• Subklavia

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Jag har också hittat hit


    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    claire skrev 2009-12-28 12:27:25 följande:
    Firstbaby: När har du nu UL igen? Guud vad spännande! Och som jag sagt innan: Är helt säker på att din bebis mår utmärkt och att vaccinet inte påverkat den lill*!Gullan: Attans, förbannade mens.. men känns det bara som att mensen är på gång eller har den kommit?? Annars så hoppas jag verkligen på att den håller sig borta!! Duhar ju iofs BIM idag så.ÅÅh. Ingen bra dag idag. Jag är ledsen. Tjurat med sambon och allt känns trist. Men men. Såna dagar kan väl också behövas..? Fastän jag inte ser någon mening med dem.. BIM den 1/1 somsagt. Ska jobba den dagen tidigt på morgonen, så inget stort händer på nyår. Vad ska ni hitta på??
    Inte kul när allt känns trist! Hoppas du snart mår bättre!
    Själv ska jag också jobba nyår, till kl 21:30 så jag vet hur jag ska tillbringa min kväll!
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    Puchiko skrev 2009-12-28 18:58:17 följande:
    vi ska bara fira nyår ensamma med middag Vi kommer inte hem från borås förrän 19 på kvällen så då hinner man inte mycker eller orkar heller för den delen. Är så grymt trött!!! I Borås ska vi fira min farmor och farfar som firar 50-årig bröllopsdag, något som få får uppleva blir nog testning någon gång innan nyår..
     Håller tummarna för dig! Nu måste vi ha ett nytt plus i tråden 
    Hoppas, Hoppas Hoppas!!!!
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    Zixi skrev 2009-12-29 11:32:32 följande:
    Ni andra som är gravida. Har ni haft ont i magen/livmodern? Jag hade ont i början vilket kändes helt ok, sen försvann det och var borta ett tag. Men nu har jag ont på flera nya sätt. Ibland hugger det till som om nån körde in en grov kanyl i livmodern, och sen försvinner det lika snabbt som det kom. Ibland hugger/svider/sticker det till en längre stund, riktigt jobbigt, och sen försvinner även det spårlöst. Om jag anstränger mig eller böjer mig i fel positioner så har jag ont så länge jag fortsätter med det jag gör. Ska man verkligen ha en massa ont kring vecka 11?
    Jag känner precis likadant. Ibland hugger det till och svider på något konstigt sätt Ibland hugger det till och gör ont när jag reser mig, eller om jag nyser eller snyter mig.
    Hur har det gått med ditt illamående? Jag mår fortfarande illa till och från, är inte lika trött längre men brösten ömmar fortfarande.
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    Zixi skrev 2009-12-29 14:18:09 följande:
    Illamåendet kommer lite ibland men inte alls lika ofta som innan. Har nästan helt slutat med ingefärste (tröttnat på smaken) och har börjat åka buss utan att ta postafen först. Trodde att tröttheten gett med sig då jag var rätt pigg under julen men det var en illusion, är jätte-trött igen! Brösten är ömma men inte alls som de första veckorna. Däremot blir jag ordentligt hungrig med bara nån timmes mellanrum så det blir mycket ätande mellan måltider, men det gör inte så mycket för jag kan ändå inte äta så stora portioner. Har bara gått upp ½kg under hela julhelgen trots att choklad jag åt Min lillebror stal vad han trodde var min favoritchokladbit från min tallrik, nu var det inte det så det gjorde inget. Men OM det varit den biten så hade han lätt fått en gaffel i handen! Är väldigt beskyddande om min mat...
    Jag blir också fort hungrig igen, men äter inte så mycket åt gången, blir lätt mätt och illamående. Har konstigt nog fått lite avsmak för choklad, tycker att det är för sött. Är däremot sugen på allt salt godis. Åt nästen en hel påse turkisk peppar här om dagen. Var sedan helt öm i hela munnen
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    SailorGirl skrev 2009-12-29 19:02:53 följande:
    Vi slocknade båda två igår innan vi kom till bakandet, men har tagit igen det idag Har äggvita idag också, det har aldrig hänt förr, och jag är öm i LM. Har haft en del stickningar på vänster sida också. Är du säker på det? Jag har själv tänkt så, men börjat omvärdera. Hellre nästan en hel månad av hopp och ett par dagars depp om det inte gått vägen, än depp halva månaden och bara "exekvera" den andra halvan. Som Emil Jensen säger: Ta ut glädjen i förskott, annars blir det kanske ingen glädje.Jag tror det var Zix som skrev att det är ett under att någon alls blir gravid med allt som ska klaffa rent fysiskt. Och efter att ha pratat med flera vänner har jag insett att det inte heller är så enkelt som många (om än inte i vår tråd) vill ge sken av, att få sitt efterlängtade plus. Så länge man inte själv fått ett ser man ju dessutom lätt bara andras magar och bebislycka, utan att reflektera över vägen dit, graviditetsåkommor, eller hur verkligheten med ett barn kommer att te sig. Det är som när man kom hem till föräldrarna från skolan och sa att ALLA andra ungar hadde den här, den där och dessa prylarna och att man var den ENDA som inte hade föräldrar som älskade en nog för att se till så att man hade allt som alla andra hade. Det blir väldigt onyanserat...Å andra sidan kan man inte förbereda sig så värst mycket.Just nu försöker jag mest gläda mig över att min man på vägen hem från senaste släktkalaset, som svämmade över av små goa kusinbarn, med ett leende sa "Nästa år är det kanske vi som har en liten att presentera för familjen". Varje liten gång han säger något sådant blir jag alldeles varm om hjärtat och oändligt hoppfull Längtar!
    Hoppas att det är din tur denna månaden! Har du hoppat över äl-testen denna gången? Låter bra med äggvita {#lang_emotions_smile}!
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    SailorGirl skrev 2009-12-29 19:33:17 följande:
    Nej, jag väntar på att 4h ska ha gått Jag får oftast utslag 1-2 dagar efter äggviteslem och igår kväll var det för sent för att testa och idag har jag haft fullt upp till kl 17, så det är inte förrän nu som jag haft möjlighet att testa. Jag tror att jag är ute i god tid dock och att Äl kommer 31/12-1/1, samt BIM 15/1, men jag uppdaterar inte på BIM-listan innan jag fått "misstankarna" konfirmerade på ett eller annat vis.
    Ok! Denna gången jag plussade fick jag äggvita ett par dagar innan äl. De dagar jag fick utslag på testet hade jag nästan ingen äggvita alls, så du ligger bra till i planerigen
    Det kommer ju att blir en nyårs bebbe {#lang_emotions_cheers}
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    Nilla21 skrev 2009-12-30 12:39:38 följande:
    jag trodde inte min mage hade växt ehhh tog en bild ( den ligger i mitt galleri) jo visst ser de ut som en gravidmage visst? :D
    Klart att det ser ut som en liten gavidmage{#lang_emotions_gravid} Jätte fint
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia

    Gott Nytt År på er alla goa Malmötjejer{#lang_emotions_cheers}

    Ska iväg och jobba om några timmar, så jag vet hur jag ska spendera min afton!

    2010 ska bli ett år med många plus och bebbar!!

    Stor kram på er alla!


    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
  • Subklavia
    claire skrev 2010-01-01 23:25:24 följande:
    Uppdaterar lite.. ingen mens. Svagt ont i ryggslutet. Väntar med spänning.
    åhh det är så spännande! Hoppas, hoppas. Det är verkligen dags för ett plus nu!!
    ♥♥♥ Pyret BF 25/7-2010 ♥♥♥ KUB-test 21/1 ♥♥♥
Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4