Inlägg från: MiisPiis |Visa alla inlägg
  • MiisPiis

    Är ni ännu hemma med era små pluttar?

    Jag fick min andra son juni -08 och började på högskola heltid i augusti, och det var då han började dagis. Tyckte det kändes lite tidigt, men har gått jättebra!

  • MiisPiis
    Lize skrev 2009-12-17 21:47:30 följande:
    Jag är hemma med min son son är född 6 september -08.Vårdnadsbidrag nu ihop med några jobbturer då och då. Gravid igen och nästa kommer i Maj, så sonen kommer få stå ut med sin mamma lääääääääääänge!
    Låter härligt!!
  • MiisPiis
    Lize skrev 2009-12-17 22:12:07 följande:
    Det är det... Men ibland blir man galen på dom också!August har precis lärt sig att bara kasta sig på golvet och åla omkring när han inte får precis som han vill, och idag har han gjort det MÅNGA gånger - utan att visa vad det är han vill.Han är rödhårig han också... Men helt klart underbart att få va hemma med honom länge!!!Förhoppningsvis till tidigast januari 2012
    Vet hur det är......och tro inte att det blir enklare med TVÅ små i början, de slåss och donar och har sig...det dubbla ett tag!! Dock hoppas jag att de får grym nytta av varandra längre fram, eftersom de är tätt födda.
  • MiisPiis
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2009-12-17 22:18:09 följande:
    Jag har med rätt så tätt mellan mina två söner,23 månader. Mkt kiv ännu,men de har börjat hitta till varandra mer och mer och storebror älskar då lillebror förstår ´lekens regler´´ och då utbrista glatt´´L förstår hur man gör och säger rätt´´  så gulligt! 
    JAAA, så är det äntligen för mina i mild grad oxå. Lillebror förstår mycket mer och de kan anpassa leken så båda gillar den! *whhhhheee*
  • MiisPiis
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2009-12-17 22:22:08 följande:
    MissPiss: jaaa,så kul de kommer att ha det senare.
    Hoppas det, bråket får inte forstätta i den här graden iaf!
  • MiisPiis
    Guld gossarnas Super Mamma skrev 2009-12-17 22:27:26 följande:
    22månader och 3 1/2 år! 
    Ganska nära.....visst är det en del jobb? Jag tycker det är superjobbigt ibland. Men när man aktiverar dem och leker tillsammans är det jättekul
  • MiisPiis
    Jenna82 skrev 2009-12-18 20:31:13 följande:
    Har en dotter född juni-08 och hon e hemma än och börjar inte dagis förrns till hösten 2010. Älskar att vara hemma me barnen, o tycker att vid 1år är de alldeles för små för dagis, småpluttar ju! Mina två äldre kids fick också vara hemma länge..sonen tills han va strax över 3år och dottern 2år..tätt mellan de, 16mån. Har aldrig ångrat det, utan bara sett det som födelar med ha varit hemma länge me dom och grymt mysigt att inte ha missat nåt.
    Ja, det är mysigt att vara hemma länge med barnen. Dock kan det vara olika för barn, en del passar att lämnas på dagis tidigt, andra inte. Vår dagispersonal föredrar tidigt, för ju äldre de är desto mer medvetna är de om att man lämnar dem. Och det kan medfölja stor separationsångest.
    Detta gäller såklart för en del, men de anser att merpartern fördelaktigt lämnas på dagis innan 2 års ålder.
Svar på tråden Är ni ännu hemma med era små pluttar?