• Emma

    Septemberbarn 2009 del 2

    Strimma: Oj, sorry, trodde verkligen att det var 2 l. Får fixa det när det blir dags för ny tråd om 1½ månad

    Skriver mer sen. Vi ska dra in till stan nu och shoppa present till Mattias kusin som hällde upp vattnet så perfekt på dopet!


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Mattias sparkar sig runt där han ligger. Han vänder sig från rygg till mage och tvärtom och så sparkar han sig runt där han ligger. Så snart är det nog på gång att han ålar sig fram. Han har fått ett väldigt hett humör den lille mannen. Förstår inte vart det kommer ifrån

    Radeklev: Tråkigt när det blir sura miner. Här så säger svärföräldrarna oftast små pikar eller vad jag ska kalla det. Vi träffar väl dom ca 2 ggr i veckan och mina 1 gång per vecka max.
    Svärmor verkar jämt tycka att vi klär på honom för lite. När jag är med så ställer hon mer som frågor "Ska han ha den här filten om sig eller?" "Skulle han ha den här tröjan på sig också eller?" Ja, alltså ställer som frågor om det hon tycker. När det bara är sambon så säger hon rent ut för hon tror inte att min sambo kan ta ansvar och inte vet hur han ska klä på sin son. Men å andra sidan så ringer hon till sambon och frågar om han har långkalsonger på sig också.... Undrar varför min sambo är lite handlingsförlamad ibland!? Men igår fick jag iallafall min triumf! Mattias hade ett velourset på sig med jackan uppknäppt och en kortärmad body under det. Precis lagom i ett rum med normaltemperatur. Svärmor hade dörren in till köket stängt plus en värmefläkt som stod och kräkters ut varmluft... Varför det nu helt plötsligt är okej att vara i ett rum där det ddrar varmt än kallt... Var det inte själva grejen med att det drar som hon hade som ursäkt förut!? Iallafall så skulle M få gröt. Men han sitter i svärmors knä och gallskriker... Det var 24 grader på termometern i köket och vi setter 1 meter från fläkten(som förvisso står på golvet), Mattias börjar iallafall först bli tjurig och sen börjar han gallskrika. "Ojoj vad hunngrigt det blev nu då" Sa svärmor. Men stackars M var ju helt knallröd om kinderna och hur varm som helst. Så jag tog av honom tröjan och satte honom i barnstolen och skulle mata honom. Men han tyckte ju fortfarande att det var jättevarmt. Innan hade jag iallafall dragit ur den förbannade fläkten. Det blev inte mycket gröt för han verkligen gallskrek. Så jag tog av honom byxorna och strumporna och öppnade dörren in till köket så det kommer inte lite annan luft. Börjar amma honom istället och då lugnar han ner sig lite och sen somnar han. Lilla plutten... När han vaknade sen så hade han iallafall sin normala temperatur. Förstår ni varför jag ALDRIG i hela mitt liv skulle våga lämna honom där själv!?

    Nu fick jag avreagera mig lite iallafall. Måste nog ta ett snack med sambon om det här. För det är faktiskt allvarligt om han går och blir sådär varm...


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Nadia bk: Mmm visst fan är det störande när andra lägger sig i. har iallafall pratat med sambon och han är på min sida iallafall. Det känns skönt.

    Idag kommer det tre mammor och tre barn hit på eftermiddagen! Ska bli jättekul.

    Inatt har M sovit HELA natten! La honom vid 20. Sen vaknade han 6 för frulle och nu sover han fortfarande!!!! Jihooooo!

    Nu ska dammsugaren fram. Och bröstpumpen. Tuttarna var ju inte lika glada att han sov hela natten


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Oj, det låter inte skojigt. Går det att få tag på BVC och kolla om det är så? Så då kanske dom har något tips om vad du kan göra isf.


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Åsa1976: Va skönt att det gick bra. Vi ska ner till bvc om en vecka. Men det gick bra med sprutorna förra gången så jag är inte nervös för denna! Kul med vändningar!


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Godmorgon! Har bara varit upp en gång inatt men känner mig mer trött idag. Idag så ska vi på kyrkis som vi kallar det här. Träff i församlingshemmet med fika, lek och sång. Sen så ska vi till ikea med min syster! Så det blir en västeråstripp sen idag. Å så kanske en liten tripp in på babyland

    Igår åt vi hemmagjorda köttbullar, potatis, sås och äppelmos
    Idag blir det köttfärssås och spaghetti.

    IKVÄLL SKA JAG TRÄna!!!!!!mBlir sstepup. Ska bli så jävla kul!


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Strimma: Man får säga så som förälder. Man älskar ju sina barn mest i världen, men man måste ju få pauser från varandra där ibland också. Härligt med din sambo. Jag ska börja ha 1 träningskväll i veckan... Men sambon får fan börja ta någon mer läggning iallafall.


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Haha vi ska också ha korvstroganoff idag


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
  • Emma

    Här går det rätt bra med smakiskarna. Gröt får han på kvällen vid 17 och katrinplommon efter det. Allt slinker ner! Sen så har vi provat potatis två gånger och det gillarde han då också. Men måste köpa mer potatis idag för sen tog den slut.

    Idag är det tänkt att det ska bli fisk med mos här. Men jag och Mattias ska träffa ne kompis inne i Sala vid 16 så jag tror ju inte sambon har gjort maten tills jag kommerhem. Men har tänkt skriva en liten lista på vad jag förväntar mig av honom och att han får göra en lista på vad han förväntar sig av mig så får vi se vad det blir. Han dör ju inte om han får lov att laga maten en gång i månaden lixom.

    Vi har inte ens börjat med någon föräldragrupp än heller. Skittråkigt och jag har faktiskt tänkt ringa BVC idag med just den anledningen. Främst är det att jag vill med till brandstationen och lära mig allt möjligt där om hur man ska göra om det händer något... Det hade börjat en precis när Mattias föddes. Så vi skulle få följa med på nästa sa dom då... Mennu börjar jag ju tro att det har börjat een utan att jag har fått veta det.

    Heja heja heja med vikten!!!! Jag har ett litet bakslag med vikten känns det som.. Men nu har jag kakförbud igen så nu jävlar! Har iallafall träningsvärk i magen sen i tisdags, men inte i benen så nästa gång så blir det ännu hårdare träning!


  • Emma

    Tänkte också på det bubba80.  Hoppas att det inte har hänt något bara.

    Usch, idag blåser det som bara den här... blir ingen promenad idag inte.

    Idag tror jag bestämt att vi ska äta våfflor här!

    Idag så ska det även tvättas tre maskiner tvätt.. Mindre kul men fan sen så har man tomma tvättkorgar några minuter


    Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du också göra för dom!
Svar på tråden Septemberbarn 2009 del 2