• Boo8

    Sahlgrenska - Del 13

    Sahlgrenska - Del 12


    Här samlas vi som gör IVF på Sahlgrenska. Välkomna gamla som nya!

    Skriv om frågor och funderingar som du har, du får garanterat svar på dem i denna tråd. Här hjälper vi alla varandra och både peppar och stöttar varandra i uppgångar och motgångar.

    Skriv gärna in dig på vår lista som vi har i medlemstråden, alla som är aktiva i tråden står med, så vi kan hålla koll på varandra, var vi är i behandlingar osv.

    Tidigare trådar
    Del 12: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m47693757.html 
    Del 11: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m45263328.html
    Del 10: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m42857182.html

    Medlemstråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m48909129.html 

    Tråden för dem som blivit gravida/vi som ska bli gravida (del 3)!!!
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49604048.html
    2010 är vårt år!!!
  • Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13
  • Vienzi
    Wiley skrev 2010-02-25 20:05:56 följande:
    Vienzi: Tack för tipset! Ska försöka memorera det. Shit det känns så himla meckigt det här med pulver och sprutor och hålla på att blanda osv. Fast har ni andra fixat det så borde väl jag också klara av det. Vad fick du för tider förresten på SU. När ska du börja igen?
    Klart att du fixar det. Det var bara första kvällen det var lite svårt (och efter glassplitterincidenten var jag helt gråtfärdig). Jag tycker egentligen inte det jobbiga är att det är svårt utan att det är meckigt... Det tar ett par minuter att blanda och fixa och det är en del grejer att hålla reda på, har man dessutom haft Gonal-F innan är man ju ganska bortskämd... Men som sagt, inte så svårt egentligen men lite meckigt...

    grådis: Grattis, vad kul att det gick bra (förutom bedövningen då men resten var ju toppen!).

    Katja: Vet egentligen inte vad jag ska skriva men ge inte upp förrän det är helt kört! Jag hoppas du får ett bättre resultat på td.
  • Vienzi
    Wiley: Vi börjar igen i nästa cykel så i april nån gång...

    Har nån av er andra märkt av ökat håravfall efter en behandling? Jag tycker jag tappar en massa hår! Kanske inte tussar precis men mycket ändå... Mer än vanligt.
  • Vienzi

    Förstår verkligen att du är både smådeppig och besviken. Men bra att du lyckas hålla hoppet uppe iaf.

  • Vienzi
    Rimfrost: Har också läst det nyhetsbrevet... Ökade köer och längre väntetid... Ska jag någonsin få bli förälder? Och om jag väl skulle bli det, kommer jag att fatta vad som händer då, tror inte det...
  • Zeitgeist

    Vienzi: Mm, lätt att bli lite uppgiven. Det är bara att inse, det är verkligen dags för oss att plussa nu...  Vet förresten att jag också reagerade över att jag tappade mycket hår ett tag, men utgick från att det nog var pga stress (det var redan under pergotimetiden om jag inte minns fel).

    Katja: Verkligen ledsen för din skull. Håller tummarna för ett sent plus men inser att det inte är direkt uppmuntrande att testa negativt på RD14. Sovrummet blev iaf väldigt fint om det är någon tröst.

  • Fru O Mamma Kokkonen
    Rimfrost: Liten tröst är det väl.. {#lang_emotions_dreamer} Om mensen ska komma vill jag att den ska göra det nu.. i början märkte jag av progestoron-biverkningar, alla avtog inom en vecka.. nu har trötthet, illamående, molvärk i magen återkommit.. å något uppsvälld... det är ju det som är ganska surt.. men, vi får väl se..
  • Wiley

    Jag har inte märkt så mycket av håravfall däremot reagerade jag på att håret kändes annorlunda -om det kan ha berott på behandlingen, vet jag inte- det blev torrt och strävt och svårkammat.

    Katja: sovrummet blev super snyggt! Wow, vilken fixare du är. När kommer du till Gbg och tapetserar? Avatar 3D har gått här i Göteborg i ung. 3 mån. Igår sa de att nu är det sista visningarna i 3D. Så ni får nog skynda er om ni ska hinna{#lang_emotions_smile}. Annars skulle nog tro att den går eller har gått i Sthml också. Den var lika bra gågn nr2!!!{#lang_emotions_laughing}
    Jag blir också alltid jätte hård i magen under behandlingen, helt förstoppad, undra vad det kan bero på?

  • Ellia

    Katja: Ledsen för dein skull. Samma här. Minus igår (rd 13) och idag har det kommit lite blod. Varför fet först om 3 mån? Jag tänker mig om 2 veckor.

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13