Inlägg från: heavensangel |Visa alla inlägg
  • heavensangel

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    ha ha ha hela forumet är på ikea... :) snart kan vi ha fika där tillsammans :)

  • heavensangel

    Säger bara 100 inlägg sen jag va inne sist! Jag har fått sitta en bra stund och läsa igenom.

    Depeche va bra igår. Dock va jag trött och hade ont lite överallt efter en lååååång arbetsdag och sen direkt till arenan. Men det va trevligt. Hade kanon platser.

    Skolår: 17,5 av mina 27 om jag räknar rätt... Medel kanske?

    Apropå någon som skrev om dagis/förskola. Det heter Förskola idag, men det kallas fortfarande för dagis. Även jag som arbetar inom branschen säger dagis ibland. :)

    Vad händer annars hos mig... jo 6 dagar till UL på KK. Längtar!!! Vill se min inneboende. :) Tycker att väntan till allt är såååå segt. Ul först på måndag och sen inte BM förrän i slutet av mars :(....

  • heavensangel

    God Morgon!

    Baka på Sailor! Vi vill se fler plus här :)

    Jag har svårt att sova på nätterna. Vaknar av att jag ligger på magen vilket inte är alls skönt. Sen somnar jag om och vaknar igen av samma sak. Skit jobbigt. Har inte haft en helnatts sömn sen 2 veckor tillbaka... :(

  • heavensangel

    Jag jobbar till 18.00 på tisdag så jag får hoppa över. Promenaderna får jag hoppa över ett tag. Känner att jag inte orkar efter jobbet. Men så fort våren är på g så blir det lättare att ta sig ut.

    v 17 imorgon :) Eller 111 dagar idag enligt sambon Iphone ikon om min graviditet :)

  • heavensangel

    Surikaten: Jag kan inte se dina bilder :(

    Min mage har blivit gravidmage och inte för-mycket-julmat-mage. :) Undrar när föräldrar på jobbet börjar fråga :) Ska på UL imorgon halv 3... Spännande!

  • heavensangel

    Glömde helt att berätta: Jag vägde mig den 14 november, precis efter mitt plus och nu igår vägde jag mig igen på samma våg. Nyfiken som man var. BARA 2 kg plus :) Så jäkla stolt över mig själv. Eftersom jag har min övervikt sen tidigare så ska jag försöka att inte går upp mycket.

Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4