Ska uppdatera er:Ringde förlossningen igår kväll eftersom jag hade huvudvärk som fortfarande sitter i nu i denna stund. Dom tyckte jag kunde kontakta min mvc idag så jag va dit nu på em, blodtrycket är fortfarande lika högt och stickan visar + på äggvita *suck* så det va inget tillfälligt :(Och som sagt huvudvärken och det magonda fortsätter, blir intressant att se vad dom säger på spec. mvc i morgon...Ska vara där kl 9.30 håll tummarna för mig då!
    Tack! Jenny, vi håller verkligen tummarna för dig! Hoppas att du blir bättre snart {#lang_emotions_flower}

    Tack för tipset om gosedjur med mamma-pappalukt förresten. Idag köpte jag den sötaste och mjukaste lilla kanin jag skådat. Finns på min blogg!

    Kram!
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2010-01-27 19:44:50 följande:
    Och här om man vill gråta ännu mer :)
    ">

    " target="_blank">

    Ja, jag hörde den tillslut, jättefin! Den här versionen var lättare att höra texten på {#lang_emotions_smile}
    Har du tänkt ha dopet i sommar?
    Jag hoppas hinna med dop i sommar trots att hon kommer vara så liten. Känns roligare med sommar än vinter {#lang_emotions_tomte}
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2010-01-27 21:11:43 följande:
    Ja som sagt min lillasyster hade ju havandeskapsförgiftning dock den värre sorten henne förlöste dom ju i v.27+5 då vägde hennes son 802 g och jag va med om hela hennes resa, så jag har lite koll på detta iaf. Jag går in i 36+0 på fredag Dom har inte sagt nått om inläggning mer än att det kan bli aktuellet om trycket fortsätter ligga som det gör och äggvitan stannar kvar alt. höjs och med tanke på att det va exakt samma som i måndags så finns väl risken att jag blir inlagd.Kommer uppdatera er i morgon efter besöket på spec. mvc ska vara där 9.30.Nu ska jag umgås med Johan som precis kom hem.Ha en trevlig kväll alla! Kram
    Antar att hon blev inlagd... *håller mina tummar att allt kommer gå bra*
  • Summer
    Meadow skrev 2010-01-29 17:15:20 följande:
    UschaIdag har varit en "ett steg fram två tillbaka" dag. Var på stan med dottern och åt lunch, sedan handla mat och väl hemma igen så fick jag världens huvudvärk, och så jävla trött. Nu mår jag illa, vet att jag måste äta något men inte sugen alls. FAN så tröttsamt detta är!!!
    I know that feeling. Jag tyckte inte så mycket om varm mat mina 17 första veckor så det har varit mycket mackor för mig, det var det som funkade bäst och juice och frukt i mängder (men citrusfrukter var för starkt på morgonen dock och kom upp lika fort de slank ner)..

    Håll ut!
    Kram
  • Summer
    mithrandil skrev 2010-01-29 22:55:23 följande:
    Usch så jobbigt att inte veta vad som händer med jenny.Har tänkt på henne från och till hela dagen. Man känner sig så involverad i hennes grav men nu får man liksom inte veta alls hur det går för dom. Irriterande.Hoppas dom har det bra iaf.
    Ja, verkligen! Vi som har skrivit flera gånger varje dag om allt och sedan blev det bara tyst. Man vill ju veta hur det går...{#lang_emotions_frown}

    Men precis som Meadow skrev, hon är i trygga händer.

    Kram o natti!
  • Summer

    Godmorgon! Hur mår ni alla? Hur har helgen varit?

    Själv känner jag mig en smula yrvaken, har sovit dåligt i natt. Igårkväll fick jag jätte kraftig mensvärk/växtvärk det gjorde så ont att jag satt och stånkade i soffan och var tillslut tvungen att gå och lägga mig raklång i sängen, då blev det lite bättre men det har ilat och dragit kraftigt runt äggstockarna, nästan så mycket som min Endo-smärta vid mens. Jag googlade och det stod att man kan få kraftig växtvärk i v.21/22 eftersom bebisen växer mycket då. Tror ni att det är det?
    Någon annan som känt liknande?
    Hur som helst lever tjejen för hon har sparkat hela morgonen...

    Kram


Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3