• Fantastic 4

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    Tråden hade gått ut så jag tog mig friheten att göra en ny !!!
    Välkomna gamla som nya, här diskuterar vi allt mellan himel och jord{#lang_emotions_heart}!!!!


    Mamma till 4 underverk!!!
  • Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10
  • majsan801

    För att spä på min irritation över mitt BVC så provade jag att ringa vår sköterska för att påminna henne om att thea skulle ha fått en tid för 2v sen då hon blev 6 månader. Döm av min förvåning när man kommer till en telefonsvarare som säger att personen har tjänstledigt till 28:e februari och ingen vidare hänsvisning. Kokade av ilska... Alltså det måste ju finnas nån sorts arbetssätt att ska man vara ledig så måste man fixa vissa saker innan. Och om det nu är att nått hänt och hon var tvungen att sluta kvickt får väl de ta in vikarie och se till att alla koller sköts som de ska. Fick tag på ett "allmän" nr till BVC och ringde dit efter mycket om och men fick vi en tid den 24 februari då är thea 7 mån och 2 dgr. Hon påstod att det inte spelar någon roll för sprutan men jag har hört annat. Måste försöka googla.

  • Line79

    Majsan- Kan du inte byta BVC. Jag gjorde det när Cornelia var 3 månader & är så nöjd med det. Den BVC tanten som jag bytte ifrån tjatade hela tiden om MIN vikt & var inte speciellt intresserad av att prata om Cornelias utveckling. Hon fick sparken sen (inte pga mig alltså för jag berättade inte varför jag bytte).

     Ja det kanske bara är att köra på & se vad som händer. Är egentligen inte sugen på att varken vara gravid eller ha flera barn utan jag skulle tacksamt ta emot en färdig 6 månaders Men jag vill verkligen att Cornelia ska ha ett syskon. Har en månad på att förbereda mig inför nästa äl eftersom jag hade en i helgen, & så kanske det tar 9 månader innan jag blir gravid & då kan jag ju resa iaf

    Solrosen- Visst är det mysigt att handla bebiskläder.

    Zummar- Får jag lägga in din pysselblogg som länk i min blogg? Du har så fina saker

  • Solrosen82

    Line: När jag ser hur tajta mina barn är, så ångrar jag inte en sekund att vi skaffade tätt. Även om de bråkar mycket också Jag är sugen på ett tredje barn, men då vill jag isåfall vänta ett tag och så vill jag hinna åka på våran planerade långresa innan. Men sen får vi se...

  • Nufsan

    Majsan, när det gäller vaccinationen så tror jag inte du behöver nojja dig. Karl har inte fått en endaste spruta och han är 6 månader och en vecka gammal.

    Jag har medvetat valt att skjuta på vaccinationerna av många olika orsaker, men vid 7 månader kommer han få sin första.

    Line, spännande och följa dig om ni ska på bebisförsök Jag får försöka gotta mig i andras graviditeter och försök eftersom jag inte ska ha några fler, men jag blir så ledsen när jag säger så och maken kan inte få mig att sälja av några bebissaker än, haha.... jag är galen, jag vet =P


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
  • zummar

    Tack för alla komplimanger!!

    SOlrosen; ja det är ju det då =) men det verkar ju lite lovande för Line; klart du får länka!!!! =)

    Det där med vaccinationen, Jarone fick sin första spruta när han vad 4mån...eftersom han råkade vara sjuk när han skulle dit första gången å sen var det jul å så blev han lite krasslig igen. Tror inte det är nån fara =) Det enda är väl att det ska gå 2mån minst mellan.

  • lizzypizzy

    Oj vad det har skrivit sen jag var inne sist =).

    Ser att ni pratar fler bebisar. Jag vill ha en till bebis, det ville jag redan några dagar efter andra kommit ut och efter första direkt hon kommit ut. Jag tycker det är så enormt häftigt att föda barn att jag vill göra det igen. Sen är det ju så mysigt med bebisar med. Tyvärr vill inte mannen ha fler så vi får väl se vem som vinner, haha.

  • Shannara

    Jag skulle ta det lugnt idag på förmiddagen. Bara lillen skulle vara hemma mellan nio och två. Jag skulle städa lite i lugn ocg ro, hinna vila och handla innan jag hämtade de små...

    Men vad händer? Jo, snön vräker ner, på vägarna ligger enmetersdrivor här och var, så skolan är stängd!

    Bara att plocka fram Wii-brädan då!


  • zummar
    Shannara skrev 2010-02-03 09:53:15 följande:
    Jag skulle ta det lugnt idag på förmiddagen. Bara lillen skulle vara hemma mellan nio och två. Jag skulle städa lite i lugn ocg ro, hinna vila och handla innan jag hämtade de små...Men vad händer? Jo, snön vräker ner, på vägarna ligger enmetersdrivor här och var, så skolan är stängd!Bara att plocka fram Wii-brädan då!
    Tycker inte det låter så himla illa om du fråga mig. Fast det är ju klart...ibland blir man ju helt galen på hur det ser ut hemma o allt man vill är att städa =)

    Hoppas ni har det roligt iaf. Brukar ju kunna bli lite speciellt å roligt nä rman får vara hemma från skolan sådär =)
  • Solrosen82

    Shannara: Jag tror aldrig det har hänt här uppe att en skola har stängt p.g.a. snö :-O Inte vad jag kan minnas iaf. Ni måste ha väldigt dålig snöröjning där. Hörde av min ena syrra som bor i Västervik nu att där skottar de när det slutat snöa. Då förstår man att det blir problem.
    Vart var det ni bodde?

Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10