Inlägg från: Tian 10 |Visa alla inlägg
  • Tian 10

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    heavensangel skrev 2010-01-24 13:25:31 följande:
    Har spenderat förmiddagen på Ikea. Spanade in bebisgrejjer. :) Köpte en bokhylla att fylla våra dvd:er med. Rätt nöjd. Sambon sätter just nu ihop den och jag tittar på :)Tian: Tror att det va du som va på bebisavdelningen. Eller har jag fel?? Blå badbalja inköptes? Var inne i en diskussion med sambon angående skötbord så jag reflekterade först efteråt att det var nog du :)
    Japp. Det var jag. Såg dig men vågade inte gå fram. Visste inte om du vill vara hemlig eller så. Blå badbalja, fårskinn, små handdukar, badhandduk till killen (som man snurrar runt honom), och lite mer saker till oss. Så kul att köpa saker till Lill-killen.

    Hittade ni något skötbord?

    Nilla; krya på dig!

    Surikaten; Min chef (läkare) försökte hitta hjärtljud med sitt finfina stetoskop. Misslyckades fatalt! Tror inte det är så lätt att bara hitta hjärtljudet.

    Claire; blev det något inköp på IKEA?
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Gullan; Supertråkigt med mensen. Du får sätta plus nästa månad helt enkelt. Och din ålder borde inte sätta hinder ivägen...ivf när du BARA är 33år.

    Sitter hemma med lite ont i halsen och lite svullna körtlar. Inte så farligt att jag normalt skulle stanna hemma men med Lill-killen i magen så tar jag hellre en dag hemma än riskerar att bli riktigt sjuk sen. Har sovit fram till nu och hade kunnat sova några timmar till, inte alls likt mig så jag gör nog rätt i att vara hemma idag.

    Tycker alla månader är bra månader på sitt sätt. Kvittar när bebbe kommer så länge vi alla får var sin, eller fler. Vissa tar nog bara lite längre tid att hitta hem.


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Usch, låter inte som jag vill ha det som du hade. Har inte tid att vara sjuk. Har max 9 veckor kvar att jobba (om Lill-killen vill vara kvar hela tiden). och har lite tidspress också. Får hoppas att min strategi att vara hemma idag fungerar och jag är frisk imorgon.


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Lurven83 skrev 2010-01-25 13:45:16 följande:
    SailorGirl : Jag är oskadd! Var inte jag! Fy vad hämskt. Jag brukar faktiskt cykla på sommaren, vår och höst. Men nu när det är snö och sånt så cyklar jag inte.Jag är så trött i huvudet. Villl vara pigg och den här tröttheten dödar mig. Ibland känner jag att jag bara vill bli sjuk och ligga hemma i en vecka så har den tiden gått liksom. hihi. Jag är ju så på gränsen nu. Och hur länge kommer man vara det.
    De flesta brukar bli piggare efter första trimestern. Den där zombie-tröttheten tar kol på en. Avskydde att alltid vara trött. Men, det blir bättre!

    Vacker utsikt; skönt att du är på bättringsväg. Inte kul med lunginflammation, speciellt inte när man är gravid:

    Nilla; hoppas att allt blir bra för din svägerska.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    claire skrev 2010-01-25 13:58:12 följande:
    Jag har en jättekonstig smak i munnen. Började nog i gårkväll tror jag.. Kan absolut inte placera den, men den gör att all mat smakar skitskumt. Jag tänker lite på om det kan ha blivit något denna månaden, men herregud, jag är ju på BIM-10! Det kanske kan vara början till en förkylning?? Phu. Många tankar i huvudet.
    Metallsmak? Vissa får en metallsmak i munnen när de blir gravida. Tror den kan komma rätt tidigt. *hoppas*
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Nilla21 skrev 2010-01-25 15:48:11 följande:
    oja de kommer den att göra...vill ni hjälpa mig med att komma på vad för händelse i en rapport som vore kul att läsa... de ska bara vara en kort  men står still i hjärnan...  vilken kategori ska jag välja hmmm
    Rapport? Inom vilket ämne? Några begränsningar?
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Nilla21 skrev 2010-01-25 16:28:05 följande:
    det ska bara vara en kul grej som vi ska jämnföra med de andra i "klassen"  som en skrivit en snabb om en tjej som kom in på dagiset och ramlade och började blöda haha så de ska vara enkelt ja brukar kunna ha fantasi jag vet ju hur man skriver en rapport de var ämnen ja försökte fånga av er :P
    Det var bara jag som undrade vilken typ av rapport? Antar att en rapport inom biomedicin (som jag pysslar med) är väldigt annorlunda mot vad du pysslar med (och det är det jag helt har glömt, sorry).
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Nilla21 skrev 2010-01-25 16:42:48 följande:
    nej oj va spännande biomedicin :D jag vill gärna läsa något sånt sen... nej jag läser upp från mitt slutbetyg så det är ju vanliga svenska b
    Skriv om ett möte mellan två författare från olika tidsepoker. T.ex Astrid Lindgren och Shakespeare.

    När är du klar med att läsa upp betygen? Jag läste upp min betyg för många år sedan. Så totalt har jag varit student i 22 år (inklusive alla utbildningar), 11 år av mitt liv som jag inte lagt på skola. Har du tänkt att läsa vidare i Lund sen?
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10
    Zixi skrev 2010-01-25 23:08:15 följande:
    Om man får räkna förskola som skolår så ökar jag till 24 år (tog två år på förskola).

    Grundskola 9 år.
    Gymnasie 3 år.
    Komvux 2 år.
    Lunds universitet 4 år.
    Doktorand 4 år.
    Totalt 22 år.

    Välkommen Kim.

    Snart 33 år, bor i Malmö med sambo. Första som plussade i tråden, men fått konkurans av inhoppade plussare. Väntar vår första som är en pojke. Håller på att slutföra min doktorsavhandling ( blir klar efter mammaledigheten).
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Tian 10

    Hänger på på promenaden.

    Ligga sist i skolligan på 16 år...Sist? Låter snarare normalt mot oss andra som tillbringat hysteriskt mycket tid i skolan.

    Nilla; hoppas det går bra med din svägerska och sina små.


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4