Inlägg från: heavensangel |Visa alla inlägg
  • heavensangel

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Apropå männen: Min ville inte heller veta av testandet mm först. Men när allt drog ut på tiden så ville han veta och började prata mer om det. Man ska nog låta dem vara lite... De kopplar inte allt lika fort som vi :)

    Mår si så där ikväll. Skulle åkt hem till mina föräldrar i helgen, men jag pallar inte. Måste få vila och sova. De förstod det. De har ju min syster som varit sjukskriven hela graviditeten så de vet hur det kan vara.

    Ni med ÄL: Sätt fart och fixa bebisar. Min ärta vill ha fler vänner :)

  • heavensangel

    Puchiko: Om man har för lång cykel och som krånglar så finns det hjälp. Kontakta din BM. Det finns piller som framkallar ÄL åt kvinnan. Så kanske det går bättre. :)

    Vagn har vi fått en redan. Min gudsons Brio vagn. Precis som jag vill ha. Ska hämta hem den till våren. :)

  • heavensangel

    Zix: Du kanske ska se till och å i dej mer näringsrik mat istället för chokladpudding. :) Jag kräks av bara tanken. Jag knaprar frukt och grönt till förbannelse. Kan du inte äta det? Så olika man kan vara, när det gäller vad man får i sig.

    Denna helgen har det varit vila för min del. Har hunnit med 3 filmer än så länge. Idag ska vi handla och sen har vi laddat upp med 2 filmer. :) Vila behövde jag verkligen. Dessutom blir det en skit tuff vecka på jobb denna veckan.

    Ingen med BIM?

  • heavensangel

    Zix: Konstigt att du inte går upp i vikt. Kräks du? Jag har ju jättesvårt med godis och annat gott. Men det kanske bara är tur eftersom jag inte vill gå upp en massa. Har ju redan övervikt. Käka du på med dina kaloribomber. :) Tycker det låter äckligt så jag vill kräkas. :)

  • heavensangel

    Tian: Vart köpte ni skötbordet? Jag vill oxå ha en med byrå inbyggd. Vi har ju inte så gott om plats, trots vår trea på 90 kvm... :)

  • heavensangel

    Jag skrattar högt här hemma i soffan. Vänsterhänthet efter många UL. Min mamma fick göra en massa UL på mig som foster eftersom hon fick missfall i månad 8 året innan jag föddes. Så graviditeten med mig va en risk. Men jag är högerhänt. Mannen min är vänsterhänt men aldrig varit utför en UL som foster. Återstår och ser om lillasysters blir vänsterhänt efter som hon haft UL var tredje vecka under hela graviditeten. Men jag tror i alla fall inte på det.

    Zix: Fy vad du fick gå igenom. Jag kanske är trög, men varför skulle du göra det?

    Till er alla som inte lyckats än: Tänker mycket på er. Tiden som bara rinner iväg och det händer inget. Alla tankar och funderingar som snurrar i hjärnan. Jag vill bara krama om er alla en extra gång idag! *KRAM*

  • heavensangel

    Hade inte hört talas om angelsound innan jag hamnade i denna tråden. Jag förstår mig inte på det. Jag vill nog hellre se den lill*. Klart att inget är bra att göra för mycket så länge den växer i magen. Man ska nog låta den vara så det får utvecklas i lugn och ro. Dock längtar jag till den 1 feb när jag ska på UL... :)

  • heavensangel

    Vi har inte ens diskuterat vart vi ska föda någonstans. Men jag blir helt klart påverkad av att KK verkar vara skit. Vi får se vart vi hamnar.

    Ska jobba 8-18 idag.... BLÄÄÄÄ!!!

  • heavensangel

    Välkommen hit!

    Har överlevt min 10 timmars dag. FY!!! Ingen ska behöva jobba så många timmar. Särskilt inga gravida...

    Ska äta nu... HUNGRIG!

  • heavensangel

    Apropå glukos: Jag gjorde det tidigt i graviditeten. Ta med citron och bara drick. Jag tyckte inte att det inte var alls äckligt. Det tråkiga är att sitta där i 2 timmar och vänta efteråt.

    Nu ska jag sova middag innan jag ska tillbaka till jobbet igen... Usch...

Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4