Inlägg från: Tian 10 |Visa alla inlägg
  • Tian 10

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Nilla21 skrev 2010-01-20 15:52:36 följande:
    en annan sak.. vi har ju redan beställt vagn   vi valde ju den som ligger i mina bilder funkar den färgen ändå för pojkar? haha syrran säger nej liksom men den e ju så mörk mörk lila...
    Klart den fungerar! Tycker inte den är så speciellt tjejig.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    heavensangel skrev 2010-01-20 17:09:57 följande:
    Tian: v 16 går jag in imorgon (eller om man vill följa min BM så v 18). Ska få reda på mer exakt den 1 feb. Jag tror på v 17. :) För första gången på länge är jag inte död när jag kommer hem. Men idag har jag ju inte varit på jobbet. Så ikväll är jag en pigg flickvän som inte somnar kl 21.00 :)
    Shit vad tiden går! Då är det säkert bebbe som sparkade rundor innan! Häftigt!!!

    Sailorgirl; Attans, hoppades att ni skulle ligga i rejält. Menmen, det räcker ju med en gång, och ni dubblar ju chanserna med två. Sätt dom så håller vi andra tummarna!
    Din syster hade helt klart rätt!

    Ronyas matte; Låter bra att ni prickat äl, då håller vi alla tummarna.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Gullan skrev 2010-01-20 19:21:22 följande:
    Tack era sötnosar för tumhållning och gravidbaciller Jag har haft fler blodiga spottings nu och det brukar jag inte ha...det brukar komma bara en gång och sedan uppehåll i några dagar innan det kommer mörkare spottings/flytningar. Jag inbillar mig att jag känner mig illamående, men jag tror det är ren inbillning (eller så beror det på den lilla förkylningen jag dragit på mig, näsan är täppt och rinner om vartannat).Åh vad jag hoppas hoppas hoppas! BIM-5 idag...
    När ska du testa? 5 dagar känns just nu som en evighet!
    FamiljenBrocka skrev 2010-01-20 19:22:42 följande:
    Då är vi två som är besvikna. Vi fick nog den sämsta sköterskan någonsin. Vi såg knappt något alls av bebisen då hon hela tiden ändrade kontrollen (den på magen) och att se könet var bara till att glömma typ. Fick ett nåttsånärt bra foto på bebisen. Blev flyttad från den 14 till den 22 juni.
    Så tråkigt! Fattar inte att de kan bjuda lite på sig. Hade en superb bm som titta en massa för oss, visade allt på vår Lill-kille och tog sedan sina mått. Bilderna vi fick var de som hon tog för oss, och som hon tyckte var bra. Vi hade nog en himla tur! När ska ni till Emma? (har för mig att du skrev att det blir dit om ni inte fick se kön)
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Var på vattengympa för gravida. Kan verkligen rekommenderas för er som inte känner/kommer att känna er så smidiga i slutet. Den absolut värsta delen var när man var tvungen att gå upp ur vattnet.


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    FamiljenBrocka skrev 2010-01-20 20:19:14 följande:
    Är det Rund & Sund? Där ska jag iaf börja i april
    Nä, går på friskis.

    Gullan; håller med Mojutten. Själv väntade jag till BIM+1 innan jag testade.

    Jag är iofs en ganska rosa till flickor och blå till pojkar-person. men just mörk lila är väldigt könsneutral. Sen får man absolut inte bli hysterisk. Vill min Lill-kille ha en rosa tröja när han själv kan uttrycka detta så får han en rosa tröja.

    Håller med dig Zix med leksaker. Mina systerdöttrar har hysteriskt mycke leksaker. Vi kommer sätta en gräns på 1 paket/familj till Lill-killen. Dels för att inte överösa honom med paket som han inte förstår innebörden av massvis med paket dels för att han annars får så vansinningt massa skitplastleksaker. Vill hellre att han ska leka med trätåg från Brio än med plast som ändå går sönder.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Subklavia skrev 2010-01-21 22:36:17 följande:
    Allt gick jätte bra idag på KUB-testet. Hade 1/11244, så risken var väldigt låg. Var helt fantastisk att få se den lilla sprattla omkring i magen. Jag är super glad!
    Grattis, då är det bara att njuta av resten av gravidteten!
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    FamiljenBrocka skrev 2010-01-22 12:43:52 följande:
    Hade du inte kunnat beställa en tid på kvinnokliniken? Eller det kan man inte bara sådär om det inte är något akut?
    Har ni gjort könsul än?
    Gullan skrev 2010-01-22 12:47:28 följande:
    Vad glad jag är att jag redan har en kontakt hos gyn/bm, det verkar ju helt sjukt att man inte skall kunna få tid förrän i maj   Lurven, 1000 kr är mycket, men jag tror ni kommer tycka det är värt det när ni är där och får se er lilla bebis :) Min status på BIM-3. Ständig molvärk i livmodern, ganska så lite spottings men i omgångar så kommer det blodiga flytningar  Så har det varit sedan i tisdags. Idag kom det rätt mycket och det brukar jag inte få förrän typ dagen innan eller samma dag jag får mens. Mitt hopp går upp och ner hela tiden...gaaaah!! I övrigt ser jag ut som Rudolf med röda mulen idag, snyter mig heeeeela tiden.
    Hade varit så mycket enklare att bara veta direkt. Avskyr ovisheten, speciellt när det handlar om en så stor grej. Spottings kan betyda både ock, kan ju vara bra att de inte är som vanligt! Håller tummarna!
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    FamiljenBrocka skrev 2010-01-22 13:45:32 följande:
    Kommer inte in på hennes sida så jag kan inte kolla dom Men bilden jag fick med dottern på RUL var mycket bättre än vad jag fått på både Mas och Emma.
    Nu kommer du in, välkommen!
    Nilla21 skrev 2010-01-22 13:42:35 följande:
    jag gillar verkligen tians bild från UL 18+5 vill också se min antagligen son så :D
    Tack, själv är jag stolt som få över en snopp! Att man ens kan vara stolt över en snopp, det trodde jag aldrig.

    Gjort min ul på Cura, och kommer göra mitt sista där också. De anstränger sig lite för att göra en bra bild till en. Jättegulligt!
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Bebbarna verkar ha sin egen tidräkning och utvecklas i den takt de själv väljer. Tycker inte ni ska hänga upp er på äl eller när äggen fäst, bebbe kommer ut när bebbe är klar.

    Heavensangel; usch, tycker inte om sådana dagar. Ta det lugnt, ta hand om dig så hoppas jag att det känns bättre innan kvällen kommer. Skickar en stor kram! {#lang_emotions_flower}


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Zixi skrev 2010-01-23 01:46:36 följande:
    Läskig video, jag hoppas att min flicka är lugnare!!!
    ">

    Du kommer vänja dig.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4