• Ejin

    transfer med små barn?

    vi var på mallroca i september då våran tjej var 9 månader ca... vi hade henne i knät.. de fanns inga bälten på den bussen iaf..

    Vi tänkte hyra en bil där nere o kollade då lite upp om bilstolar och bakåtvända till barn som är större än små små babysar fanns inte ens....Då var de en farmåtvänd stol som gällde. Hon i receptionen som bodde där hade haft sin baby framåtvänd från 4 månader och så var de med alla där sa hon... Jag tror inte säkerheten är bättre i egypten eller kanarie öarna så då får ni nog ta med egen stol... och dessutom se till att beställa en taxi..

  • Ejin
    Puma87 skrev 2009-12-28 19:03:16 följande:
    Att åka taxi eller buss i Egypten är en nära döden upplevelse. Var där för iof 6år sedan men jag kommer ihåg så väl att taxibilarna åkte mot den mötande trafiken alltså de sket i vilken fil de körde i och bussarna transfer bussarna hade offta blankslitna däck och gasade som dårar så ja jag skulle betala extra och ta med mig en bilbarnstol
    vi var i egypten förra november och där var de en fin och bra transferbuss så de var inga problem...
    Taxibilarna tillhörde hotellet så dom var med jätte fina och körde lungt och bra..
    De enda var minibussarna vid utflyckterna. då höll man i sej lite...
  • Ejin
    ploten skrev 2010-01-10 12:57:57 följande:
    Det är ju helt otroligt att folk helt lugnt (eller några som verkar lite oroliga) sätter sig i en buss med små barn i knät. Dessutom konstaterar många av er att "vi hade barnet i knät och det gick bra". Åker ni med barnet i knät i bilen här hemma i Sverige också då? Onödigt att lägga ut en massa pengar på bilbarnstolar när det ju går så bra att ha barnet i knät.
    ja om jag åker buss åker jag med barnet i knäet..
  • Ejin
    ploten skrev 2010-01-10 13:37:19 följande:
    Även landsvägsbuss där vi har lag på bälte?
    de har jag aldrig åkt..
Svar på tråden transfer med små barn?