Inlägg från: BebisiFebruari |Visa alla inlägg
  • BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    En fråga alla tjejer i min favvo tråd :)

    Hur ser slemproppen ut?? (Jag vet äckligt men jag måste fråga)


  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-10 21:10:23 följande:
    bebisfeb:Jag har inte sett den själv, vattnet gick 15 min innan dottern föddes. Men som jag förstått varierar det, det är som gele aktigt, om du tänker dig äl flytning i fast form, är du med? Lite jello stuk. Ofta med lite blodstrimmor i.
    Hmm.. läste precis detta: {#lang_emotions_undecided}

    Hur ser slemproppen ut?


    Slemproppen brukar se ut som en klump (kan komma i flera omgångar) av slem. Vissa säger att den liknar en propp andra upplever den mer som slem och inte helt olik tapetklister.
    Slemproppen kan vara transparant, lätt gulfärgad, lite beigeaktig. Den kan ha rosa-röda strimmor i sig eller vara blodblandad.

    ursäåkta min äckel info nu men jag brukar alltid kolla på pappret efter att jag kissat, ja  för att kolla flytningarna ochatt det inte är blod och sånt och

    DET va massa segt slem exakt som tapet klister/typ rå äggvita på pappret {#lang_emotions_surprised}


  • BebisiFebruari
    BebisiFebruari skrev 2009-12-10 21:13:33 följande:
    Hmm.. läste precis detta: Hur ser slemproppen ut? Slemproppen brukar se ut som en klump (kan komma i flera omgångar) av slem. Vissa säger att den liknar en propp andra upplever den mer som slem och inte helt olik tapetklister.Slemproppen kan vara transparant, lätt gulfärgad, lite beigeaktig. Den kan ha rosa-röda strimmor i sig eller vara blodblandad. ursäåkta min äckel info nu men jag brukar alltid kolla på pappret efter att jag kissat, ja  för att kolla flytningarna ochatt det inte är blod och sånt och DET va massa segt slem exakt som tapet klister/typ rå äggvita på pappret
    Usch vad gör jag nu då??? {#lang_emotions_undecided}
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-10 22:34:05 följande:
    Hej tjejer! Hoppas ni haft en bra dag.Tänkte fråga er om ni vet vilken bebis-sajt som har en liten film om fostret vecka för vecka (de talar engelska). Jag trodde att det var Growingpeople men jag hittar den inte....vet ni?
    Är det dessa du menar kanske?

    http://se.babycenter.com/video
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-10 22:56:19 följande:
    Jaaaa!!! :DTack snälla, jag har letat å letat! Så häftiga filmer. I like! :)
    Så lite så :)

    Sitter och försöker samla mod till mig att ringa förlossningen så jag letade upp den under tiden åt dig
  • BebisiFebruari

    Har pratat med förlossningen och ska åka in för en koll, hon jag pratade med tyckte det va bra om vi tog en kurva på mig eftersom jag "bara" är i v28+6

    Usch, känns så dumt att åka in om det inte är nått men som Johan sa till mig i telefonen nu skulle det vara nått och vi struntar i att åka in så kommer vi aldrig förlåta oss själva och det har han iof rätt i


  • BebisiFebruari

    Hemma igen efter besök på förlossningen, allt va lugnt just nu men blev tillsagd att ha koll så det inte fortsätter komma detta "slem" samt att inte molvärken tilltar eftersom dom inte kunde säga vad detta slem va som jag fick på pappret så gick det inte att utesluta att det ev va en bit av slemproppen som släppt.

    Fick göra en kurva, gyn undersökning, vul samt ett vanligt ul, tappen va 3 cm.
    Helt underbart att få höra och se att allt va bra med bebisen, det va full action i magen.

    Nu kan jag somna gott och hoppas att bebis får stanna i magen tills BF eller åtminstone till v.37 då dom räknas som fullgångna

    Nu när kl dessutom är efter midnatt så är jag nu i v.30 (29+0) 76 dagar kvar :)


  • BebisiFebruari
    The Kittycats skrev 2009-12-11 07:44:38 följande:
    jenny. Skönt att du åkte in, och att allt var lugnt nu. Hoppas det fortsätter så! smoolan: Trist att det verkar som att du också fått foglossning Hur ska du göra, ska du ringa till läkare istället?Snart ska jag iaf iväg till läkaren igen, kl 9 är det så den här gången behöver jag inte vänta hela dagen Hoppas nu att svampen är borta, och att vi kan få se skrutten med ett tickande hjärta igen!
    Tack!! Ja jag hoppas oxå att det är lugnt nu men jag är rätt säker nu på att det är slemproppen som börjat gå. Men den kan ju tydligen gå i omgångar och återbildas så om det är den som spökar så hoppas vi att den ombildas.

    Hoppas dina besvär är borta nu och att ni får en glimt av den lilla :)
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-11 10:26:37 följande:
    Bebisfeb: Hoppas också att bebben har ro att stanna några veckor till, ta det så lugnt det bara går!!
    Tack!
    Ja jag ska typ inte göra nått nu, ska ju på julbord i morgon och nu vet jag inte alls om jag ska gå eller stanna hemma i sängen.
     
    Kände att så fort jag kom upp ur sängen och gått runt lite här hemma så är molvärken genast mer nu än när jag låg i sängen.

    Åhh... det blev ju bättre efter att jag gick och la mig i går hmm...
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3