• claire

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Firstbaby: När har du nu UL igen? Guud vad spännande! Och som jag sagt innan: Är helt säker på att din bebis mår utmärkt och att vaccinet inte påverkat den lill*!

    Gullan: Attans, förbannade mens.. men känns det bara som att mensen är på gång eller har den kommit?? Annars så hoppas jag verkligen på att den håller sig borta!! Duhar ju iofs BIM idag så.

    ÅÅh. Ingen bra dag idag. Jag är ledsen. Tjurat med sambon och allt känns trist. Men men. Såna dagar kan väl också behövas..? Fastän jag inte ser någon mening med dem.. BIM den 1/1 somsagt. Ska jobba den dagen tidigt på morgonen, så inget stort händer på nyår. Vad ska ni hitta på??

  • claire

    Här är det BIM på självaste nyårsdagen. Pirrigt men håller mig pessimistisk. Det är lättare...

  • claire

    Varför har jag ont i äggstocken när jag har BIM om 2 dagar? Ibland förstår jag mig inte på min kropp

    Symptom änsålänge är bara lite molvärk. Så knappt nåt.

  • claire

    GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP! Jag ska jobba imorgon bitti, så det blir ett lugnt firande här med. Jag, sambon och min mamma

    Kram på er!!

  • claire

    Gott nytt år allihop!

    Har jobbat morgon idag. Lite segt att stiga upp, men okej. Har precis sovit två timmar för att kompensera det jag missade inatt.

    Ingen mens i skte här.. men vågar fortfarande inte hoppas eller känna efter. Man blir lite sinnessjuk efter ett mf och mens varenda månad i ett halvår. BIM idag ju, men väntar med att testa. Som vårt motto i tråden: Hellre mens än ett minus! Inga planer på att testa heller. Mensen bör infinna sig senast inatt. Återkommer!

  • claire

    Godmorgon. Är ännu mensfri. BIM +1 och jag börjar hoppas på något bra. Jag bode verkligen fått mens igår, har mycket bättre koll på min cykel nu än för ett halvår sen, och idag är den officiellt sen. Börjar jobba 13.30 idag. Hoppas att den håller sig borta!!!

  • claire
    Puchiko skrev 2010-01-02 11:20:31 följande:
    Det hoppas vi att den gör Här har inte heller någon mens dykt upp.. kanske det är vår månad?
    Åh, låt oss hoppas det!!! När tänkte du testa??
  • claire

    haha..ja, det är inte så lätt att minnas det när man är så trött och så kissnödig
    Jag vågar nästan inte testa. Är SÅ rädd att få minus. Jag väntar nog ettpar dagar. Är dessutom uppe hos min mamma för att extrajobba, och kommer ner till Malmö den 5:e. Har inte mensen kommit då så testar jag på morgonen den 6:e.

    Men..jag är helt övertygad om att min mens bara är sen. Jag kan bara inte hoppas på ett plus ordentligt. Vill verkligen inte bli besviken!

  • claire

    Två frågor ställer jag mig:

    1. Varför skulle det vara min tur just nu?
    2. Varför skulle det INTE vara min tur just nu?

Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4