• Summer

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    BebisiFebruari skrev 2009-12-10 22:42:58 följande:
    Är det dessa du menar kanske? se.babycenter.com/video
    Jaaaa!!! :D

    Tack snälla, jag har letat å letat! Så häftiga filmer. I like! :)
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-10 22:59:49 följande:
    Så lite så :)Sitter och försöker samla mod till mig att ringa förlossningen så jag letade upp den under tiden åt dig
    Vadå, tror du något är på gång? *orolig* :S
  • Summer

    Jenny: Tänkte på dig tills jag somnade igår. Bra att du åkte in och skönt att inget var knas. Ja, snart är det nedräkning för dig :)

    Nu drar jag till universitetet för att prata mobbning med min grupp (uppgift tills nästa vecka). Idag är jag bara yr, inget annat, känns ok.
    Ikväll ska Johan på konsert igen så jag är gräsänka hemma och lär somna framför tv:n, men vi hörs innan dess!

    Ha en bra dag alla!
    Kram S

  • Summer
    smoolan skrev 2009-12-11 11:30:16 följande:
    Skönt att du mår bättre! Vad är det du pluggar egentligen?
    Jepp, jag läser till lärare (lågstadiet) vilket är jättekul och intressant :)
    Vad pysslar du med?
  • Summer
    The Kittycats skrev 2009-12-11 17:05:54 följande:
    smoolan: Det gick så bra så, men oj vad nervös jag blir varje gång jag åker dit.Vi fick ett till vul Vilken bonus! H*n hade växt jättemycket, nu såg man förutom hjärtat ett stort huvud och små korta armar och ben Dessutom låg h*n inte i profil som förra gången, utan nu var det rakt framifrån och h*n låg utsträckt som en sjöstjärna. Precis som jag brukar göra, påekade Pelle.. he he Och både läkaren och Pelle såg när h*n rörde på sig, jag missade det. Och vi fick ett till foto, tjoho! Och dessutom hade jag ingen svamp, gula flytningar är tydligen en gravidtetsgrej för mig...Tänk vad glad man kan vara!
    Åhh vad roligt! Visst är det kul att få se det lilla livet *lycka*
    Vilken vecka är du i nu?
    Skönt att det inte var svamp, inge kul juh.
  • Summer

    Jag antar att ni kikar på Idol eller liknande nu...måste bara fråga er en sak..

    Minns ni om ni haft ilningar/hugg i livmodern under graviditeten? Jag har haft så hela kvällen vilket känns lite obehagligt. Går ju in i v. 15 i övermorgon...det känns inte bara som växtvärk/molvärk utan ilar mer.

    Någon som känner/känt igen sig?

    Kram

  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-11 21:21:51 följande:
    Läste igenom min bok jag fått av min bm. v 10 så är livmodern ungefär stor som en apelsinv 12 ungefär som en knuten handv14 ungefär som en grapefrukt det växer jätte fort där inne och det tänjer ju på det i magen som ska hålla upp denna vikt :) Under v16 (+-) nån vecka står det: Ligamenten som håller livmodern på plats stramar ibland. Det kan upplevas som huggande eller stickande smärta i sidorna vid, rörelser, nysningar eller skratt. Kom på att du prata om hjärtklappning att du känt det nu när du mådde dåligt står även att det är helt normalt, det står:v15 ditt hjärta har ökat sin kapacitet. Den ökade blodvolymen är orsaken till det. En del kvinnor kan uppleva hjärtklappning vilket är helt ofarligt Så lite lugnande info en kväll som denna
    Tack snälla för all info! :)

    Hjärtklappningen som kommer och går är sååå obehaglig trots att det är normalt, är bara att härda ut. Men ilningarna känns ibland som det är urinröret som ilar, men det ilar typ 1-2 min sen försvinner det och så har jag haft några ggr under min graviditet och det är inte på sidorna det drar utan precis framtill, men men det är säkert ofarligt :)

    Vem tycker du ska vinna? Jag har inte följt Idol så jag känner inget särskilt för någon av dem. Gillar inte rock :S
  • Summer
    smoolan skrev 2009-12-11 21:43:22 följande:
    Kittycat - Så härligt att höra! Visst är det fantastiskt att se nåt som bökar runt där inne?Summer - Kul med lärarplugg! Jag jobbar med marknadsföring. Har inte haft hugg i livmodern men däremot har det stramat i ligamenten i perioder. Dessutom har jag helt förjävligt ont i rygg och svanskota idag. Fick lägga mig ner i fikarummet på jobbet för jag kunde inte sitta. Sen fick min sambo hämta mig vid tre och köra hem mig. Skoj skoj...
    Ja, fyyy vad vi alla har mycket kramper. Min mamma tycker det är så konstigt, när hon var ung och fick oss tre tjejer så hörde hon aldrig talas om några smärtor eller komplikationer. Då var man i helt normaltillstånd hela gravidteteten och sedan födde man liksom bara säger hon (så var det för alla på den tiden enligt henne). Hon kan inte alls förstå alla mina konstiga symptom trots att hon såklart tycker synd om mig.
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2009-12-11 21:54:57 följande:
    Ilningar i urinblåsan och området där har jag haft massa gånger och kollat det MASSA gånger och läkare och bm:or har sagt att det är heeelt normalt :) Ja jag vet hjärtklappning är jätte obehagligt men man får stå ut Jag tycker Calle ska vinna han har utvecklats mest tycker jag samt att jag inte riktigt gillar Erik's attityd men men har inte följt det tok noga så den som vinner den vinner :)
    Jasså har du också haft ilningar vid urinblåsan. Skönt att det är normalt. Kanske ligger den så nära livmodern att när den växer så tryckewr det på urinblåsan eller nåt?

    Du är som en liten hemma-doktor man kan ställa alla frågor till, du är både så påläst och varit med om så mycket själv, det känns tryggt tycker jag :)

    Hade inte du Uvi någongång under din graviditet också? Jag tror inte att det är det jag har iallafall för då hade det svidit när jag kissar osv..
  • Summer

    Okej, jag håller också på Calle! :)

    Men vad tusan, är det nyheter imellan också! *suck*

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3