• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    Tråden hade gått ut så jag tog mig friheten att göra en ny !!!
    Välkomna gamla som nya, här diskuterar vi allt mellan himel och jord{#lang_emotions_heart}!!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10
  • zummar

    Shannara...ska ta mig en titt.

    Här är vi sjuka, A har öroninflammation, men är rätt pigg nu, lite grinigare än vanligt men annars som vanligt.

    J är hostig, hes o snooooorig.

    Själv är jag snart inne på min 3e vecka som förkyld...en mycket udda förkylning som började med att jag tappade rösten, sen blev snuvig o nu...nu har jag ont i halsen o känner mig ännu sämre än för ngra dagar sen =(
    Men det är väl så när man inte hinner vila sig ordentligt. SKulle vilja ligga i soffan å bara bli ompysslad nån dag.
    Kanske mamma kan hjälpa till lite sen när hon kommer hem, från USA (gospelresa...jag är bara liiiiiite grön av avund=))
    Typiskt dumt av mig o mina barn att bli sjuk nu när hon är borta så jag inte kan få nån hjälp =)

    Kram på er alla å hoppas ni får vara friska!

  • fillie

    hej tjejor!!!!!

    kommer ni ihåg mig??   piiiinsamt länge sen jag var in nu.......MEN det har vart helt sjukt mkt hela tiden, har vart in 2 ggr på familjeliv på 6 månader kanske...för att behöva logga ut 3 min senare! jag har tänkt på er iaf!!!

    häromdagen när jag stoppade in en maskin tvätt så tänkte jag på shannara och hennes tvättstuga, hur gick det? tänkte fy sjutton att hon orkar bubba tvätt fram och tillbaka och sen blev det renoveringsbehov....tänker på olimpia och hennes doulande och hur sol har det uppe i kalix med denna snö!!! F4 åker jag förbi hanska ofta då jag har mitt ena jobb där i närheten, undrar hur ni har det där inne i huset   nufsan med lilla bebis och likaså¨shannara och zummar då!!! zummar som är ensamen med sina två oftast? trasslan med bebis och dina roliga kommentarer som jag ff kan skratta åt! ja jag tänker på er alla och nu är det banne mig dags att jag säger hej och skriver en rad eller två!!!

    Jag har två helt underbara men VILDA pojkar, dom mår prima och börjar ha sååå kul med varann men som sagt, mkt bråk och liv med....inte en sekund till övers blir det renoverat, jobbar 100 % och pluggar 75%....det finns att göra om man säger så...jo renoveringen är inför vår kommande försäljning! vi ska sälja detta hus och skaffa oss ett större jag är pedant och vill sälja ett hus i toppskick för att kunna få så mkt som möjligt för det förstås! fotografering på onsdag men jag har jobbat sen i ons den 17 och första lediga dagen jag har är på lördag den 26! så jag förstår inte riktigt hur man ska pyssla ihop allt som är kvar att fixa!!! S jobbar ju oxå! och barnvakt, vad är det????? mysa med barnen vill man ju oxå göra ju!!

    JO en sak till......vi måste verkligen ha större för Neo och William ska nämligen bli storebröder!!! hahaha japp....v 7 så det är tidigt! det var inte planerat dock men sååå välkommet!!! nu får jag skärpa mig och kika in här oftare!!!

    Ha det sååå bra alla tills vi hörs igen!!!! KRAM på er!


    Neo 070928 & William 080901
  • Nufsan

    Filllie, haha vad roligt, grattis till kommande bebis =P och försäljningen av huset. Hoppas ni får bra för ert!
    Hur mkt kommer det att skilja mellan William och nästa?


    Tänkte skriva lite, men nu var Karl tydligen klar med att sitta själv och leka efter 2 min =P


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:02:22 följande:
    Filllie, haha vad roligt, grattis till kommande bebis =P och försäljningen av huset. Hoppas ni får bra för ert!Hur mkt kommer det att skilja mellan William och nästa? Tänkte skriva lite, men nu var Karl tydligen klar med att sitta själv och leka efter 2 min =P
    tack!! det blr väl ganska exakt 2 år...nästan en sladdis ju!!
    Neo 070928 & William 080901
  • Nufsan

    Nufsan, haha ja för att vara du så

    Imponerad av dig, jag har helkörigt med mina och då är det 19 månader mellan dom =P


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:25:48 följande:
    Nufsan, haha ja för att vara du så Imponerad av dig, jag har helkörigt med mina och då är det 19 månader mellan dom =P
    ja men du har ju fler med... jag är då imponerad av er alla med många barn
    nu blir det väl den jobbigaste perioden framöver, har redan börjat må illa och är så matt och konstig i kroppen så usch! därför vill jag ha det här med huset klart helst igår innan det blir värre!
    Neo 070928 & William 080901
  • Nufsan
    fillie skrev 2010-02-22 12:42:10 följande:
    ja men du har ju fler med... jag är då imponerad av er alla med många barn nu blir det väl den jobbigaste perioden framöver, har redan börjat må illa och är så matt och konstig i kroppen så usch! därför vill jag ha det här med huset klart helst igår innan det blir värre!
    Vad bra påminn mig hur dåligt man mår, haha! Helt galet, men jag längtar nästan efter en till, men jag ska INTE ha fler, haha. Tittade på bebisbilder på Karl och fick sån längtan efter en liten en..... och ändå är han bara 7 månader, haha!

    Mina stora och maken flyttar hemifrån om vi får en till bebis =P

    Är det fler som har 2-åringar som gömmer saker??? Jag blir galen på Jonna för hon gömmer allt som någon annan använder eller vill ha, haha. Man kan se hur lurig hon är... smyger sig på syrrorna och får hon fatt i mobilen så smyger hon iväg och så gömmer hon den, haha. Pengar, nappar, pennor, leksaker som andra leker med etc etc... Följde efter henne när hon tog kompisens sons napp och snabb som blixten så slängde hon ner den i våran möss och vant-låda, haha. Hade ju ALDRIG hittat den om jag inte smygit efter henne
    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • fillie
    Nufsan skrev 2010-02-22 12:52:26 följande:
    Vad bra påminn mig hur dåligt man mår, haha! Helt galet, men jag längtar nästan efter en till, men jag ska INTE ha fler, haha. Tittade på bebisbilder på Karl och fick sån längtan efter en liten en..... och ändå är han bara 7 månader, haha!Mina stora och maken flyttar hemifrån om vi får en till bebis =PÄr det fler som har 2-åringar som gömmer saker??? Jag blir galen på Jonna för hon gömmer allt som någon annan använder eller vill ha, haha. Man kan se hur lurig hon är... smyger sig på syrrorna och får hon fatt i mobilen så smyger hon iväg och så gömmer hon den, haha. Pengar, nappar, pennor, leksaker som andra leker med etc etc... Följde efter henne när hon tog kompisens sons napp och snabb som blixten så slängde hon ner den i våran möss och vant-låda, haha. Hade ju ALDRIG hittat den om jag inte smygit efter henne
    haha du är galen! jaaa jag hade definitivt glömt hur man mår, kommer bara ihåg vad jag sa sist jag mådde som sämst med William....aldrig mer! bytte blöja, kräktes, torka, kräktes.....blä!!!! haha men som sagt man glömmer ju och förhoppningsvis glömmer jag detta snart

    Neo är en liten hysskille han med.....han gömmer inte saker men han smyger efter en och ser var jag lägger de saker han inte ska ha...sen hör jag hur stolen dras fram och hur tyst han blir, då är det hysstajm! sen ibland ser jag hur han ger William det han tar  när jag kommer och frågar vad dom gör för att slippa få skulden!!! snacka om att 2,5 åringar är smarta!!
    Neo 070928 & William 080901
  • majsan801

    Kul att se dig fillie..tänk på dig ocvh hur du har det med dina vildingar.

    Oliver gömmer aldrig nått men hyss kan han göra...

    Mina barn är så söta med varann. Oliver tycker thea är skoj att leka med nu när hon kan sitta och pilla med saker eller följa efter han med gåstolen.  Och han är hennes stora idol hon bara ler och tok skrattar bara han tittar på henne. Just nu är det underbart!

    Lite rädd inför onsdag då har vi fått tid för MRT, är eg inte rädd att de ska hitta något för hon utvecklas precis som vilken unge som helst nu men jag nojjar över sövningen att det ska gå fel. Dessutom får ju jag panik av sjukhus och nu måste jag övernatta med henne också. Gaah men jaja det går nog fint.

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10