Inlägg från: BebisiFebruari |Visa alla inlägg
  • BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    The Kittycats skrev 2009-12-12 10:41:51 följande:
    Idag är jag i v 8+6, så imorgon går jag ju in i 10:e veckan. Känns skönt att nå "tvåsiffrigt! Sedan är det ju "bara" 3 veckor kvar tills jag gått 12 fulla veckor.Nej det var skönt att få berkäftelse på att det inte är svamp iaf. Antar att bakterifloran/balansen i underlivet har förändrats. Så jag får vill acceptera mina tokgula flytningar.Kan säga att jag hejade på Erik, så jag är toknöjd Hans röst ger mig rysningar.
    Skönt att komma upp i 2 siffrigt,  herregud veckorna går så fort nu man hänger inte med :)

    Ja kroppen kommer förändras massor tro mig jag vet :P det är tyvärr bara att gilla läget.. Jag upptäckte igår ett härligt veck på ryggen (som jag aldrig haft förrut) när jag provade kläder inför i kväll... inte snyggt men men vad gör man ;)
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-12 12:33:20 följande:
    Hej brudar!Sitter på jobbet, sedan ska vi ha glöggmys med sambons syskon, och alla små kusiner till dottern. Samma molande, få se om det är resultat av ngt bra!Ja, vad beträffar förändrad kropp! Förvänta er det värsta, så blir in inte besvikna! Jag har iaf klarat mig helt från bristningar på mage o ben, däremot har mina tuttar sett bättre dagar. Tom de sista två graviditeterna gjorde sitt till, och nu när ALLA gamla grav hormoner är ur kroppen, hänger de som två vissna blommor.Men jag har slutat vara "elak" mot min kropp. Den har gett mig en fantastisk dotter, och tuttarna har fyllt en otrolig viktig funktion, så jag brukar titta på dem ibland och säga:"Vänta bara, när det är färdig avlat så ska ni få en makeover"
    Hahahaha.... du är så rolig vissna blommor ;)

    Ja man kan ju inte förvänta sig nått annat än att kroppen förändras MASSOR det är veck både här och där och just nu sitter jag och funderar hur stora mina mjölk kanoner kommer bli hua... vart kan man hitta STORA stl:ar (uppåt G, H, I och J) på ammnings bh:ar, tips tack! {#lang_emotions_dreamer}

    Usch.. kom på nu tänk om man jag inte kan amma?? {#lang_emotions_undecided} Då går jag och hänger mig!
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2009-12-12 12:46:13 följande:
    Bebisfeb; Gå till ngn riktigt bra återförsäljare, som kan prova ut åt dig, och köp inte förrän mjölken runnit till, svårt att veta storlek innan. Köp en stor sport top innan...Utan byglar, de är skönast, och breda axelband!
    Ja får ta och kolla på eniro om det finns nån bra här i stan :)
    Nej precis blir ingen ammnings bh  förrän efter att bebisen kommit och man ser hur det blir när mjölken runnit till.

    Får gå på sport top's jakt nästa gång Johan är ledig, tack för tipset! :)
  • BebisiFebruari
    Summer skrev 2009-12-12 15:47:07 följande:
    Hej tjejer!Ang. sporttop så tror jag också att det funkar kanon. Jag har nyligen köpt en ny vit på Intersport från Casall. Den är såååå skön! Men dyr. Ger riktigt bra stöd.Idag har Johan och jag äntligen varit lite intima (det kan numera gå en vecka eller mer innan vi ens tar på varandra vilket är trist när man är nykär) sedan gick vi en promenad ner till starnden och kollade på solnedgången, så himla vackert. Samma runda som när jag fotade till bloggen.Nu ska jag sätta igång och städa hela lägenheten inför vår stora glöggfest imorrn och sedan ska vi hem till Johans föräldrar på middag.Hoppas att ni får en skön kväll!Kram S
    Åhh.. ska nog ta mig till intersport och kolla in en sån top du köpt :)

    Mysigt att ni haft en stund tillsammans, låter som ni haft det kanon dag

    Jag ska snart ta och börja ordna mig inför julbordet, allt tar sån tid nu att ta på sig kläder är rena projektet men det ska nog gå bra :)

    Ha en fortsatt super mysig kväll nu

    Kram/J
  • BebisiFebruari
    smoolan skrev 2009-12-13 15:30:05 följande:
    Grattis till v 10 Kittycat!Igår var vi på fest ute i bushen. En släkting fyllde 60 och jag var chaufför. Kan säga att det INTE var nyttigt för min foglossning att sitta på en pinnstol i sju timmar... Kunde knappt köra hem sen pga värk i höften och idag är jag knäckt. Det jobbigaste är ändå noll sympati från min sambo när jag hoppade över luciakonserten i Globen (som jag ändå tycker är grymt ocharmig och alldeles för stor) för att vara hemma och vila ryggen. Fy fan vad besviken jag blev åt hans attityd.
    Ja jag vet vad du pratar om.. man får verkligen tänka sig för en, två och tre gånger innan om det är värt smärtan efteråt när man ska iväg på saker.

    Tråkigt att han inte förstår, har du pratat med honom om hur ont du har?
    Jag förstår dig iaf till 100% att du valde att inte följa med globen
  • BebisiFebruari
    mithrandil skrev 2009-12-13 16:41:44 följande:
    hej tjejer!Har inte varit inne på ett bra tag nu igen.alexander är sjuk som vanligt och jag har inte haft möjlighet till att få händerna fria nångång under dagen/natten. Har jag tur får jag sova sammanlagt 3timmar per dygn så jag är helt slut. Kom precis hem efter ett par nätter på sjukhus. Alex har fått krupp och behövt inhalera några gånger. De trodde dock att det skulle gå över ganska snart. tydligen brukade kruppanfall inte vara speciellt länge. hoppas verkligen det för jag tror jag snart spyr av utmattning.Är så otroligt tacksam för att jag inte har några symtom öht, hade aldrig klarat det och samtidigt orkat med att sköta om min lille gosse.
    Men oj, stackars er låter inte alls kul, och sjukhus besök oxå hua :(  
    Har inte hört så mycket om krupp men låter verkligen inte kul. Stackars alex som inte får vara frisk och att ni inte får sova, sömn är ju så viktigt för alla för att man ska orka.

    Vet inte vad jag ska säga mer än att jag hoppas att det blir bättre snart.
  • BebisiFebruari

    Hej hej!!

    Hoppas in här en sväng innan jag och Johan ska ta oss upp ur sängen och äta frukost, i em är det dags för barnmorskan igen :)

    Hoppas alla mår bra!

    Kramar/J


  • BebisiFebruari

    smoolan - byt direkt om du inte är nöjd, jag hade blivit skogstokig om jag fått ett sådant bemötande

    Meadow - jag fortsätter att hålla mina tummar så dom blir blåa för er skull :)


     


  • BebisiFebruari

    Och här kommer min uppdatering från mitt bm besök idag {#lang_emotions_smile}


    Blodtryck: 110/70
    Hb: 117

    Hjärtslag: 148
    Sf-mått: 29 cm v29+4 (följer min kurva)

    Vi pratade om funderingar inför förlossningen och hur glad hon är att jag ser till att söka vård när jag är orolig eller saker inträffar.

    Vi bokade in lite nya möten, nu inser jag att det inte alls är lång tid kvar och snart är det dags att börja med nerräkning och ni som vill ska få gissa kön efter att sett min mage på bild samt att ni ska få gissa datum när den lilla tittar ut :) 

    29/12  Bm besök
    7/1     Bm besök
    11/1   Förlossnings info på sjukhuset
    21/1   Bm besök
    4/2     Bm besök
    18/2   Bm besök
    25/2   BF
    4/3     Bm besök bokades enbart för att jag har datumet 3/3 i huvudet :)
              Min bm sa med glimten i ögat att hon inte ville träffa mig då

    Om jag mot förmodan dyker upp hos henne den 4/3 så kommer hon då ta kontakt med förlossningen för att boka in mig där då man får gå över max 14 dagar här.


  • BebisiFebruari
    The Kittycats skrev 2009-12-15 12:29:45 följande:
    Låter som en trevlig julfest Skönt att det var värt det onda.Ringde till min bm idag och meddelade att vi inte kommer att göra KUB, så att hon behöver inte skicka någon remiss. Sedan ska hon skriva remiss för UL när jag är på nästa besök 4: e jan, så att vi får kolla igen eftersom jag då gått tolv fulla veckor och lite till. Gulligt av henne Om allt går bra då, är det ju inte så långt sedan till RUL.Dessutom är det så bra att hennes privata mottagning är kopplad till Södertälje sjukhus på något sätt. Så de kan skicka mina journaler till henne (om man samtycker), så att hon är informerad om hur det går för mig. Det känns jättebra Så nu hade hon redan fått info om vul:et i fredags, som jag skulle berätta om.
    Skönt att ni får göra ett Ul iaf i v.12 för då är det ju bara mellan 6-8 veckor tills nästa :)

    Och kanon att hon är ihopkopplad med sjukhuset så slipper du tänka på att ha med dig papper och annat, att dom bara kan gå in i deras system och kolla :)
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3