• Tian 10

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Också hittat hit!

    Bra rubrik, snart får vi byta till gravida i Malmö! Och sen, vi som fått smått eller är gravida. Den rubriken längtar jag till!


    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Gullan skrev 2009-12-28 11:26:28 följande:
    Ja, jag med! Min mens är på gång idag, så nu har jag suttit och räknat ut nästa ÄL-period. Skam den som ger sig!!
    Så trist med mens, men du har rätt inställning. Som man säger så är det bara upp på hästen igen. Nästa gång...
    claire skrev 2009-12-28 12:27:25 följande:
     Ingen bra dag idag. Jag är ledsen. Tjurat med sambon och allt känns trist. Men men. Såna dagar kan väl också behövas..? Fastän jag inte ser någon mening med dem.. BIM den 1/1 somsagt. Ska jobba den dagen tidigt på morgonen, så inget stort händer på nyår. Vad ska ni hitta på??
    Usch, tycker inte heller om sådana dagar men de gör att att man uppskattar de bra dagarna mer. Tänk om alla dagar hade varit bra dagar, då hade det varit det normala och man hade aldrig haft bra dagar.

    Ska tillbringa nyår hos mina föräldrar. Vi var där förra året och min sambo tyckte det var så mysigt att han vill fira med dom igen. Passar mig bra, tre-rätters och lugnt blir det. Ska tillägga att mina föräldrar är fantastiska när det gäller att laga mat och komponera ihopa middagar. Längtar redan.

    Lill-killen har varit superaktiv i flera dagar, får knappt en lugn stund. Hoppas att han gör slut på all energi nu, för är han sådan här när han kommer ut så blir det inte en lugn någonsin mer. Men vad gör det, jag kommer iaf ha min lille kille!
    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Zixi skrev 2009-12-29 11:32:32 följande:
    Ni andra som är gravida. Har ni haft ont i magen/livmodern? Jag hade ont i början vilket kändes helt ok, sen försvann det och var borta ett tag. Men nu har jag ont på flera nya sätt. Ibland hugger det till som om nån körde in en grov kanyl i livmodern, och sen försvinner det lika snabbt som det kom. Ibland hugger/svider/sticker det till en längre stund, riktigt jobbigt, och sen försvinner även det spårlöst. Om jag anstränger mig eller böjer mig i fel positioner så har jag ont så länge jag fortsätter med det jag gör. Ska man verkligen ha en massa ont kring vecka 11?
    Inget ovanligt! Hade jätteont! Så länge det inte är någon ihållande smärta och man inte blöder så verkar det inte vara någon fara. Ibland hade jag så ont att jag nästan grät.

    Får du ont av något du gör så sluta med det.
    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10
    SailorGirl skrev 2009-12-29 00:46:38 följande:
    Gah! äggvita redan! Och mannen är borta! Goddamn! Har haft sjuka stickningar i LM hela dagen. Alla dessa släktbesök! (När vi kunde nuppat!!!)Han är hemma om en timme. Då jävlar!
    Hoppas att bakandet gick bra! Håller tummarna!
    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10
    mojutten skrev 2009-12-30 06:44:27 följande:
    Det var trevligt att komma hem till en ny tråd. Jag hoppas att ni alla har haft en ritkigt god jul även om det tyvärr verkar som om plussen lyst med sin frånvaro men 2010 ska banne mig bli året då vi blir gravid-och barntråden. Jag har verkligen vilat upp mig och hämtat nya krafter, pratat med mamma och blivit ompysslad. Nu är jag redo för mer barnalstrande, jag känner mig mer positiv än på länge. Jag och min man avslutade vår norrlandsturne med ett besök hos några utav våra bästa vänner och de har två barn på 5 och 3 år. De är de enda barnen som jag vet som helt kan charma min man så nu har han ny motivation igen han med. Det blev lite för mycket elände kring allt där ett tag men nu känns det förväntansfullt istället och som du sa Gullan skam den som ger sig.
    Super! Så härligt när man får nya krafter.

    Jag använde äl-test frän testlagret och de fungerade bra på mig. Vet att vissa inte får dom att fungera lika bra, tror du får pröva dig fram.
    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Nilla21 skrev 2009-12-30 12:39:38 följande:
    jag trodde inte min mage hade växt ehhh tog en bild ( den ligger i mitt galleri) jo visst ser de ut som en gravidmage visst? :D
    Visst är det en början på gravidmage. Mkt fin mage!
    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Gott Slut och Gott Nytt till er alla.

    Önskar att 2010 är året då alla får sina plus, får vara gravida, alla bebbar stannar i magen tiden ut och alla bebbar födds friska (och vi alla andra också får vara friska).

    Massvis med kramar!


    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Vaknade idag med ett helt nytt underbart år framför mig. Gick över till tredje trimestern vid 12-slaget. Så nu är det inte långt kvar för mig *längtar*.

    Tyvärr vaknade jag också med den fruktansvärda nyheten om en fyraårig flicka som är borta sedan firandet på Gustav. Hoppas med hela mitt hjärta att hon hittas snart och inget hemskt har hänt. 


    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Spännande tjejer! Hoppas på två plus från eran sida nu då! Hade varit härligt att starta året med plus!


    ♥Liten kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Så länge inte alla har fått plus så är det inte tillräckligt med plus.


    ♥Liten kommer 3 april♥
Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4