Inlägg från: heavensangel |Visa alla inlägg
  • heavensangel

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Jag tror att bebisen har legat lågt eftersom mamman har varit sjuk. Jag har ju kräkts en del och varit helt utmattad. Nu känns det som att magen är tillbaka (tyckte att den hade krympt). Jag och sambo har båda två varit hemma nu i två dagar. Ganska mysigt stt ha sjukdagar tillsammans. Men imorgon blir det jobb igen....

    Jag är ganska noga med att smörja min mage nuförtiden. Har köpt en kräm på Bodyshop som är speciellt utformad för gravida magar så att man minskar risken för bristingar. Men nu när jag har varit sjuk så har jag missat att smörja mig. Å gissa vem som har fått 3 röda strimor på magen??? F*n... Kanske beror på att jag suttit och kräks vid toan den del...

  • heavensangel

    Sailor: Klart att det räcker med en vanlig bodylotion - men jag ville unna mig någon go kräm och så hade den en på bodyshop. Det viktiga är nog att hålla huden mjuk och smidig.

  • heavensangel

    Mojutten: har du pratat med någon BM om din korta mens?? en dag låter ju aningens för kort.

    Min lill* satte igång och leva livet igår. Satte spjärn mot magen och tryckte fötterna i ryggen mot en nerv. Det gjorde ont! Så oron är över för denna gången.... :)

  • heavensangel

    Hej och hå..

    Mojutten: Jag bara ler! Underbart!!!

    Lurven: Vi är ju alla olika. Jag hade vid v 18 gått upp 2 kg. Nu har jag ju varit sjuk i maginfluensa så jag ligger nog kvar på 2 kg +. Men vi är olika. Storasyrran gick upp 28 totalt med sin äldsta och min lillasyrra gick upp 3,6 kg nu med sin lille. Så vi är alla olika.

  • heavensangel

    Apropå katter: När min vän kom hem från BB med sitt nyfödda barn så inser hon efter en stund att katterna har rivit sönder hela tv:n (skärmen-bilden eller va det kallas). Så de kan reagera på olika sätt. Själv är jag ju en hund-människa och absolut inte en katt-människa.

  • heavensangel

    Apropå mysbyxor: Jag lever i mina H&M svarta mysbyxor. Finns inge bättre. Har dem på jobbet oxå :)

    Köpte mig en ny top på H&M idag. En som inte är som ett tält. 199 kr. Helt ok tycker jag. Svart naturligtvis.. :)

  • heavensangel

    Lurven: Tittade in på din UL-bild. Den såg likadan ut som min första. Härligt att veta att det finns där inne!

    Puchiko: Vi är här och tänker på dej!

    Ska väl bege mig till jobbet nu.... Jobbar 9-18 idag och imorgon är det fullt ös som gäller. Söndag = vilodag här hemma :)

  • heavensangel

    Vacker utsikt: Jag gjorde glukos redan i v 7. Det va inte alls äckligt. Det är bara att dricka och svälja och glöm inte att ta med någon tidning eller bok. Tiden man ska sitta där är mer pest än det man ska dricka. Jag ska göra om min den 16 april igen...

Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4