• Anonym (för kåt ??)

    Problem - blir FÖR blöt, det bara rinner ur mig - ngn mer??

    Brukar inte skriva här, men har ett kanske (?) ovanligt "problem". Det låter kanske bra, jag vet ej, men det är faktiskt ett handikapp. Undrar om fler tjejer har samma problem, vad ni gör åt det, samt vad ni män tänker/känner i sexakten med riktigt blöta tjejer (pratar inte bara vanligt blöt nu...)

    Problemet är att så fort jag börjar tänka på sex (är ändå 37 år, så har alltid trott detta ska minska med åldern, men icke) så blir jag bara av tankeupphetsning SÅÅ VÅt & BLÖT att det verkligen FORSAR ur mig och ner ut över benen. (Vet inte ens vad den "upphetsningsvätskan" kallas, ngn?)

    När det väl kommer till samlag sen är jag ju såå plaskblöt att "trångheten" försvinner, så det är fräsmt där problemet ligger, eftersom jag är närmast som ett vattenhål... där.. när jag väl får orgasm sen så får jag också alltid sprutorgasmer, så då kommer det ännu massa mer...

    Jag är ju lite äldre generation, och skulle aldrig ngnsinn kunna prata med mina väninnor om sånt här.. därför passar jag på o ställa det anonymt här på ett forum, där jag kanske kan få lite svar & tips o råd. Känns pinsamt o komma till en gynokolog och fråga om det finns medicin mot att man blir för blöt... (eller?)..

    De män jag varit med blir upphetsade av att jag är såå blöt, men samtidigt så tror jag ändå själva akten blivit bättre om jag varit normalt blöt..

    NGN mer, eller är jag ensam om detta problem? Vad tycker ni män?

    Kram

  • Svar på tråden Problem - blir FÖR blöt, det bara rinner ur mig - ngn mer??
  • Jonnynilsson
    anonym0014 skrev 2017-09-03 10:08:14 följande:

    Det är inte bara i det kvinnliga könet det finns problem.
    Jag har så mycket pre-cum att hon vägrar suga och utan handduk i sängen är det inte aktuellt.  Tänker på 6 ständigt för vad är bättre?
    Vi löser problemet med att i halvlek torkar så tort det går, sen påt igen.
    Själv hade jag älskat om det varit kvinnan men så är livet.


    Skojar du? Min fru älskar pre-cum och vill ha mer än jag kan producera. Hon kallar det för kåtsaft för det tänder henne verkligen och smakar tydligen väldigt mycket godare än satsen vilken hon för det mesta spottar ut.

    Sorry för OT.

    Till TS: Min fru har blivit blötare med åren och ibland är det så blött att det inte blir någon friktion alls. Men det räcker att ha en handduk eller liknade och torka av snoppen och i slidmynningen. Så ökar känslan för bägge.
  • theotherone

    Var stolt över dina fontänorgasmer! De är något som gör många män heelt galna. Se till att ha handduk nära till hands och torka torrt om/när det behövs.

  • Anonym (kommerdueller)
    Anonym (för kåt ??) skrev 2009-12-14 23:06:54 följande:

    Vad tycker ni män?

    Kram


    Jag blev kåt bara av att läsa det du skrev. Så att många män tänder på en våt kvinna kan du ju skriva upp.
    Du njuter av sex, får orgasmer. Kanske inte är exakt som du önskar det varit, men njut av det du har.
    Ser framför mig en kvinna, så kåt så att det rinner om henne... oj Flört
  • Geochfå6

    Jag tillhör själv en av dom män som fullkomligt älskar en riktigt våt fitta. Underbart när det rinner och droppar. Jag älskar att slicka och hon får gärna sitta gränsle över mig så att det rinner ner i munnen. Tyvärr var det längesen jag fick uppleva en så våt fitta och jag lär aldrig mer få uppleva det heller. Min fru blev mycket torrare efter klimakteriet. Jag är dock en fena på att ge fontänorgasm så det gör jag ibland. Dom få gånger vi har sex numera.

    Så njut av din våta fitta så länge du kan. Jag hade gjort vad som helst för att få slicka någon så våt igen. Och fler med mig.

    Kram på dig

  • Anonym (För våt)

    Var med en kvinna (tjej) en gång och hon var eller blev riktigt våt. Nästan som att hon kissat och det var en minst sagt konstig känsla. Jag är över medel men det kändes typ inte när man var inne i henne. Just saying..

Svar på tråden Problem - blir FÖR blöt, det bara rinner ur mig - ngn mer??